Pat.rycja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmmm i nie ma wieści od przytulastego Hasana:-( Quote
gosiaczek&mobil Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Byłam w sobotę z Hasanem na spacerku. zachowuje się zupełnie jak szczeniak: podgryza delikatnie ręce, skacze, przytula się......aż wylądowałam kołami do góry jak zwaliło się na mnie te 70 kg:loveu: Kochany psiak. Trochę pracy włożonej w jego wychowanie i naprawde będzie z niego super pies! Miałam w jego sprawie fajny telefon, zobaczymy ...może coś z tego będzie. Mam nadzieję że szybko znajdzie dom bo ma biegunke (jak to w schronie...) i wydaje mi się że schudł, ma też lekko zaczerwienione oczka. Quote
Pat.rycja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kochany bullmastiffowaty dogu kanaryjski-mam nadzieję, że to będzie TEN telefon:p Quote
Kiłi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pat.rycja napisał(a):Przyznam się, że na początku-na molosach-myślałam, że Hasan to bullmastiff:ices_bla: Hyhyhy też tak myślałam:evil_lol: Taki pysk ma troche... I co tam u psiaka? Quote
Pat.rycja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Papa mordko bullmastiffowata, obyś jak najszybciej opuścił schronisko Quote
Pat.rycja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ciekawe jak przebiegła wizyta, którą Hasan miał zapowiedzianą na wczoraj? Quote
Tengusia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hassan jak kazdy molosek wyjatkowo urokliwy jest oby szybko znalazl swoj domek :loveu: Quote
Pat.rycja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hmmm, z tego co wyczytałam na molosach- z nowego domku( przynajmniej na razie) nici:shake: Ale lepiej poczekać dłużej na idealny domek:p Powodzenia Hasan Quote
Tengusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja rowniez witam Hassanka wieczorowa pora ;) Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hmm, na molosach przeczytałam, że Hasan jednak pojechał do w.w. domu.. Quote
julqa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no to chyba musze odrobic lekcje na molosach:evil_lol: Quote
effa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Tak :multi: HASAN MA NOWY DOM :multi: :multi: :multi: Quote
Tengusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: Quote
Malibu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cytat: Napisane przez Andzia1900 pies tej rasy powinien miec zapewniony duzy wybiek oraz dużą poządną budę a nie przebywac w domu jak pani twierdzi nie jest to przeciesz rasa psa kanapowego tylko struzującego. Nie znam dokładnie tej rasy dlatego pytam. Czy kanarki maja podszerstek? Czy nie jest to rasa która "chronicznie" potrzebuje towarzystwa człowieka? Mam DDB który tego podszerstka nie posiada i właśnie dlatego DDB nie nadaja sie do budy. Pies bez podszerstka nie ma żadnej ochrony przed zimnem. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od znawców rasy. Quote
Recommended Posts