Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbinka szczęściara!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Deedee jesteście, KOCHANI < WSPANIALI !!!!

Zatkało mnie troszkę, bo Brazowa mi tu nawkręcała....
Co prawda ja jej do końca nie uwierzyłam, bo ona mi coś o PEKINIE pisała:evil_lol:

Tak mi się serducho raduje, że pojęcia nie macie, nie długo nowe psie szczęście na METAMORFOZY damy:lol:

Posted

eeeee a co ona taka wymietolona????
Ale na pozostalych zdjatkach wyglada jak nasza stara dobra Balbinka ze swoim swietym wzrokiem,,,,,,,ale sie ciesze!!!!!To taka opanowana psina,,,mozna by powiedziec ze jest tak samo ztonowana jak chmurka

Posted

Ale jak to alergia?
TZ?

Wykąpcie ją jeszcze, alergenu będzie mniej, jak wyjdzie ta cała martwa sierść, też pomoże, po za tym są leki.

Kamil też alergik, chociaż na niego zwierzaki, aż tak nie dzałają , co nie znaczy że są obojętne.

Posted

czyli co balbina wraca???lepiej jesli mialo to sie stac teraz niz wtedy gdy barrdzo przyzwyczai sie do faktu ze ma dom,,,,,wspolczuje wam bardzo bardzo ,,,,wiem jak bardzo chcieliscie miec psa,,,,,,,,,,,oby jeszcze wszystko sie dobrze ulozylo,,,trzymam kciuki!!!!!!!!
Ale jak to sie dzieje ze przy chmurce alergi nie bylo a przy niej jest,,,moze to rodzaj siersci???nie znam sie na tym,,,,,,:placz:

Posted

Deedee, trzymaj się. Mój TZ i dzieciaki tez są alergikami. Nasze zwierzaki świetnie znoszą, ale już kota mojej mamy nie za bardzo. Pociesze Cię tylko, że patrząc na kichanie całego mojego towarzystwa to po prostu wiosna już idzie. Może sprawczynią nie jest Balbina?

Posted

Ale balbinka jest w schronie ,,czy caly czas u was?wiecei ze latwo nie bedzie znalesc dom dla niej,,,,ale trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie,,,ona jest taka wspaniala,,i nie swiadoma na razie tego co ja czeka,,:-(