Jump to content
Dogomania

Wasze ulubione zabawy z psami  

69 members have voted

1. 1. Wasze ulubione zabawy z psami

• zabawy na świeżym powietrzu
      27
    • aportowanie
      12
    • piłeczka
      6
    • przeciąganie liny, kocyka itp.
      11
    • inne, ale zupełnie orginalne
      5
    • nie wymienione przeze mnie
      8

Recommended Posts

Posted

wg. mnie ankieta nie za bardzo...
trudno zdecydować się na jedną opcję.

Raptus uwielbiał aportowanie piłki na swieżym powietrzu.
Lubił też przeciąganie liny.

Posted

Kati napisał(a):
wg. mnie ankieta nie za bardzo...
trudno zdecydować się na jedną opcję.

Raptus uwielbiał aportowanie piłki na swieżym powietrzu.
Lubił też przeciąganie liny.

cóż chciałam dać więcej odpowiedzi ale zauważyłam ze na większości ankiet są pojedyncze możliwości, więc nie chciałam się wyróżniać:lol:

jeśli chodzi o zabawy to : jeżeli pies lubi się bawić piłką i na dworze i w domu to PIŁKA, a jeśli tylko na dworze to zabawy na świeżym powietrzu.:lol:

Posted

neska uwielbia aportowanie zarówno w domu jak i na dworze...tylko zawsze ma problem z oddaniem piłki/patyka więc z aportowania zabawa przechodzi w przeciąganie:lol:

Posted

My z Lachsiem chodzimy na baaardzo długie spacery - bawimy się w berka:razz: On ze mną lub z innym psem.

Niestety, boi się rzucanych przedmiotów, nie przeciąga lin ani kocyków, ale takie wspólne gonitwy nam wystarczają:cool1:

• 4 weeks later...
Posted

Aportowanie :) Piłeczkę oddaje, patyków nie ;)
Ale poza tym kopanie dziur, harce w śniegu, pływanie (zwłaszcza za aportem), ryczenie na obce koty i psucie patyków :evil_lol:

Posted

Na świeżym powietrzu :multi:
Agility, piłeczka, frisfee, posłuszeństwo, tropienie, pływanie ... no chyba nie zapomniałam o niczym.

• 4 weeks later...
Posted

a ja pałączyłam przeciąganie liny z "Tańcem" i przedstawieniem... To coś jakby "taniec z psem" tyle, że ja Willego niczego nie ucze, tylko ciągne kocyk albo macham nim, tak że mój piesek skacze i biega. często robie przedstawienia z takich zabaw.

Posted

Na powietrzu Amberek pilka, Arysek skakanie na mnie; a w domu ja najbaedziej lubie mowic do Amberka, ze urwe _upke i wtedy on sie cieszy i podbiega mruczac, a Arysek w domu najbardziej lubi krasc jedzenie kiedy mysli, ze nie widzimy i kilka razy udalo mu sie wyprowadzic nas w pole:lol:
I jeszcze lubimy spiewac z Amberkiem:lol:

Posted

[quote name='Grazyn@']Na powietrzu Amberek pilka, Arysek skakanie na mnie; a w domu ja najbaedziej lubie mowic do Amberka, ze urwe _upke i wtedy on sie cieszy i podbiega mruczac, a Arysek w domu najbardziej lubi krasc jedzenie kiedy mysli, ze nie widzimy i kilka razy udalo mu sie wyprowadzic nas w pole:lol:
I jeszcze lubimy spiewac z Amberkiem:lol:

Amber to śliczne imię. piszę książkę gdzie jednym z głównych bohaterów jest briard Amber.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Luna uwielbia ganiać za muchami:evil_lol: aportować tak...ale tylko w pokoju...bo co ona po trawie jakiejś zabawki będzie szukać...:lol:
no coż ..shih szybko się męczy

• 3 years later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

W chowanego :P Zarówno w domu jak i na powietrzu. I "rzucanie się na siebie" - to ulubiona zabawa mojego psa, bo ja za nią nie przepadam ;) Polega na tym że pies włazi na ofiarę i agresywnie ją... liże po uszach ;]