Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek w W-wie juz sprawdzony przez znajoma pani Lucynki. Rodzina super:loveu: warunki wspaniale. Franus bedzie mieszkal z seterka i do dyspozycji psiaki maja dom, ogrod, staw, las nieopodal i park krajobrazowy:) FRANKI W SOBOTE JEDZIE DO DOMU:multi: Nowa rodzinka nie moze sie juz doczekac:loveu:

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka z Twojego allegro:) pani zadzwonila jeszcze tego samego dnia (w ktorym pojawilo sie ogloszenie). Ulka to byl strzal w 10!:thumbs: Dzieki Twojemu ogloszeniu Franki ma dom:Rose:

Posted

Ulka moze uda Ci sie podmienic zdjecia i na aukcji Frankiego wystawic sunie? Jedno zdjecie czarnej suni jest na ogolnym watku kolakow - wiecej zdjec postaram sie dzis zrobic. Porobie tez zdjecia Fince (tylko nie potrafie wstawiac zdjec:oops: , wiec jezeli mozesz wyslij mi swoj mail)

Posted

Agatko, to nasze wspolne dzielo :p
Ty psinke przywiozlas, Lucynka wszystko sponsoruje i organizuje od strony finansowej, Kiwi zrobila zdjecia, Jotpeg napisala tekst. Ja Frankiego wystawilam.

Moze dzieki tej aukcji jeszcze dziewczynki z Chorzowa znajda domki.
Aukcja jest wyrozniona i ma duza ogladalnosc.

Posted

Ulka moze uda Ci sie podmienic zdjecia i na aukcji Frankiego wystawic sunie? Jedno zdjecie czarnej suni jest na ogolnym watku kolakow - wiecej zdjec postaram sie dzis zrobic. Porobie tez zdjecia Fince (tylko nie potrafie wstawiac zdjec:oops: , wiec jezeli mozesz wyslij mi swoj mail)

Agatko, podmienie zdjecia, nie ma problemu. Potrzebne bylyby dobre portreciki jak te Franeczkowe. Tamtych ze schroniska nie bede wstawiac, bo nie sa zbyt dobre. Zrob ile mozesz zdjec obydwu dziewczynkom.

A kiedy Franki jedzie do domu? I jak z transportem?

Posted

mar.gajko napisał(a):
Dziewczyny, a ta seterka to sterylizowana, bo Franki nie kastrowany i będą ... hmmm dosyć urodziwe te szczenięta.

sunia sterylizowana, wiec Franus jedzie z jajeczkami:)

Posted

Mar-gajko, dalam na aukcji zapis, ze warunkiem adopcji jest kastracja psa w ciagu 6 miesiecy od adopcji. Na kastracje w tym stanie, jakim jest Franki nie zgadza sie Lucynka, ktora sponsoruje psa w hoteliku.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Agatko, podmienie zdjecia, nie ma problemu. Potrzebne bylyby dobre portreciki jak te Franeczkowe. Tamtych ze schroniska nie bede wstawiac, bo nie sa zbyt dobre. Zrob ile mozesz zdjec obydwu dziewczynkom.

A kiedy Franki jedzie do domu? I jak z transportem?

Franki jedzie jutro. Mielismy spotkac sie w polowie drogi, ale ze wzgledow bezpieczenstwa (ucieczki mnie przesladuja:-( ) panstwo przyjezdzaja po niego do hoteliku

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mar-gajko, dalam na aukcji zapis, ze warunkiem adopcji jest kastracja psa w ciagu 6 miesiecy od adopcji. Na kastracje w tym stanie, jakim jest Franki nie zgadza sie Lucynka, ktora sponsoruje psa w hoteliku.

i panstwo sie na to zgadzaja

Posted

kiwi napisał(a):
dziewczyny, czy ktos moze mi podeslac zdjecia dwoch pozostalych collaczek?

Kiwi, dzis robilysmy zdjecia Magdy aparatem i z tego co wiem Magda ma jakis problem ze zgraniem zdjec na komp., wiec dzis Ci juz nie wysle.
Jutro po wydaniu Frankiego wyjezdzamy i wracamy dopiero w niedziele, ale jak tylko Magda da znac, ze zdjecia wyslala postaram sie gdzies polaczyc i przeslac Ci zdjecia suczek jak najszybciej.

Posted

Franus ma juz 5 obserwatorow na allegro.
Przydalyby sie zdjecia suniek do podmiany aukcji. Bo ludzie beda dzwonic do Kiwi w sprawie Fanka, ktory pewnie jest juz w drodze do domu.

Posted

Franki pojechal jzu do domu
informacje z podrozy byly bardzo pozytywne :)
Nowa Rodzina Frankiego to wspaniali ludzie, zapraszamy do odezwania sie na dogo!!!