Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i właśnie o to chodzi :diabloti:..mówię ,że mam 3 metry do kochania i mizania..szkoda,że mnie czasem nie widzisz-leżę na podłodze obok 3 posłanek-głaszczę dwa a trzeci czeka. Zmieniam dwójkę i tak w kółko-jak trafi na Dumcię ,że Ona czeka to Sroka nie popuści-zaraz do całowania się bierze i wchodzi w posłanko Atosika lub Hektorka :evil_lol::evil_lol:

Posted

Atosika to najczęściej staram sie tulić a jak za długo nie podchodzę-On głosno mnie woła i jak widzi ,że podchodzę słodko mruczy.:loveu: Hektorek zaczyna śpiewać-wie cwaniak ,że zaraz przylecę-zresztą On i Dumcia sami wlezą do łóżka czy na kolana popieścić się. Dżentelmen Atosik-woła i czeka...:evil_lol:

A Chmurka upomina się??? Proszę Ją mocno ode mnie wyściskać...:loveu:

Posted

Oooo!Prawdziwy dżentelmen :loveu:
Pewnie że wyściskam:lol:
Chmurka śpiewa a właściwie jęczy:evil_lol: jak potrącanie i zaczepianie na śliczne oczka nie skutkuje:cool3:
I bardzo lubi się przytulać, jak wchodzę do domu to jest mruczenie radości i podczas głaskania wtula łepek w zależności czy stoję czy siedzę przy niej w kolanka w pierś w zagięte ramię to takie słodkie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak dziś pędzimy do weta.
A tak nasza Chmurcia się z nami zabawia:evil_lol:

robi to bardzo delikatnie

co innego jak już dorwie się do laczka:cool3:

Chmurka ze swoją zdobyczą

Posted

Nic w środku nie siedzi wet podciął pazurek i kazał psikać takim sprajem przeciwzapalnym i przeciwlizalnym;) a z pazurkami muszę zrobić manicure czyli opiłować pilniczkiem bo Chmurcia ma długie ale ma też długi rdzeń i obciąć nie można bo będzie bolało i krew będzie lecieć:shake:
Poza tym był zdziwiony że ona taka ruchliwa:crazyeye: my nie mamy takiego porównania, bo mamy ją na co dzień ale rzeczywiście tak jest:multi:
A jak ona ze mną rozmawia:cool3: jak przychodzę i się witamy to opowiada jak jej minął dzień, co jej się śniło i w ogóle:lol: i jak sobie leżymy i miziamy też mówi, dziwne ,bo z TZem jakoś mniej, ale wiadomo jak to kobieta z kobietą:evil_lol:
Jej mówienie polega na wydawaniu dzwięków ciągłego mruczenia i jęczenia o różnej tonacji.
I obszczekała ostatnio koleżankę która do mnie przyszła:crazyeye: wcześniej Chmurka prawie wcale się nie odzywała a zaszczekać to już w ogóle, może troche lepiej słyszy i dlatego????? Nie wiem ale jest cudowna:loveu::loveu::loveu:

Posted

cieszę się że Chmureczka jest taka wesolutka :loveu:
a te Wasze pogawędki mogę sobie wyobrazić bo mi Nuśka też gada jak wracam z pracy, zawsze mówię naskarż kto ci co zrobił a ona wtedy swoje gadulstwo włącza i staje na dwóch łapkach a przednimi opiera się o mnie:evil_lol:

a z tym szczekaniem , no wiesz raz że czuje sie pewnie a dwa czy koleżanka z Chmureczką tą kawunię umówiła, bo jak nie to pokazała swoją dezaprobatę :evil_lol:

• 3 weeks later...