Aga-ta Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Domek w W-wie juz sprawdzony przez znajoma pani Lucynki. Rodzina super:loveu: warunki wspaniale. Franus bedzie mieszkal z seterka i do dyspozycji psiaki maja dom, ogrod, staw, las nieopodal i park krajobrazowy:) FRANKI W SOBOTE JEDZIE DO DOMU:multi: Nowa rodzinka nie moze sie juz doczekac:loveu: Quote
Kropcia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Super ze Franki pojedzie do nowego domku!!:multi: On taki piekny psiak. Mily,grzeczny,kochany :loveu: :multi::multi: Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To naprawde wspaniala wiadomosc :multi: A nie wiecie skad ten domek w Warszawie tzn. jak sie dowiedzieli o Frankim? Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulka z Twojego allegro:) pani zadzwonila jeszcze tego samego dnia (w ktorym pojawilo sie ogloszenie). Ulka to byl strzal w 10!:thumbs: Dzieki Twojemu ogloszeniu Franki ma dom:Rose: Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulka moze uda Ci sie podmienic zdjecia i na aukcji Frankiego wystawic sunie? Jedno zdjecie czarnej suni jest na ogolnym watku kolakow - wiecej zdjec postaram sie dzis zrobic. Porobie tez zdjecia Fince (tylko nie potrafie wstawiac zdjec:oops: , wiec jezeli mozesz wyslij mi swoj mail) Quote
missieek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 gratuluje domu szczesciarzowi :) :multi: :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agatko, to nasze wspolne dzielo :p Ty psinke przywiozlas, Lucynka wszystko sponsoruje i organizuje od strony finansowej, Kiwi zrobila zdjecia, Jotpeg napisala tekst. Ja Frankiego wystawilam. Moze dzieki tej aukcji jeszcze dziewczynki z Chorzowa znajda domki. Aukcja jest wyrozniona i ma duza ogladalnosc. Quote
mar.gajko Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dziewczyny, a ta seterka to sterylizowana, bo Franki nie kastrowany i będą ... hmmm dosyć urodziwe te szczenięta. Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulka moze uda Ci sie podmienic zdjecia i na aukcji Frankiego wystawic sunie? Jedno zdjecie czarnej suni jest na ogolnym watku kolakow - wiecej zdjec postaram sie dzis zrobic. Porobie tez zdjecia Fince (tylko nie potrafie wstawiac zdjec:oops: , wiec jezeli mozesz wyslij mi swoj mail) Agatko, podmienie zdjecia, nie ma problemu. Potrzebne bylyby dobre portreciki jak te Franeczkowe. Tamtych ze schroniska nie bede wstawiac, bo nie sa zbyt dobre. Zrob ile mozesz zdjec obydwu dziewczynkom. A kiedy Franki jedzie do domu? I jak z transportem? Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 lancuszek prowadzacy do szczescia;) mam nadzieje, ze dziewczynki taz znajda takie domki:kciuki: Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 mar.gajko napisał(a):Dziewczyny, a ta seterka to sterylizowana, bo Franki nie kastrowany i będą ... hmmm dosyć urodziwe te szczenięta. sunia sterylizowana, wiec Franus jedzie z jajeczkami:) Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mar-gajko, dalam na aukcji zapis, ze warunkiem adopcji jest kastracja psa w ciagu 6 miesiecy od adopcji. Na kastracje w tym stanie, jakim jest Franki nie zgadza sie Lucynka, ktora sponsoruje psa w hoteliku. Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Agatko, podmienie zdjecia, nie ma problemu. Potrzebne bylyby dobre portreciki jak te Franeczkowe. Tamtych ze schroniska nie bede wstawiac, bo nie sa zbyt dobre. Zrob ile mozesz zdjec obydwu dziewczynkom. A kiedy Franki jedzie do domu? I jak z transportem? Franki jedzie jutro. Mielismy spotkac sie w polowie drogi, ale ze wzgledow bezpieczenstwa (ucieczki mnie przesladuja:-( ) panstwo przyjezdzaja po niego do hoteliku Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Mar-gajko, dalam na aukcji zapis, ze warunkiem adopcji jest kastracja psa w ciagu 6 miesiecy od adopcji. Na kastracje w tym stanie, jakim jest Franki nie zgadza sie Lucynka, ktora sponsoruje psa w hoteliku. i panstwo sie na to zgadzaja Quote
mar.gajko Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jak sunia sterylizowana, to niespodzianki nie bedzie:). Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to komplet szczescia :multi: Agatko, nie zapomnijcie zrobic zdjec z pozegnania Franusia. I nowych Panciow jesli sie zgodza. Quote
kiwi Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 dziewczyny, czy ktos moze mi podeslac zdjecia dwoch pozostalych collaczek? Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wieczorem moge wystawic na allegro suczydelka, jak beda zdjecia. Tzn. podmienie Franka, ktory jak rozumiem ma domek na 1000%. Quote
Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To juz jutro Franus jedzie do domku :multi: Oby jeszcze suczynki znalazly rownie dobre domy :kciuki: Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kiwi napisał(a):dziewczyny, czy ktos moze mi podeslac zdjecia dwoch pozostalych collaczek? Kiwi, dzis robilysmy zdjecia Magdy aparatem i z tego co wiem Magda ma jakis problem ze zgraniem zdjec na komp., wiec dzis Ci juz nie wysle. Jutro po wydaniu Frankiego wyjezdzamy i wracamy dopiero w niedziele, ale jak tylko Magda da znac, ze zdjecia wyslala postaram sie gdzies polaczyc i przeslac Ci zdjecia suczek jak najszybciej. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Franus ma juz 5 obserwatorow na allegro. Przydalyby sie zdjecia suniek do podmiany aukcji. Bo ludzie beda dzwonic do Kiwi w sprawie Fanka, ktory pewnie jest juz w drodze do domu. Quote
kiwi Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Franki pojechal jzu do domu informacje z podrozy byly bardzo pozytywne :) Nowa Rodzina Frankiego to wspaniali ludzie, zapraszamy do odezwania sie na dogo!!! Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bardzo sie ciesze, ze Franki juz w domku :laola: Aukcja Franka ma juz 7 obserwatorow. Jesli bedziecie miec zdjecia suniek, to zaraz podmienie je na aukcji. Quote
kiwi Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 zrobilam, dajcie zjesc obiad to zaraz wysle Quote
Recommended Posts