Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Boziulku jaka Ona śliczna a w tym ręcznik BOSKA!!!! Tęskniłam za WAMI bardzo... Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 My za Tobą też Celinko!!!! Teraz tęsknimy za TZem.....:-( Oby jak najszybciej do Nas wrócił! Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Oj przykro mi..daleko wyjechał???? Mam nadzieję ,że nie jestem niedelikatna??? Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 To pozdrawiamy TZ-ta i czekamy na powrót....a Chmucia tęskni pewnie cio??? Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Akurat leży brzuchem do góry i pochrapuje, ale zerka na drzwi, wącha, muszę ją miziać za dwoje:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No tak miłości nigdy nie za wiele...:loveu::loveu: Ja to muszę trzy na raz mizać :diabloti: Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hihi! To Ci rąk nie brakuje?????Jamnisie niby takie małe a przecież takie dłuuuugie:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No i właśnie o to chodzi :diabloti:..mówię ,że mam 3 metry do kochania i mizania..szkoda,że mnie czasem nie widzisz-leżę na podłodze obok 3 posłanek-głaszczę dwa a trzeci czeka. Zmieniam dwójkę i tak w kółko-jak trafi na Dumcię ,że Ona czeka to Sroka nie popuści-zaraz do całowania się bierze i wchodzi w posłanko Atosika lub Hektorka :evil_lol::evil_lol: Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mała zazdrośnica i cwaniaczka:evil_lol: dobrze że choć panowie "przepisowo";) Całuski dla jamnisiów:loveu: Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Atosika to najczęściej staram sie tulić a jak za długo nie podchodzę-On głosno mnie woła i jak widzi ,że podchodzę słodko mruczy.:loveu: Hektorek zaczyna śpiewać-wie cwaniak ,że zaraz przylecę-zresztą On i Dumcia sami wlezą do łóżka czy na kolana popieścić się. Dżentelmen Atosik-woła i czeka...:evil_lol: A Chmurka upomina się??? Proszę Ją mocno ode mnie wyściskać...:loveu: Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Oooo!Prawdziwy dżentelmen :loveu: Pewnie że wyściskam:lol: Chmurka śpiewa a właściwie jęczy:evil_lol: jak potrącanie i zaczepianie na śliczne oczka nie skutkuje:cool3: I bardzo lubi się przytulać, jak wchodzę do domu to jest mruczenie radości i podczas głaskania wtula łepek w zależności czy stoję czy siedzę przy niej w kolanka w pierś w zagięte ramię to takie słodkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jejciu jak Przylepka Kochana....:loveu::loveu: Quote
Kasia25 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Halloooooo Dziewczęta a co tu taka cisza?????????? Prosimy o relacje! Quote
deedee77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Chmurka ma chyba popsutą łapkę......jutro jedziemy do weta dopiero się dopatrzyłam..... Może znacie się na takich sprawkach cioteczki?????? Quote
deedee77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Akucha już naprawiła:) wylizuje mocno łapę i podświetliłam wg wskazówek Akuchy i rzeczywiście poduszka wygląda inaczej jakby kiedyś coś tam utkwiło Quote
olenka_f Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 to może szkło czy cierń lepiej do weta iść Quote
deedee77 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tak dziś pędzimy do weta. A tak nasza Chmurcia się z nami zabawia:evil_lol: robi to bardzo delikatnie co innego jak już dorwie się do laczka:cool3: Chmurka ze swoją zdobyczą Quote
olenka_f Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i coooooooooooooooooooooooo??????????????????????????????? z łapinką Quote
deedee77 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nic w środku nie siedzi wet podciął pazurek i kazał psikać takim sprajem przeciwzapalnym i przeciwlizalnym;) a z pazurkami muszę zrobić manicure czyli opiłować pilniczkiem bo Chmurcia ma długie ale ma też długi rdzeń i obciąć nie można bo będzie bolało i krew będzie lecieć:shake: Poza tym był zdziwiony że ona taka ruchliwa:crazyeye: my nie mamy takiego porównania, bo mamy ją na co dzień ale rzeczywiście tak jest:multi: A jak ona ze mną rozmawia:cool3: jak przychodzę i się witamy to opowiada jak jej minął dzień, co jej się śniło i w ogóle:lol: i jak sobie leżymy i miziamy też mówi, dziwne ,bo z TZem jakoś mniej, ale wiadomo jak to kobieta z kobietą:evil_lol: Jej mówienie polega na wydawaniu dzwięków ciągłego mruczenia i jęczenia o różnej tonacji. I obszczekała ostatnio koleżankę która do mnie przyszła:crazyeye: wcześniej Chmurka prawie wcale się nie odzywała a zaszczekać to już w ogóle, może troche lepiej słyszy i dlatego????? Nie wiem ale jest cudowna:loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 cieszę się że Chmureczka jest taka wesolutka :loveu: a te Wasze pogawędki mogę sobie wyobrazić bo mi Nuśka też gada jak wracam z pracy, zawsze mówię naskarż kto ci co zrobił a ona wtedy swoje gadulstwo włącza i staje na dwóch łapkach a przednimi opiera się o mnie:evil_lol: a z tym szczekaniem , no wiesz raz że czuje sie pewnie a dwa czy koleżanka z Chmureczką tą kawunię umówiła, bo jak nie to pokazała swoją dezaprobatę :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Spotkalam te dwie panie :) wieczorkiem,na spacerku. Quote
Celina12 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Boziulku jakie Śliczne Panie-:loveu::loveu: Chmurcia gadająca i szczęśliwa...mój Atosik też opowiada...:loveu::loveu: Całuski dla WAS!!! Quote
deedee77 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dzięki Celinko!!!!:) dobrze że już jesteś:) Quote
Recommended Posts