g_o_n_i_a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :evil_lol: Oj tak, szczeniaczki są cudne... :loveu: A tak poza tym to dzien dobry! :multi: Quote
ymater Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 6:30 rano rozlega sie krzyk ... Theta!!! ...otwieram oko, a Kochanie w tym momencie wybiega z łóżka i rzuca sie na Thete mówiąc: zostaw to!!! wypluj!!! ochhh!!! po czym mówi do mnie tupiąc nogą: znowu to zrobiła! Theta ... przydomek gównojad, tak rozsmakowała się w swoim hobby, że bez skrępowania zjada to co przed chwilą wycisnęła z mozołem .... ludzie ... jak ją tego oduczyć ... nie mam ochoty myć się za każdym razem kiedy mnie potem poliże ... bleeeh ;) Quote
a_ga.isk Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hej ;) Masz 2 sliczne pieski :loveu: A te plamki :loveu: Quote
niunia32 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 napatrzec sie nie moge!!! sliczne psy :):) Quote
edhel Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 :D Dziękuję za wszystkie miłe słowa;):):) Niedługo kolejna porcja fotek, bo dziś ukradłam bratu aparat i zrobiłam sesję zdjęciowa Thetulcowi;) W fajnych pozach występuje;) Niedługo wezmę się do roboty, pozdrawiam wszystkich:D Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To my czekamy na zdjęcia :multi: I prosimy ucałować Thetkę & Społkę :loveu: Quote
edhel Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Więc dotrzymuję słowa:) Kolejna porcja fotek Thetulca, tym razem z marca (13, 14, 15...aż do dzisiaj) Theta i jej spojrzenie Kochana;) Seria z cyklu "Czekając na... jedzenie" :eviltong: Dajcie mi jeść :-( Quote
edhel Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A tu Chester wpatrujący się w piłkę, którą mam mu rzucić;) Jak czeka aż mu rzucę to zawsze stoi nieruchomo, można go wtedy malować :eviltong: Chester w opasce:loveu: Thetulec w pierzynach:) A to na spacerku wzdłuż Widawy, ale miały wtedy frajdę:D Theta stosunkowo mało patyków i trawy pożarła jak na taki długi spacer,a Chester poczuł wiosnę i kąpał sie bagnie;) Potem spały jak dzieci:) Tym razem w łóżeczku A tutaj jak znów czeka na jedzonko (fajnie ma uszy ustawione, jak samolot wygląda;)) Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 tak przypadkiem te zwierzaki czarno-białe czy to zamierzone? buziaki for wszystkich zwierzaków :loveu: Quote
edhel Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A tak w ogóle sorki za jakość, ale to fotki robione komórką;) Mam nadzieję, zę mimo wszystko się spodobają:) Pozdrawiam:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 podobaja sie i to bardzo:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: Quote
niunia32 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Marta_Ares napisał(a):podobaja sie i to bardzo:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: tak! podobaja sie! bardzo sliczne! wyglaskaj psiaki! Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kolejna piękna kropka w czarnych szelkach :loveu: Ciii, nie przeszkadzajmy dzidzi spać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Hehe, Natucha, a Ty co tu na dogo porabiasz:multi: Dziękuję Ci za komentarzyk;) Thetulec dalej jest gówniarzem i odkurzaczem:eviltong: ale jak powiedziałaś słodkim:loveu: Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nooo kochana dziewczyneczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Wklejam foteczki z pobytu w małym miasteczku zwanym Syców;) Zaraz po przyjeździe Chester już się zajmuje koscią;) Extra minka;) Szczekała wtedy:) Bu bu bu....ja szczekam Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A to w kuchni Chester obserwuje okolice;) Theta buszuje po kuchni;) I czeka 24/dobę na jedzenie;) Chester jak zwykle spokojny:) Kot znalazł za to sobie obiekt zainteresowania;) sąsiada dom, hehe Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Wgramoliła się na taty fotel i... ...zadowolona;) A kicia dalej obserwuje Chester puszcza oczko;) Zaciekawienie Latawiec Łaaaaaaaa :angryy: :diabloti: :evil_lol: Theta domaga się jedzenia;) Dajcie mi jeść!!!!!!!!!!!!!:angryy: Quote
a_ga.isk Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 O ile nowych fotek ;) "Odjedź Ty wreszcie odemnie z tym dingsem" :lol: Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Trochę świetnych minek Thetulca głodnego (ps. tylko nie myślcie, że ją zagładzamy;) ona po prostu co godzinę jest głodna i korzystam z okazji by uchwycić jej niedosyt:lol: )hehe Polowanie na denko od jogurtu Chest wygrywa:multi: Theta obrażona wstaje od stołu, bo nie dostała amciu :loveu: A kicia urządza sobie wędrówki :cool3: Quote
edhel Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 W chustce na foteliku Dużo nie widać (komórka), ale fajowo się tutaj rozciaga;) A tu wygląda jak szczurek :eviltong: Mama mówiąca "A kto zrobiła siku!!!!" Theta wtedy bardzo energicznie macha ogonkiem i chce wskakiwać na moją mamę;) Theta pokazuje jaka jest dłuuuuga.... Chester i ten jego stoicki spokój :p I znów szczurek :cool1: Chester pokazuje swoje ząbki Mama już nie mogła patrzec na naszego głodomora, tylko wystarczyło pójść do kuchni...Theta zaraz sterczy się wpatruje...może jej się coś skapnie :eviltong: A kicia atakuje z ukrycia... ...Chesta ogon :p Quote
Recommended Posts