Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ale doopki, rzeczywiscie ... Polska jest pelna takich idiotow. Wiem, bo mam kilka poblokowanych adresow w mojej poczcie, zeby nie dostawac oszczerstw i stekow przeklenstw od takich idiotow jak ten pan. Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Tekla i Finka sa juz na stronie www.acrylmed.com.pl w zakladce Dr Lucy, zobaczcie. Quote
Aga-ta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Ulka18']Tekla i Finka sa juz na stronie www.acrylmed.com.pl w zakladce Dr Lucy, zobaczcie. pieknie:):):) Quote
Aga-ta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dzis wet potwierdzil, ze Finka ma zacme na oku i niestety obawia sie, ze oko jest zbyt gleboko zdegenerowane, zeby mozna bylo przeprowadzic operacje:( Nie chcial jednak postawic ostatecznej diognozy, bo oczko musi ogladnac dobry psi okulista, a w Krak niestety takich brak...Ustalilysmy z pania Lucynka, ze jak sie uda wszystko zorganizowac, to Finka pojedzie z Rufusem (z Mielca) do W-wy. Dzis po spacerze zajelam sie koltunami Tekli. Nie uwierzycie, oprocz tego, ze mnie kiedys zlapala zabkami, to istny psi aniol, w pewnym momencie (przy wycinaniu) po prostu usnela sobie:):):) Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Agatko, ja tez rozmawialam z Lucynka nt. operacji Mawiego czy Rufusa. Operacje zrobilby dr Garncarz, gdyby psy sie zakwalifokowaly. Tutaj wklejam mail od dr Garncarza. Od: "Jacek Garncarz" <jacek@garncarz.com.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: Badanie wzroku u psów - zać ma Data: 21 marca 2007 22:12 Jeśli zbadam psa i zakwalifikuję go do operacji zaćmy, to przygotowanie go do operacji trwa około 10 dni. Przygotowanie to możecie zrobić na miejscu w Mielcu. Po operacji pies może wracać do Mielca, ale po 5-6 dniach musze go znów zobaczyć. Zatem minimum 3 przyjazdy do W-wy. Ja nie mam u siebie w klinice szpitala i nie mam możliwości zostawienia pacjenta na dłużej niż 1 dzień po operacji. Koszt materiałów zużywanych podczas operacji obuocznej zaćmy metodą fakoemulsyfikacji sięga około 500zł. Pozdrawiam Jacek Garncarz Quote
Ulka18 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kiwi, Agatko, czy wystawic sunieczki ponownie na allegro? Zaraz bedzie Kundel, zobacze jakie sa dzisiaj piesy. Quote
Aga-ta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 przekazalam Pani Lucynce, od Kiwi namiary na pania z Gdanska. Wiem, ze sa juz po rozmowie, pani bardzo chce zabrac Finke, ale ma jeszcze dac ostateczna odpowiedz. Ulka18, mysle, ze mozna sunieczki jeszcze raz wystawic, bo Tekla nadal szuka domu (choc Pani Lucynka ma juz cos a zanadrzu:cool3: , ale to jeszcze nic pewnego), wiec moze na 7 dni? Quote
Ulka18 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To wystawie kolaczki jeszcze raz...moze domek gdzies blizej sie znajdzie. Quote
kiwi Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ale pani z gdanska nie mzona juz odmowic;) bo juz obiecane ma i czeka na sunie :) Quote
Ulka18 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cholewcia, a juz wystawilam obydwie suczynki...no co, to moze jakies inne psiaki z hoteliku znalazlyby domki w zamian za Finke.....nie wiedzialam, ze Finka ma juz zaklepany domek. W Kundlu Pani Magda pokazala Finke, ze juz znalazla dom, nie wiedzialam nic o tym i kombinowalam co to za dom, bo przeciez nie pisalyscie nic. Ale super :multi: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=181337385 Quote
Aga-ta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Rozmawialam przed chwila z pania Lucynka i nie mam dobrych wiadomosci, bo pani z Gdanska niestety nie zabiera Finki, poniewaz maz sie jednak nie zgodzil. Natomist druga wiadomosc jest bardzo dobra, bo Tekla bedzie miala domek:loveu: Ma ja zabrac pani z forum collie:) Tekla zarezerwowana;) Quote
kiwi Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ojej, maz sie nie zgodzil? teraz no nie, od dwoch tygodnie pani pisze o finke a teraz maz sie nie zgadza :lol: to przemawia za tym zeby meza nie miec :lol: trzymam wiec kciuki za telke :) Quote
Lucyja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 kiwi napisał(a):ojej, maz sie nie zgodzil? teraz no nie, od dwoch tygodnie pani pisze o finke a teraz maz sie nie zgadza :lol: to przemawia za tym zeby meza nie miec :lol: trzymam wiec kciuki za telke :) Kiwi nie wyciągaj tak pochopnych wniosków :evil_lol: Są mężowie, którzy też mają świra na punkcie zwierzaków :evil_lol: Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Uwielbiam takie sytuacje, wszystko nagrane, nakręcone, a tu nagle się okazuje że mąż/żona bądź inny TZ nic o sprawie nie wiedział i że on/ona się nie zgadza :angryy: Po co robić nadzieje i zamieszanie :mad:? No ale dobrze że jedna włochaczka będzie miała domek :multi: Quote
Ulka18 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Zazwyczaj to bardzo wygodna wymowka, maz sie nie zgadza, rodzice sie nie zgadzaja...wystarczy to powiedziec, napisac i ma sie spokoj. Ja tez przez kilka tygodni pisalam z pania nt. naszego niewidomego kolaka Mawiego, a jak juz wszystko bylo gotowe, pani napisala, ze maz sie jednak boi niewidomego psa i beda szukac innego. Quote
Ulka18 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Sunie sa caly czas na allegro. Jest kilku obserwatorow. Quote
Lucyja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 To sunie cały czas w hoteliku ? A ja myślałam, że one mają już domy. Chętne domy sie rozmyśliły ? Quote
Ulka18 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kiwi, Agatko, czy byli jacys chetnie na sunieczki? Quote
kiwi Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 tak, dostalam maila pzrekazalam nr agacie a ona p Lucynce :) Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale piekne suczydelka :loveu: Dodam zdjecia do aukcji allegro. Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 http://allegro.pl/show_item.php?item=186912492 Quote
Recommended Posts