Kasia25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ale jak to , nic nie widzi?..................................:-( Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jeszcze nie wiem(dopiero się zorientowaliśmy), ale wydaje mi się że to przez ucisk na rdzeń- ten cholerny kręgosłup...:-( Ma ogromne żrenice i nie widzi kurczaka przed nosem dopiero jak poczuje to szuka.... obija się o drzwi i meble, chowamy wszelkie przeszkody żeby było jej łatwiej się poruszać jak już chodzi... Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Mój Boze, jeszcze i to... Deedee, nawet nie wiem co napisać. To jakiś dramat :shake: Chmurka musi być bardzie wystraszona, maleńka :-( Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Trudno powiedzieć, cały czas dostaje rimadyl, resztkami sił cieszy się, macha ogonkiem na powitanie i większość czasu leży... nie wygląda na bardzo nieszczęśliwą, ufa nam- tak mi się wydaje...wiadomo że jej to przeszkadza ale jak to Chmurcia-nie narzeka może uda się jutro zlokalizować i dostać jakoś do weta Debisa... Trzymajcie cioteczki kciuki.... Quote
Kasia25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A coś przeciw bólowego mozna jej dać? Ona pewnie ten wzrok traciła stopniowo...............:-(:-(:-(:-(:-( Jest w domu, zna jego zapachy, odgłosy ma WAS! Trzymam z całych sił i z całego serca, życze żeby się polepszyło!!!!!!!!!! Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tak Kasiu ten rimadyl to dość mocny lek... Wie mniej więcej gdzie co jest w domu i tego stara się trzymać strasznie nam smutno jak jej nie wychodzi :placz: podtrzymuje jej pupkę nad miską żeby cokolwiek jadła... Quote
Kasia25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A może z ręki ją karm? Może więcej zje? Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tak z ręki zjada Chipsy apetity kechupowe jej ulubione:cool1: staramy się ją karmić i trochę podjada ale w większości przypadków kręci nosem i nic nie chce:-( Quote
szuwar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 http://www.lecznica.gdynia.pl/?id=3 Deedee to jest link do lecznicy na stryjskiej - tam masz konkretne godziny kto i gdzie pracuje. Ledwo czytam o Chmurce... Ale musi być dobrze - po prostu musi... Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Z całego serca trzymam za Chmurkę!!! Ja wciąz wierzę, że los jej podaruje jeszcze szczęśliwe chwile. Musi tak być!!! Deedee, a pije wodę? Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='szuwar']http://www.lecznica.gdynia.pl/?id=3 Deedee to jest link do lecznicy na stryjskiej - tam masz konkretne godziny kto i gdzie pracuje. Ledwo czytam o Chmurce... Ale musi być dobrze - po prostu musi... Tam byliśmy właśnie tylko teraz drDebis jest na Cechowej cały tydzień i w sobotę też nie było go - to od nas dosyć daleko i nie zdążamypo pracy a zwolnić sie akuratnio nie daje..... Pije, pije ale coraz mniej... Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No nie wiem, może ona rosołku by wypiła. A ten rimadyl to jej nie otępia? Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Raczej nie, bo na początku tablety dawałam jak się gorzej czuła... tak szybko jakoś to poszło...:( Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No nic, bez weta nic nie poradzimy. Szkoda Chmureczki, nie zasłuzyła na to chróbsko i strach. Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 i oby ten kredyt trwal jak najdluzej Quote
wiewiora1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cholerka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Nie daj sie Chmurko!!!!! Quote
deedee77 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kurcze zniknął post... Więc byliśmy wczoraj u dr Debisa, zaczekał na nas:) Chmurcia nie widzi już (traciła wzrok) od jakiegoś roku, to jaskra albo zaćma już nie wiem teraz w każdym razie ma mętne wnętrze oka i to nieuleczalne, a teraz jej się pogorszyło. Możliwe że coś tkwi w Chmurkowym łebku, coś brzydkiego ale drogie badania w niczym nie pomogą bo sposobu leczenia nie zmienią, a teraz Chmurka dostaje sterydy, które MUSZĄ pomóc!!! Quote
Kasia25 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 BRAWO Deedee!!! Jesteście bardzo dzielni a pan doktorek równy gość:lol: Ciężką Wam na pewno zmierzyć się z tym, że Chmureczka już nie widzi ale jak się przyzwyczai bedzie trochę lepiej. Najważniejsze, że teraz będzie już LEPIEJ!!!!!!!!!!! Będzie dobrze! Quote
akucha Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Niech te sterydy zadziałają. Jesteście tacy dzielni Deedee, podziwiam. Quote
olenka_f Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Chmureczko zdrowiej nam kochanie, Deedee :loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Deedee,zobaczysz sterydy na pewno pomoga! Dobrze,ze Debis juz je właczył.Wiesz,Bazyli-bokser leci na sterydach drugi rok i bedzie je dostawal,bo jak bierze,to zyje mu sie latwiej.Mniej boli i ma sile oraz ochote na szaleństwa. Quote
deedee77 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Na razie poprawił się jej apetyt a reszta bez zmian, obija sie o meble i drzwi.... Quote
Recommended Posts