Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pikola']Nie odebrali Jej?Nie no,na jakim ja swiecie zyje..

Skonczyla sie moda na Husky..Ciekawe jaka teraz jest rasa na topie w Pl?:angryy:[/QUOTE]

Nie, bo gdyby, np. ją podpalili, albo wyrzucili z 10 piętra wtedy byłoby to okrucieństwo, ale mała nie odniosła ran, więc na razie i za pewne sprawa ucichnie i stanie w miejscu. :shake:

Niestety u mnie w schronisku także co raz więcej husky, malamutów, jedne są adoptowane drugie zajmują ich miejsce...

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwija']a co lekarze mówią o jego stanie? robili badania?[/QUOTE]
On jest na stefczyka, więc będzie trzeba zebrać trochę funduszy na badania i opłacić jego pobyt, gdyby znalazł się dt byłoby o wiele łatwiej i szybciej.

Posted

nie wiem, co to jest stefczyka, ale jak lekarze ocenili jego stan?
rozumiem,że nie ma kasy na badania szczegółowe, ale jakąś opinie wydali? martwię się, jak takie wycieńczenie mogło na niego wpłynąć..
ciężko z dt, ale może ktoś się zgłosi
trochę ogranicza ten jego stosunek do kotów

ukradłam sobie banarek..

Posted

Mam dobrą nowinę:multi:, przed chwilą rozmawiałam z Madi, nasz inny podopieczny opuści dzisiaj zaprzyjaźnioną klinikę na głębokiej i dzięki temu zwolni się miejsce dla huskiego. :multi::multi: Oczywiście od razu zostaną przeprowadzona badania, także trzymajmy kciuki żeby nic koszmarnego nie wyszło, będziemy również wdzięczni za wsparcie finansowe.

Posted

Masz może jakiś pomysł gdzie jeszcze rozgłaszać prośbę o dt? Na fb jest, tutaj wątek, na kobiecym forum, na stronie lsozu też jest i już mi się pomysły skończyły.

Posted

Straszne! Jak ludzie mogą doprowadzić psa do takiego stanu? Jak tylko go zobaczyłam to od razu pomyślałam o Verze ;) kiedyś też tak wyglądała, a teraz ma kochający dom i wygląda po prostu przepięknie! Temu psiakowi też się uda odnaleźć szczęście.

Posted

wklepałam na forum shusky - [url]http://forum.shusky.pl/posting.php?mode=newtopic&f=64[/url]

wklepałam= prze-kleiłam stąd..

właśnie - jakbym Verę widziała, dlatego jeszcze bardziej mnie boli :(

Posted

Dziękujemy, na soshusky poszła już wiadomość. Podobnie było z Szarikiem [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211677-Ma-dom-Sama-sk%C3%B3ra-i-Ko%C5%9Bci-WIELKOPIES[/url]

Posted

Dziewczyny nie mam dobrych wieści, jest gorzej niż się spodziewaliśmy:( Wyniki krwi są tragiczne, ma biegunkę i czeka go jeszcze prześwietlenie klatki piersiowej, lekarz był w szoku, że on jeszcze żyje :(

Posted

Wieści z dzisiejszego dnia :) zrobił ładną kope, bardzo cieszy się na widok człowieka, skacze, ociera się, wtula główkę, uwielbia pieszczoty i patrzy Ci się w oczy. Niestety, czasem się przewraca, :( no ale co się dziwić jak to sama skóra i kości.