pikola Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Cudnie Rydelku:loveu:Widzisz piesku nie wszyscy ludzie sa zli..:loveu: Quote
sylwija Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 powiem krótko - rewelacja :) wzruszające są takie zmiany.. niesamowicie.. a jak zdrówko? Quote
MaDi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 sylwija napisał(a):powiem krótko - rewelacja :) wzruszające są takie zmiany.. niesamowicie.. a jak zdrówko? Zdrówko kuleje ale mam nadzieje,że po zakończeniu antybiotyku będzie już tylko lepiej. Quote
Maciek777 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Niesamowite fotki!!!:) Historia trochę zbliżona do Bambu... Quote
Ty$ka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Wooow, oniemiałam :) Rydelek już się ładnie zaokrąglił i widać, że to już malamutek cudny :loveu: Quote
phase Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 W sumie po Rydelku nie widać, że z nim źle, wygląda cudnie! Oby całkiem już wyzdrowiał! Quote
MaDi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ty$ka napisał(a):Wooow, oniemiałam :) Rydelek już się ładnie zaokrąglił i widać, że to już malamutek cudny :loveu: Wiesz on jest taki nie wiadomo jaki niby te oczy malamucie ale reszta huskiego, klata jak u pirata a w środku wata;) taki mały wypirdek. Quote
Merys Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Eh znowu się dogo pierdzieli, plakatu wrzucić nie mogę.. Może ktoś jest chętny do pomocy w robieniu Rydlowi ogłoszeń? Przykładowy tekst: "Mały husky to słodki szczeniaczek o urzekającym spojrzeniu - ten jednak nie zaczarował właściciela tak bardzo, jak trzeba. Oto pies, który już jako szczeniak został zapięty do łańcucha - zapewne wtedy cięższego od niego samego. Rydel był ofiarą znęcania się. Właściciele nie dawali mu jeść, przez co ważył 15 kg. Psiak, dzięki pomocy osób o dobrym sercu, ale i również jego ogromnej woli, wygrał walkę o życie. Teraz ten piękny 2-letni pies, szuka odpowiedzialnego i aktywnego domu, osoby która pokocha go całym sercem. Rydel nie akceptuje innych psów oraz kotów." Quote
abra43 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Co słychać u psinki?:niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Ty$ka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Bardzo podoba mi się plakat, ale jednak zmieniłabym kolor czcionki na coś ciemniejszego. Quote
Maciek777 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Fajny plakat:) Czy SOS Husky (lub coś tego typu) też jest w to włączone? Quote
MaDi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ty$ka napisał(a):Bardzo podoba mi się plakat, ale jednak zmieniłabym kolor czcionki na coś ciemniejszego. Każdy ma swoją wizję ja usunęłabym bańki i też zmieniła kolor tekstu;) Quote
MaDi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Maciek777 napisał(a):Fajny plakat:) Czy SOS Husky (lub coś tego typu) też jest w to włączone? Dawałam znać ludziom od husky ale nie wiem czy coś działają:( Antybiotyk zakończony ale Rydel dalej pokasłuje. Niedługo wraca jego lekarz i będziemy myśleć co dalej. Quote
Merys Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Ty$ka napisał(a):Bardzo podoba mi się plakat, ale jednak zmieniłabym kolor czcionki na coś ciemniejszego. MaDi napisał(a):Każdy ma swoją wizję ja usunęłabym bańki i też zmieniła kolor tekstu;-) No to zostawiam Wam pole do popisu. Quote
MaDi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Merys napisał(a):No to zostawiam Wam pole do popisu. Ha ha wiesz co ja mogę...narysować tylko coś na kartce bo o tego typu działaniach nie mam pojęcia:evil_lol: Quote
Merys Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 MaDi napisał(a):Ha ha wiesz co ja mogę...narysować tylko coś na kartce bo o tego typu działaniach nie mam pojęcia:evil_lol: To do dzieła, o to chodzi żeby zwrócić uwagę :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Co u Rydelka? MaDi macie może pod opieką jakiegoś szczeniaka ONka (ew. DONka) do adopcji? Quote
Merys Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Rydel dalej kaszle. :( Tak jest, jego zdjecie http://img51.imageshack.us/img51/240/owcarek.jpg jakby co to zadzwoń do Madi. Quote
MaDi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Merys napisał(a):Rydel dalej kaszle. :( Tak jest, jego zdjecie http://img51.imageshack.us/img51/240/owcarek.jpg jakby co to zadzwoń do Madi. Już nie mamy;) Zamieszka blisko mnie. Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 To niedobrze z tym kaszlaniem :( Jak się Wam jakiś trafi to dajcie mi znać - mam domek dla szczeniaka ONa, ale ważne by pies był z okolic, gdyż państwo chciałoby go poznać przed adopcją ;) Quote
phase Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Kurde, niech zdrowieje do końca chłopak.. Quote
sylwija Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ciekawe, skąd ten kaszel, są jakieś koncepcje? Quote
Recommended Posts