Aga-ta Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mail od pani Beaty:) : Dnia 21-03-2007 o godz. 9:18 Beata napisał(a): > Pani Agato, > psiaki mają się super!:))) > Cieszę się bardzo, że Pani napisała. > Wydaje mi się, że "pierwsze koty za płoty" już nastąpiły. Imię mu > zostawiliśmy. Franek bardzo szybko się adoptuje w swoim nowym domu. > Powoli uczymy się siebie nawzajem:))) Pięknieje z dnia na dzień.Całymi > dniami ganiają po ogrodzie. Lubi bawić się piłką - wtedy podskakuje i > szczeka z radości, mruczy jak mały lew, kiedy go czeszę. Przychodzi na > każde > zawołanie. Jest niesamowicie grzeczny. Następują czasami małe spięcia > między > nimi, ale po chwili już merdają radośnie ogonami i podgryzają się w > zabawie. > Tak naprawdę to Coffee jest "zaczepialska" i zazdrosna, ale docierają > się, a > ona musi się pogodzić z tym, że jest ktoś nowy. Tak naprawdę, to myślę, że > nawet się nie obejrzymy, a one nie będą mogły bez siebie żyć- zupełnie > tak, > jak z pieskami u Pani. > Bieganie po ogrodzie mu służy.Uwielbia to, kiedy nas widzi szczeka i > skacze.Widać w jego oczach szczęście- to bardzo cieszy:))) > Wczoraj miałam je nakręcić, jak się bawią w ogrodzie, ale nie zdążyłam - > postaram się to zrobić dzisiaj.Popstrykam im też parę zdjęć i wyślę do > Pani. > Mam też prośbę o przesłanie mi zdjęć, które Pani robiła, kiedy go > zabierałyśmy do domu. > Pozdrawiam serdecznie > Beata Quote
Ulka18 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kiwi, bedziesz jutro w Kundlu? A czy ostatnio tez bylas obok Beatki? Quote
Aga-ta Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Finka i Tekla maja sie bardzo dobrze, tylko szkoda mi ich, bo zrobilo sie zimno, a one sa nadal na zewnatrz. Pan Tomek juz obiecal, ze jak tylko sie cos zwolni w srodku, to przeniesie przynajmniej Fineczke (bo ona nie ma takiej bujnej siersci i jest taka chudziutka, ze nawet tluszczyk jej nie grzeje:( ) A moze uda sie i jutro w kundlu ktos wypatrzy dziewczynki...Trzymam :kciuki: Poniewaz Franki i Omar pojechali do domow, dziewczynki maja za towarzysza spacerow Birinta, ktory jest przeszczesliwy, ze ma damskie towarzystwo:) Martwi mnie tylko to, ze wszystkie psy w szczegolny sposob interesowaly sie Tekla...zastanawiam sie, czy ona przypadkiem nie jest przed cieczka... Quote
Ulka18 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzisiaj w Kundlu bedzie filmik z hoteliku? Czy bedzie ktoras dziewczynka na zywo? Quote
Ulka18 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nie, nic nie potrzebuje, ale musze Cie zobaczyc...poza tym Kundla oglada moja corka Ulka oraz Mama (Babcia Ulki). Znaja temat kolakow w hoteliku ze slyszenia, teraz obejrza. Quote
Ulka18 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Super program...Dominiko swietnie wypadlas, mam nadzieje, ze wszystkie piesy z programu i kocinka znajda domy. Gdybys miala link do programu, to trzeba by go podeslac naszej kochanej Lucynce. Quote
Aga-ta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Fineczka w poniedzialek idzie do wewnetrznych boksow:) Po programie dzwonila jakas pani po Tekle, do pana Tomka. Oddzwonilam do niej, ale jak pani dowiedziala sie ile sunia ma lat od razu sie rozlaczyla:crazyeye: (to pewnie kolezanka podstawiona przez pania, ktora ogladala Aze:shake:) Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 czyli jelsi uporamy sie z robalami, moznaby juz sterylizacje przeprowadzic skoro bedzie wewnatrz :) Quote
Ulka18 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nikt nie dzwonil w sprawie suniek? Na aukcji jest juz 8 obseratorow... Ta pani, do ktorej oddzwanialas Agatko, to chyba na rozmnozenia chciala Tekle. Skoro wiek jej nie odpowiadal i rzucila sluchawka...co za kultura :angryy: Quote
Ulka18 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jest ponad 1600 wejsc, 10 obserwatorow, nie wiem, dlaczego nie dzwonia, nie pisza :shake: http://allegro.pl/item175718017_collie_kochane_tekla_i_finka_franus_adoptowany.html Quote
weszka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Może myślą...? Oby, oby, a zresztą jak nie z allegro to takie fajne suńki domki znajdą! Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dla finki mam juz chetna :) w gdansku wiec trzeba dograc kontrole itp zrobilam fajne zdjecia fince wstawie zaraz Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 tekla nie miala ochoty na pozowanie dzisiaj, za to eejst finka; Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 collaczki sa fajne :D telka jak dostala paroweczke to jej sie cala zmiescila wzdłuz w pysiu :) Quote
Kropcia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zarowno Tekla jak i Finka sa bardzo grzeczne, kochane:loveu:. Tekla byla ze mna kiedys na spacerku, zachowywala sie bardzo grzecznie :loveu: Zdjecia śliczne :lol: Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 kiwi napisał(a):dla finki mam juz chetna :) w gdansku wiec trzeba dograc kontrole itp Kiwi, co to za domek w Gdansku? Czy nie aby z yorkiem i kotem? Na taki dom uwazaj, pani ma adres mailowy agodaj0@.... Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Aukcja zmieniona, dodalam te cudne portreciki Fineczki http://allegro.pl/show_item.php?item=175718017 Quote
Aga-ta Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Fineczka jest juz w boksach wewnetrznych:) Dziewczynki czuja sie dobrze. Uwielbiaja spacerki, a Tekla jak juz nas slyszy z daleka, rozpoczyna swoj koncert:)Finka na spacerach obszczekuje kazdego przechodnia i Tekli sie to chyba spodobalo, bo dzis dolaczyla do niej. Mamy, wiec na spacerach dwa psy obronne i jednego lagodnego pieszczoszka Birincika (wielkosci kucyka:lol: ) Quote
kiwi Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 agata,z araz ci wysylam pw, dopeiro tera zmam chwile Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kiwi, czy byly jakies maile, telefony w sprawie suczynek? Na allegro jest 10 obserwatorow, nie wiem po co obserwuja, jak nie pisza do Ciebie. Quote
kiwi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dzwonia jakies totalne oszolomy np wczoraj facet "co to znaczy ze poszedl do nowego domu? to wy ludziom te domy budujecie?" Quote
Recommended Posts