Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:Witam, chciałabym Wam przedstawić moją Thetę, jest to 4-miesięczna dalmatynka, a także jej towarzyszy: Chestera, 7 - letniego mieszańca pointerowatego:) i kotkę Mumu, popularnie zwaną Kicią;) Główną role będzie grać oczywiście Theta, ponieważ to jej poświęcona jest galeria, ale z racji tego, że jej nieodłącznymi kompanami są Chest i kicia to często będą sie przewijać na zdjęciach oni także. Theta jest kochaniutka, ale i chora (encelophatia watr.).Nie traci jednak przy tym chęci życia, zabawy i żywiołowości:D Robimy wszystko, żeby choroba nie dawała o sobie znać!Trzymajcie za nas kciuki!Theta całuje!!!A teraz zdjątka, co prawda nie za nowe, bo robione ok. półtora miesiąca temu, ale są ładniutkie, a nowe postaram sie zrobić już niedługo:) Pozdrawiam

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to mój kochany Arturek z moją kochana Dzidzią :loveu:

A tu ja :) z moimi kochaństwami :loveu:

Thetula wygląda jakby coś przeskrobała i miała iść do kąta za karę;)

A to mój Chester, starszy brat Thety (przynajmniej tak sie zachowuje) i kicia wpatrzona w cos jak w obrazek ;)

A tu znowu kochane maleństwo patrzy się tak niewinnie

Buzi buzi

Polowanie na kota

No gdzie on się tam schował, dorwę go;p

Posted

Zabawa z Chesterem... młodzież wygrywa

A tu Chester dąży do tego by uleczyć swoją dumę i honor, wybral sobie słabszego przeciwnika

Taki stary a zachowuje się jak dziecko

Pies i kot w jednym stali domu

A tu cała rodzinka

Kot w swoim koszyczku jednak woli

A ten to juz nie wie jaka ma mieć pozycję

Kicia zawsze szuka zaczepki

Posted

Hej :multi: Bardzo się cieszę, ze wreszcie założyłas galerię Thetki i Spółki :loveu:
Będę tu częstym gościem. :cool3:
A ta fotka Thetki piękna :loveu:

Całuski dla czarno - białych :loveu:

Posted

Dzięki, dzięki:loveu: Ja sie postaram dodać już niedługo kolejne fotki, na razie jeszcze nie nowe, ale c.d.tamtych:) A o nowe tez się postaram, w końcu Theta trochę urosła;)

Posted

Mój piesio się rozciąga - Chester w całej okazałości, starszy "brat" Thetuli ;)

I znów zabawy, mała nie da sobie w kasze dmuchać hehe

Przerwa...na odpoczynek :eviltong:

I dalej:evil_lol:

Po ciężkim dniu pełnym zabawy z Chestem, zagryzania kota, i innych przygodach moja dzidzi idzie spać:angel:

Ach śpij Kochanie:sleep:

A oto jej gryzaczek (oprócz kici :diabloti: ) zanim jeszcze została weganką:p

A tu gryzaczek zabawkowy

Jak pozuje:loveu:

Posted

Ach jak cudownie mieć dwa piesia :loveu: Od razu w domu weselej :multi:

Nie nudzą się, bo zawsze mogą się soba zająć :)

A teraz relacja z pobytu trzeciego psa u nas w domku ;) spaniela Maksa, którego przywiozłam dla mojego brata :cool3: Chester od razu go polubił (no prawie), a Theta jakoś go nie obdarzyła sympatią (może zazdrość :diabloti: ).I tak cała noc nie przespana, bo Chest i Maks ciągle w swych ramionach (zabawa na całego ;))

Oto Maks pod biurkiem ;)

A tu my ze zwierzyńcem (Thetul śpi)

Maksiu i ryjek Chestera :cool1:

Maksiu fajne miny szczela :eviltong: Ładnie się uśmiecha ;)

Posted

No i zabawa wre :evil_lol: Trochę niewyraźne zdjęcia, ale trochę szaleli, więc nie dało sie tak precezyjnie zrobić im foki :lol:

Ganianie za piłką hehe

Chester wygląda jakby mówił "Mam ją, hahaha !!!!" Chytrus!

A to ja z Maksiem

A to my z Thetką, która się przed chwilą obudziła i zapewne chciała "zagryźć" Maksa hehe

Oooo, jedzonko dają, to juz się musiała cała ferajna zlecieć ;)

Theta i Maks o dziwo jakoś w tej chwili względnie koegzystują :)

Czy te oczy mogą klamać :D

Posted

Oblizywanie się po żarełku :eating:

Istne zoo wtedy było hehe

Chester daje buzi buzi Maksiowi no no :evil_lol:

A Thetula siedzi sobie i się patrzy na wariatów ;)

Posted

Nieznośne cudo hehe, ale jak to szczeniak <właśnie siedzi ze mną przed komputerem na krzesełku> No kochana jest, jak była mniejsza to taka nieufna jeszcze była, a teraz!!! Przychodzi i by się tuliła non - stop :loveu: Ale ma charakterek :diabloti: Biedny Chester raz miał nadszarpnięte ucho i nosił plastra (wyglądał jakby miał klipsa ;)) Ale czasem jak się do niego przytuli to taki widoczek, że dech zapiera :calus:

Posted

Ojejka, tyle PIĘKNYCH| fotek, ze az trudno wybierać.
Słooooodziasta dzidzia :loveu:

Jaka zadziorna :evil_lol:

Cudeeeńko :iloveyou:

Niesamowitą zrobił mordkę :loveu:

Całuski dla Was :buzi:

Posted

No ja sama się rozkoszuję tymi zdjęciami :wink: Theta taka kochana na nich jest:loveu:

I jeszcze foteczki z telefonu, w końcu zgrałam na komputer :) (jakość nie jest dobra, ale da się coś zobaczyć;))

Jak śpią razem Słodziusie moje

A tu Theta w artystycznej pozie ;)

Z tego zdjęcia nie mogę, a właściwie z jej pozy hehehe śpioszek

A to w koszyku Chestera, zwanym u nas "barłożkiem" (mama tak wymyśliła, Chester tego się nauczył i musiało tak zostać, hehe, to jest od słowa "barłóg" czyli chodzi o jakieś legowisko, nie pamietam czy niedźwiedzia czy dzika, nieważne hehe ;))

Buzi buzi z panią ;)

Posted

Pewnie dlatego tak często tu wpadam i podziwiam Thetkę, bo fotek z młodości mojej kropki niestety nie posiadam. A Theta jest CUDNA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kochane są szczeniaczki! Ja żałuję, ze nie widziałam jak mój Chest była mały, wzięłam go ze schroniska jak miał 4 lata, teraz ma 7. Pewnie był cudny!!!Ale za nic nie mogę sobie go wyobrazić, hehe.Szkoda, że się nie da przeprowadzić śledztwa... :cool1:(albo chyba się przejdę do schroniska, ciekawe czy coś maja w jego kartotece, bo mnie korci jak tam trafił:razz:)

Buziaki:loveu: