Jump to content
Dogomania

Zawody w Dusznikach... kto jedzie??

Recommended Posts

Posted

Niestety, mogą być problemy.

Śnieg topnieje w oczach, a trasy nie nadają się na wózek.

Jutro zapadnie decyzja, czy zawody się odbędą, czy też zostaną odwołane.

Miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle. :-?

Też miałem zamiar wystartować.

Posted

Właśnie rozmawiałem z organizatorami.

Są po objechaniu trasy i podobno nie jest tak źle. :D

Śniegu jest jeszcze sporo, poubijają go ratrakami, więc nie powinien tak szybko stopnieć.

Posted

No to zobaczymy....

A lista startujących jest aktualna, no chyba że ktoś wysłał zgłoszenie poczta i list jeszcze idzie... Zgłoszenia elektroniczne nanoszone sa nastepnego dnia 8)

Posted

Nas nie będzie, bo kasę z trudem, ale odłożyliśmy tylko na Bieszczady ;-) Poza tym mamy kłopot z Gasparem, bo we wtorek miał szytą powiekę, i teraz chodzi w wielkim radarze, i musi być odizolowany od innych psów. Wojaże z pocerowanym psem nie należą do najprzyjemniejszych i łatwych, bo wariata trzeba ciągle pilonwać.

Grześ i Mike reprezentujcie nas godnie i pozdrówcie ode mnie Muflon ;-))))

Grzes - dopiero teraz wrocilam do pracy z urlopu, nie mogłam zdac ci relacji z Sopotu, bo mamy wyłączone wyjscia z obu komórek i z domowego telefonu :-?

ale czy ty wiesz, że w Sopocie w niedzielę, na ekstremalnej trasie u Igora na śniegu pojechało sobie też kilku śmiałków na velo? Jestem pewna, że baaaardzo bo ci się podobało :P

Posted

A'propo Sopotu to ja mam zdjęcia dokumentujące ten wyczyn. :D Agnieszka O. udostępniła mi zdjęcia, robił je jej dobry kumpel - powinny być niedługo w galerii do obejrzenia, tylko coś z tym problemy są... :evil:

Ewuś, to widzę, że i Ciebie dopadło to nieszczęście z pilnowaniem psa...? :( A do Cisnej ja się wybieram :D , chociaż sama....

Posted

No nareszcie można obejrzeć w FotoGalerii zdjęcia z Sopotu, jakby kto chciał. Wprawdzie topik nie o tych zawodach, ale tamten gdzieś zaginął (o ile w ogóle był...?).

Fotki robił Mariusz J. - kumpel Agnieszki O.

Posted

I co? Ma ktoś może nowe wieści jak tam pogoda w Dusznikach i jak tam trasa?

My się szykujemy :) Ostatecznie wieczór maszera można i bez zawodów zrobić :wink: , no ale byłoby jednak smutno... :(

Posted

alez dzisiaj nerwowy dzień... jeszcze nic nie wiadomo... chyba... :///

ano wieczór maszera to mozna zrobić... a ja to cały czas nie wiem czy wystartuje czy bede jako kibic... wiosna chora i nie wie czy bedzie a FP sie zastanawia:///

a moze ktos jeszcze ma pieska???

Posted

Ostatnie wieści.

Mid zostanie odwołany - nie uda się organizatorom utrzymać sniegu na tak długiej trasie.

Natomiast sprint się odbędzie, trasa (z pewnymi modyfikacjami względem zaplanowanej) jest pokryta dużą ilością śniegu i do niedzieli się on na pewno nie stopi. :D

Posted
Grzes - dopiero teraz wrocilam do pracy z urlopu, nie mogłam zdac ci relacji z Sopotu, bo mamy wyłączone wyjscia z obu komórek i z domowego telefonu :-?

ale czy ty wiesz, że w Sopocie w niedzielę, na ekstremalnej trasie u Igora na śniegu pojechało sobie też kilku śmiałków na velo? Jestem pewna, że baaaardzo bo ci się podobało :P

Oglądałem zdjęcia z Sopotu, o których pisała Manu.

http://manuk.piwko.pl/fotoview.php?obraz=sopot/mariusza_j/im000001.jpg&plik=im000001.jpg

http://manuk.piwko.pl/fotoview.php?obraz=sopot/mariusza_j/im000002.jpg&plik=im000002.jpg

http://manuk.piwko.pl/fotoview.php?obraz=sopot/mariusza_j/im000003.jpg&plik=im000003.jpg

http://manuk.piwko.pl/fotoview.php?obraz=sopot/mariusza_j/im000004.jpg&plik=im000004.jpg

Te mi kogoś przypominają. :wink:

Niezły podjazd (a raczej podejście :roll: ).

Posted

Modlę się o śnieg dla was, chcoiaż jak taka bezbożnica to nie wiem, czy to coś pomoże ;-) Może przynajmniej nie podziała w drugą stronę ;-)

Zdjęcia są super ;-)) bravo dla Mariusza od Agnieszki. Nota bene Agniecha napisz mi czy zgodziłby sie na umieszczenie ich na watahowej stronie. Własnie ko,czymy nową galerię ze wszystkich zawodów w tym sezonie.

Grzes, A mowiłam że by ci sie podobało ! Takiej pionowej sciany jeszcze nasze psy nie zdobywały ;-), a wyobraz sobie, że na tym podbiegu drugiego dnia, jak wyniuchały i zobaczyły, że Jamroży jest niedalego przed Dominikiem, to go dosłownie wciągnęły na górę.!!!!!

ps. grzes czy dostałes watahowego mejla ?