Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale doopki, rzeczywiscie ... Polska jest pelna takich idiotow.
Wiem, bo mam kilka poblokowanych adresow w mojej poczcie,
zeby nie dostawac oszczerstw i stekow przeklenstw od takich idiotow jak ten pan.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis wet potwierdzil, ze Finka ma zacme na oku i niestety obawia sie, ze oko jest zbyt gleboko zdegenerowane, zeby mozna bylo przeprowadzic operacje:( Nie chcial jednak postawic ostatecznej diognozy, bo oczko musi ogladnac dobry psi okulista, a w Krak niestety takich brak...Ustalilysmy z pania Lucynka, ze jak sie uda wszystko zorganizowac, to Finka pojedzie z Rufusem (z Mielca) do W-wy.

Dzis po spacerze zajelam sie koltunami Tekli. Nie uwierzycie, oprocz tego, ze mnie kiedys zlapala zabkami, to istny psi aniol, w pewnym momencie (przy wycinaniu) po prostu usnela sobie:):):)

Posted

Agatko, ja tez rozmawialam z Lucynka nt. operacji Mawiego czy Rufusa.
Operacje zrobilby dr Garncarz, gdyby psy sie zakwalifokowaly.
Tutaj wklejam mail od dr Garncarza.

Od: "Jacek Garncarz" <jacek@garncarz.com.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: Badanie wzroku u psów - zać ma
Data: 21 marca 2007 22:12

Jeśli zbadam psa i zakwalifikuję go do operacji zaćmy, to przygotowanie go do operacji trwa około 10 dni. Przygotowanie to możecie zrobić na miejscu w Mielcu. Po operacji pies może wracać do Mielca, ale po 5-6 dniach musze go znów zobaczyć. Zatem minimum 3 przyjazdy do W-wy. Ja nie mam u siebie w klinice szpitala i nie mam możliwości zostawienia pacjenta na dłużej niż 1 dzień po operacji.
Koszt materiałów zużywanych podczas operacji obuocznej zaćmy metodą fakoemulsyfikacji sięga około 500zł.
Pozdrawiam
Jacek Garncarz

Posted

przekazalam Pani Lucynce, od Kiwi namiary na pania z Gdanska. Wiem, ze sa juz po rozmowie, pani bardzo chce zabrac Finke, ale ma jeszcze dac ostateczna odpowiedz.
Ulka18, mysle, ze mozna sunieczki jeszcze raz wystawic, bo Tekla nadal szuka domu (choc Pani Lucynka ma juz cos a zanadrzu:cool3: , ale to jeszcze nic pewnego), wiec moze na 7 dni?

Posted

Cholewcia, a juz wystawilam obydwie suczynki...no co, to moze jakies inne psiaki z hoteliku znalazlyby domki w zamian za Finke.....nie wiedzialam, ze Finka ma juz zaklepany domek.

W Kundlu Pani Magda pokazala Finke, ze juz znalazla dom, nie wiedzialam nic o tym i kombinowalam co to za dom, bo przeciez nie pisalyscie nic. Ale super :multi:

Posted

Rozmawialam przed chwila z pania Lucynka i nie mam dobrych wiadomosci, bo pani z Gdanska niestety nie zabiera Finki, poniewaz maz sie jednak nie zgodzil. Natomist druga wiadomosc jest bardzo dobra, bo Tekla bedzie miala domek:loveu: Ma ja zabrac pani z forum collie:)
Tekla zarezerwowana;)

Posted

ojej, maz sie nie zgodzil?
teraz
no nie, od dwoch tygodnie pani pisze o finke a teraz maz sie nie zgadza :lol:
to przemawia za tym zeby meza nie miec :lol:

trzymam wiec kciuki za telke :)

Posted

kiwi napisał(a):
ojej, maz sie nie zgodzil?
teraz
no nie, od dwoch tygodnie pani pisze o finke a teraz maz sie nie zgadza :lol:
to przemawia za tym zeby meza nie miec :lol:

trzymam wiec kciuki za telke :)

Kiwi nie wyciągaj tak pochopnych wniosków :evil_lol: Są mężowie, którzy też mają świra na punkcie zwierzaków :evil_lol:

Posted

Uwielbiam takie sytuacje, wszystko nagrane, nakręcone, a tu nagle się okazuje że mąż/żona bądź inny TZ nic o sprawie nie wiedział i że on/ona się nie zgadza :angryy:
Po co robić nadzieje i zamieszanie :mad:?
No ale dobrze że jedna włochaczka będzie miała domek :multi:

Posted

Zazwyczaj to bardzo wygodna wymowka, maz sie nie zgadza, rodzice sie nie zgadzaja...wystarczy to powiedziec, napisac i ma sie spokoj.

Ja tez przez kilka tygodni pisalam z pania nt. naszego niewidomego kolaka Mawiego, a jak juz wszystko bylo gotowe, pani napisala, ze maz sie jednak boi niewidomego psa i beda szukac innego.

• 2 weeks later...