szrek Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [B]Proponowana obsada sędziowska[/B] [HR][/HR] [B]Gr.I[/B] 1. Ewa Marcinkiewicz 2. Florek Ewa - ON [B]Gr.II[/B] 1. Sońta Joanna – rottweilery, buldog angielski, Dogue de Bordeaux, Dog kanaryjski, argentyński , z Majorki, dogi niemieckie, bullmastiff, mastiff angielski, Fila Brasileiro 2. 3. Dolińska Ewa – sznaucery, pinczery, czarny terier rosyjski, boksery [B]Gr. III[/B] 1. Juzwa Lucyna: teriery typu bul, yorkshire 2. Grunt Jarosław: pozostałe rasy [B]Gr. IV[/B] 1. Szydłowicz - Polańczyk Bogusława [B]Gr. V[/B] 1. Semik Mariola [B]Gr. VI[/B] 1. Polgar Andreas [B]Gr. VII[/B] 1. Polgar Andreas [B]Gr. VIII[/B] 1. Weron Grzegorz [B]Gr. IX[/B] 1. Szydłowicz - Polańczyk Bogusława – hawańczyk, Rosyjski toy, Brabantczyk, gryfonik belgijski i brukselski, Coton de Tulear, King Charles Spaniel, Lhasa Apso 2. Rogowska Anna - pozostałe rasy 3. Chabik Adam – buldog fr., Chiński grzywacz, Boston Terier, Chin japoński, Spaniel tybetański, mops, pekińczyk, Spaniel kontynentalny miniaturowy papillon [B]Gr. X.[/B] 1. Szydłowicz - Polańczyk Bogusława Młody prezenter - Szydłowicz - Polańczyk Bogusława Quote
panbazyl Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 a ja nie mam z kim jechać..... tzn psy mam, ale nie mamy czym. Quote
killerek Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 My jedziemy. Służę pomocą w wystawieniu pupila :) Quote
Flaire Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ja mogę zabrać kogoś z Warszawy. Wyjazd wcześnie rano... A poza tym, jako że AT zgłoszone są tylko moje dwa, to jest wielce prawdopodobne, że będę potrzebowała pomocy - tj. kogoś, kto mógłby wziąć Ptyśkę do porównania. Znajdzie się ktoś chętny do pomocy? :) Quote
szrek Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 jęsli nie znajdzie się ktoś logiczny i bardziej doświadczony to pomogę, w sumie ten sam ring mamy ;):) Quote
Flaire Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 szrek napisał(a):jęsli nie znajdzie się ktoś logiczny i bardziej doświadczony to pomogę, w sumie ten sam ring mamy ;):)Dzięki! Tylko ja idę pierwsza, o 10 rano. :) Quote
szrek Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 bez problemu my jesteś zawsze z dużym zapasem przed wystawą;) Quote
Onaya Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Czy ma ktoś miejsce z okolic Lublina dla osoby bez psa? Głównie chodzi mi o powrót (w trakcie/po finałach) :???: Mogę pomóc w porównaniu, swoje wystawianie zaczynam trochę później, a jeśli dotrę to pewnie dość wcześnie ;) Quote
szrek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Twister 1 dosk., CWC, NwR. :):):) Quote
mrau Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Gratuluję wszystkim wystawiającym!! I ja się pochwalę :)) Nasza Dzi czyli WILDEST GEORGETTE BURNT MUFFINS z BasiSfory dosk1, ZwMł i BOB Junior:)) Dzi skończyła Młodzieżowy Championat Polski!! :)) Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 to my też się pochwalimy :) sznaucery miniaturowe czarno-srebrne: LENKA LA SPEZIA Nadpilickie Bestyjki - CWC NSwR zakończony CHPL (brakowało jej tylko czasu bo miała 4 duże CWC) INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki - BOB Weteran IV BIS WETERAN FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - ZWMŁ BOB Junior IV BIS JUNIOR JET LI Mengo Celebration - BOB Puppy BIS PUPPY sznaucer miniaturowy pieprz-sól ORO OFF TOPIC Nadpilickie Bestyjki - BOB Baby Quote
N&N Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Gratulacje dla Zwycięzców :multi: i dla tych mniej zadowolonych też. Dziękuję za wspólny, (bardzo) :razz: miło spędzony czas. :-) Pozdrawiam :-) Quote
killerek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 dzięki wszystkim za miłe spędzenie czasu :) Quote
szalej Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 My dzisiaj debiutowalismy :) w labradorach LIRA GORIANA Geometry of Love - Najlepsze baby w rasie :) Quote
Viki1 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ma może Ktoś zdjęcia z finałów z grupy VI? Pięknie prosze. Quote
asia_i_bora Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Jak znajdę aparat to wrzucę, jak podasz mi maila to Ci mogę wysłać w oryginalnej rozdzielczości :) Quote
Viki1 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dziękuje za odpowiedź :p przesłałam Ci mojego maila. Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 a coś z BIS Puppy, Junior i Weteran ? Quote
Recommended Posts