akucha Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Musi byc dobrze, Chmureczko my tu myślimy o tobie :loveu: Quote
deedee77 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Chmurka nie czuje się zbyt dobrze ale lepiej niż wczoraj, dzwoniłam do weta i mówił że jutro przyjechać. Jak przyszłam to spała słodko ale wstała żeby mnie przywitać a najważniejsze że czekała na jedzonko aż jej przyrządzę, byłyśmy na krótkim spacerku i teraz leżymy i odpoczywamy (ja miziam:lol: ) Proszę cioteczki kochane pomódlcie się za Chmurcie, żebyśmy mogli latem wylegiwać się w trójkę na kocyku nad jeziorkiem, Chmurcia pod parasolką, żeby mogła jeszcze obiec swoim sprintem boisko i pobawić się patyczkiem.... Quote
akucha Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Deedee, obiecuję!!!! :-( Ukochaj ją od nas, powiedz, że jest jednyna taka Chmurka na całym swiecie! Odpoczywajcie dziewczyny... Quote
Celina12 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja tez obiecuję i przesyłam razem z jamnikami ciepłe myśli ...Kochanie-zdrowiej!!!! Quote
Kasia25 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kamila nie ma dnia żebym o WAS nie myslała o Waszej wspaniałej Trójeczce. Ja, też obiecuje! Quote
deedee77 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziękujemy cioteczkom z całego serca:loveu: Leżymy sobie i pochrapujemy, włączyłam filtr powietrza żeby zarazy pozabijał i ozdrowił powietrze może coś to pomoże...(na razie Chmurcia nie kaszle i troszkę oddech mniej ciężki) Quote
brazowa1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Duzo o Was myslimy i ja i Millarca.Jestescie wspaniala trojka i takimi Was chemy widziec,szczesliwych,jak najdluzej,wiec Chmurka zdrowiej i nie martw nas. Quote
deedee77 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kaszel zmniejszony, ale kręgosłup dał się teraz porządnie we znaki... na szczęście tabletki jako tako pomagają, w poniedziałek planujemy wizytę u dr Debisa, mam nadzieję że się uda... Quote
akucha Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Przynajmniej kaszel już tak nie męczy ;) Chmureczko, Chmureczko... Trzymamy za Ciebie mocno!!!! Pogoda taka okropna, ona poteguje wszystkie dolegliwości. Quote
olenka_f Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ta pogoda jej dokucza bedzie dobrze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tak pogoda i mnie daje sie we znaki-bolą stawy, bolą kości...boli kręgosłup....Chmurciu bądź dzielna,,,zdrowiej szybko!!!! Quote
deedee77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Guz się uspokoił tylko ten kręgosłup jeszcze..., ale damy sobie z nim radę. Quote
deedee77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Chmurka dziś pobiegła radośnie kawałek :multi::multi::multi: Więc byliśmy u drDebisa zalecił zrobić badania krwi na różne takie jak morfologia nerki wątroba i wtedy na tej podstawie dobierać leki badania zrobione wszystkie wyniki DOBRE!!!! :multi: Wet powiedział że Chmurka ma zanik mięśni przez bóle w kręgosłupie(te jej zrosty :shake: ) to ją boli i dlatego nie chciała używać nóżek a teraz mięśnie są słabe i nie chcą utrzymywać kuperka :roll: Dostaje lek rimadyl i chcę jej kupić jakieś witaminki (kiedyś miałam dla niej takie omega3 chyba-jak jakaś ciotka się zna to niech coś podpowie proszę!!!) No i nóżki masujemy wg wskazówek rehabilitanta :cool1: Quote
Celina12 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Masowanie jest dobre...nie macie lampy czasem??? Takiej z laserem? To jest świetne-mnie bardzo pomaga na bóle i jak miałam problemy z zanikiem mięsni po operacji.... Chmurciu Kochana-rehabilituj się...musisz wzmocnić mięśnie i potem radośnie biegać.... Myślę o WAS!!!! Quote
brazowa1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Deedee,czekamy na Ciebie. Zobaczcie,co jest w Starachwicach.Nie dosc,ze wyglada jak Chmurka,to sie Murka nazywa. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63691 Quote
deedee77 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: SZOK!!!! JAKA PODOBNA!!!! I IMIĘ!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki Gabriella za pączusia:multi: Chmurka ucałowana :loveu: Chmurkę wynosimy na dwór, z lewą tylną jest gorzej zawija się zupełnie w drugą stronę....:shake: Badania wyszły dobrze ale wet Debis teraz przyjmuje daleko i musimy czekać... Quote
akucha Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ta łapka to od kręgosłupa taka nieposłuszna? A Murka taka Chmurkowata, że aż boli :shake: Quote
deedee77 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Tak...:-( ale Chmurcia chyba szczęśliwa, nie narzeka, troche ją to wkurza obija się o drzwi, meble ale radzi sobie no i masujemy Quote
akucha Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Biedniutkie słoneczko, zawsze coś jej sie musi przyplątać. A tak lubi biegać... Mam nadzieję, że to się cofnie, że mądre doktory coś wymyślą ;) Figa Olenki też takie problemy miała, a teraz nawet na łóżko wskakuje. Chmurcia szczęśliwa, bo z Wami :lol:, jej nic wiecej do szczęścia nie trzeba. Quote
kaerjot Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Trzymam kciuki za Chmurkę, niech ta łapka się naprawi. Quote
deedee77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Chmurka straciła wzrok.....:-(:-(:-( właśnie zauważyliśmy...... nóżki bez zmian... nie je....:-( Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jezu, jak to straciła wzrok? Dlaczego? :-( Quote
Recommended Posts