deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No niestety aparat to chyba dopiero jutro zadziała:roll: Chodzi po domu wącha rozgląda się(na stole nie może leżeć jedzenie bo Balbinka się nim pożywi:evil_lol: ) jeszcze nie wierzy ze ma dom to widać, ale położyła się na trochę i spała sobie tam gdzie jej posłąnko!!!! Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 widzisz? teraz bedziesz miala psa,ktory je wszystko,moze jesc wszystko i o wiecej wola! :) ale mnie zszokowalas :) :) :) wspaniale sie stalo,cudownie,Balbinka sie otworzy i nareszcie bedzie mozna w ogole zobaczyc kim ona jest. Ciesze sie tez bardzo,ze Balbinka Ciebie znala i na pewno latwiej jej bylo zaufac i pojsc z Wami.Jaka zrobila mine na samochod? Quote
Celina12 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ależ się cieszę....Balbinko-nie mogłaś lepiej trafić. Życzę WAM szczęścia i duuuuużo miłości....:loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 poszli na spacer i zaraz kompanko bo smrodek wielki.... ciekawe jak to przezyjemy.....;) Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 dacie rade, a jakby co-to ja chetnie sluze pomoca. Quote
Dinka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Chmurko [*] To cuuuuuudownie, że Balbinka ma dom i, że ty znowu masz przyjaciela :-) Quote
deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 brazowa1 napisał(a):dacie rade, a jakby co-to ja chetnie sluze pomoca. Trzymam za słowo mam prośbę-trzeba Balbince wygolić doopkę bo niestety znalazłam tam dużo zalegającego kału podczas kąpieli.... Balbinka ma ogonek mocno w dół i przykrywa cały kuper więc innego wyjścia nie widzę... Właśnie drapie swoje posłanko:) Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 zanim zdaze wygolic,to sie wykruszy :evil_lol: Quote
deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 czesc wygrzebalam...ble.... ale nowe sie beda zbierac.... Quote
olenka_f Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Deedee ja Cię kocham :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :cool3::lol: Balbina to typowy kanapowiec okazuje się....;) Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Deedee,ale wiecej! wiecej! co tak lakonicznie,ja potrzebuje calej i obszernej relacji! Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Znalazłam!!!!!!!!!!!!!! Znalazłam niespodziankę Brazowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, aż mnie zatkało. Deedee, jak ja się cieszę, wciąz nie moge uwierzyć! Jesteście kochani, wyjątkowi ludzie z Was! Kolejna wielka adopcja. No nie wiem, co napisać... Deedee, boisz się sama ciachnąć pod ogonkiem? Daj coś w pyszczek do dziamgania i śmiało :lol: Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dedeeee,,,a ty co masz za Balbine ???nasza ta grubasna,,kochana z krotkim ogonkiem,,czy calkiem inna,,sobie wynalazlas? Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tak wiewióra właśnie tą mam:cool3: Nie chce jej sama pod ogonkiem grzebać(chodzi o to że brazowa będzie wiedziała ile wyciąć kłaczków) Wczoraj póżno wróciłam a Balbinka spała jak zabita(jest całkowicie głucha) nic jej nie ruszało nawet światło w kuchni, rano leżała sobie grzecznie aż zobaczyła że się podniosłam też wtedy wstała i na spacerek. Bardzo lubi inne pieski :multi: wita się z każdym przyjażnie i macha ogonkiem. Myślałam że będzie pożerać do końca michy z jedzeniem a tu miła niespodzianka - podjada sobie po trochu i zostawia na póżniej. Wącha wszystko zagląda TŻowi do szafy:evil_lol: i chodzi za nami krok w krok, a teraz właśnie położyła sie na swoim legowisku i sobie drzema:loveu: Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A tu kilka fotek naszej lady Balbinki:loveu: śpiem sobie:lol: patrze i ciągle nie wierzę:crazyeye: http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/DSC04288.jpg http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/DSC04287.jpg Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5. Pkt 10 regulaminu: http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=36 Quote
akucha Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ona jest... nie jeszcze tego nie napiszę. Tłuściątko :lol: Wygląda na zdziwioną, jakby jeszcze nie wierzyła w to, co ją spotkało. Będzie Pancia pieskiem? Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 akucha napisał(a):Ona jest... nie jeszcze tego nie napiszę. Tłuściątko :lol: Wygląda na zdziwioną, jakby jeszcze nie wierzyła w to, co ją spotkało. Będzie Pancia pieskiem? ??? troche nie rozumiem???? Tak ciągle zdziwiona i wcale nie wierzy że tu już zostanie:lol: Chyba jej gorąco, położyła się w kuchni przy mnie jak gotowałam, otworzyłam okno teraz siedzę tu a Balbinka wciąż w kuchni śpi:evil_lol: Zaraz wyruszamy na spacer i porządne czesanko, trzeba pozbyć się nadmiaru gorącego futra bo gorąco jej pewnie w domu. Quote
brazowa1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 pewni Akuszka pyta,czy to bedzie pies pańci. Ciagle nie moge uwierzyc-w najsmielszych snach nie podejrzewalam,ze Balbinka bedzie miala dom i to TAKI! Ona zawsze z boku,zawsze troche obawiajaca sie,chciala byc przy czlowieku,ale zeby zawsze miec droge odwrotu..Teraz rozkwitnie :loveu: wiewiorka przed chwila napisala mi wazna rzecz:"Boks Szczezuja cały w domu".Tak ,to prawda,cala stara gwardia:Szczezuj,Szuwarek,Zgaga,Delma i Balbina-wszystkie znalazly dom,mimo,ze ich sytuacja byla gorzej niz beznadziejna. I w domu w koncu spała,o rany :placz: (przepraszam,to ze szczescia) Quote
akucha Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Pytałam, czy Pana będzie, bo za nim chodzi :roll: Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 za nami obojgiem i chce zamieszkac w tżta szafie:evil_lol: ciezko sie troche pisze z jedna reka zajeta drapankiem:cool3: na spacerku Balbina poznała sąsiadów Filipa i Łapę tak ładnie ich przywitała machaniem ogonka:multi: tylko z wyczesaniem problem-tyle tego jest a ja szczotki chyba nieodpowiednie posiadam....i doopka obkoopkana jednak troszkę... ale mam nadzieję że brazowa uratuje:roll: Quote
brazowa1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Brazowa uratuje,bo Brazowa we wtorek bedzie miala cos ekstra i chetnie wyprobuje na Balbince :) prosze sie nie bac,to bedzie bezpieczne.Cały szary podszerstek pojdzie sobie precz :) Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 to super!!!! bo Balbinka zgrzana chyba trochę wietrzę jej ciągle żeby było jej chłodniej ale znów nam zimno.... Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale sie ciesze ,,,ze to nasza kochana Balbinka,,,,,ona jest wspaniala,,nigdy zebow nie pokazala,,,i taka slodka,,,, Tak sie ciesze,,,,,,,Szczerzujowy wybieg w domu,,pewnie sie raduje tam z szuwarkiem,,,,!!!Zapewne chlopcy oblewaja to slodkim mleczkiem i kielbasiana zagrycha!!:multi: A i dzieki Dede za spacerek z hopkiem!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts