Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety aparat to chyba dopiero jutro zadziała:roll:
Chodzi po domu wącha rozgląda się(na stole nie może leżeć jedzenie bo Balbinka się nim pożywi:evil_lol: )
jeszcze nie wierzy ze ma dom to widać, ale położyła się na trochę i spała sobie tam gdzie jej posłąnko!!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzisz? teraz bedziesz miala psa,ktory je wszystko,moze jesc wszystko i o wiecej wola! :) ale mnie zszokowalas :) :) :)
wspaniale sie stalo,cudownie,Balbinka sie otworzy i nareszcie bedzie mozna w ogole zobaczyc kim ona jest.
Ciesze sie tez bardzo,ze Balbinka Ciebie znala i na pewno latwiej jej bylo zaufac i pojsc z Wami.Jaka zrobila mine na samochod?

Posted

brazowa1 napisał(a):
dacie rade, a jakby co-to ja chetnie sluze pomoca.

Trzymam za słowo mam prośbę-trzeba Balbince wygolić doopkę bo niestety znalazłam tam dużo zalegającego kału podczas kąpieli....
Balbinka ma ogonek mocno w dół i przykrywa cały kuper więc innego wyjścia nie widzę...
Właśnie drapie swoje posłanko:)

Posted

Znalazłam!!!!!!!!!!!!!! Znalazłam niespodziankę Brazowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, aż mnie zatkało.
Deedee, jak ja się cieszę, wciąz nie moge uwierzyć!
Jesteście kochani, wyjątkowi ludzie z Was! Kolejna wielka adopcja.

No nie wiem, co napisać...

Deedee, boisz się sama ciachnąć pod ogonkiem? Daj coś w pyszczek do dziamgania i śmiało :lol:

Posted

Tak wiewióra właśnie tą mam:cool3:
Nie chce jej sama pod ogonkiem grzebać(chodzi o to że brazowa będzie wiedziała ile wyciąć kłaczków)
Wczoraj póżno wróciłam a Balbinka spała jak zabita(jest całkowicie głucha) nic jej nie ruszało nawet światło w kuchni, rano leżała sobie grzecznie aż zobaczyła że się podniosłam też wtedy wstała i na spacerek.
Bardzo lubi inne pieski :multi: wita się z każdym przyjażnie i macha ogonkiem.
Myślałam że będzie pożerać do końca michy z jedzeniem a tu miła niespodzianka - podjada sobie po trochu i zostawia na póżniej.
Wącha wszystko zagląda TŻowi do szafy:evil_lol: i chodzi za nami krok w krok, a teraz właśnie położyła sie na swoim legowisku i sobie drzema:loveu:

Posted

Ona jest... nie jeszcze tego nie napiszę.

Tłuściątko :lol: Wygląda na zdziwioną, jakby jeszcze nie wierzyła w to, co ją spotkało. Będzie Pancia pieskiem?

Posted

akucha napisał(a):
Ona jest... nie jeszcze tego nie napiszę.

Tłuściątko :lol: Wygląda na zdziwioną, jakby jeszcze nie wierzyła w to, co ją spotkało. Będzie Pancia pieskiem?

??? troche nie rozumiem????
Tak ciągle zdziwiona i wcale nie wierzy że tu już zostanie:lol:
Chyba jej gorąco, położyła się w kuchni przy mnie jak gotowałam, otworzyłam okno teraz siedzę tu a Balbinka wciąż w kuchni śpi:evil_lol:
Zaraz wyruszamy na spacer i porządne czesanko, trzeba pozbyć się nadmiaru gorącego futra bo gorąco jej pewnie w domu.

Posted

pewni Akuszka pyta,czy to bedzie pies pańci.
Ciagle nie moge uwierzyc-w najsmielszych snach nie podejrzewalam,ze Balbinka bedzie miala dom i to TAKI!
Ona zawsze z boku,zawsze troche obawiajaca sie,chciala byc przy czlowieku,ale zeby zawsze miec droge odwrotu..Teraz rozkwitnie :loveu:

wiewiorka przed chwila napisala mi wazna rzecz:"Boks Szczezuja cały w domu".Tak ,to prawda,cala stara gwardia:Szczezuj,Szuwarek,Zgaga,Delma i Balbina-wszystkie znalazly dom,mimo,ze ich sytuacja byla gorzej niz beznadziejna.
I w domu w koncu spała,o rany :placz: (przepraszam,to ze szczescia)

Posted

za nami obojgiem i chce zamieszkac w tżta szafie:evil_lol:
ciezko sie troche pisze z jedna reka zajeta drapankiem:cool3:
na spacerku Balbina poznała sąsiadów Filipa i Łapę tak ładnie ich przywitała machaniem ogonka:multi:
tylko z wyczesaniem problem-tyle tego jest a ja szczotki chyba nieodpowiednie posiadam....i doopka obkoopkana jednak troszkę...
ale mam nadzieję że brazowa uratuje:roll:

Posted

Brazowa uratuje,bo Brazowa we wtorek bedzie miala cos ekstra i chetnie wyprobuje na Balbince :) prosze sie nie bac,to bedzie bezpieczne.Cały szary podszerstek pojdzie sobie precz :)

Posted

Ale sie ciesze ,,,ze to nasza kochana Balbinka,,,,,ona jest wspaniala,,nigdy zebow nie pokazala,,,i taka slodka,,,,
Tak sie ciesze,,,,,,,Szczerzujowy wybieg w domu,,pewnie sie raduje tam z szuwarkiem,,,,!!!Zapewne chlopcy oblewaja to slodkim mleczkiem i kielbasiana zagrycha!!:multi:
A i dzieki Dede za spacerek z hopkiem!!!!!:lol: