deedee77 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Gabryjella napisał(a):To ona jakąś specjalną musi ? royal canin intestinal- na chore jelita gdzie tam dwa dni- dwie miski:crazyeye: popołudniu jedna, wieczorem druga i już rano koopa w normie :multi: Bardzo miło było mi poznać Anię, u której mieszka troszkę koteczków i dwa psiaczki - Bambosz duuuużyyyyyy kudłaty przytulasek i mała gładkowłosa sopocianka Kajtka głaskolubna;):loveu: Cudowne zwierzaczki!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Nie mogłam wyjść po prostu:lol: Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Chmurka została wykąpana:cool3: Średnio jej się to podobało stała w miarę spokojnie ale dwa razy chciała mi umknąć z wanny:lol: Teraz jest czyściutka i pachnąca:loveu: "no co Ty mi zrobiłaś no...jak ja teraz wyglądam i pachnę:roll:" Ale jaka Chmurcia jest mądra!!!!:crazyeye: Kąpaliśmy ją póżnym wieczorem żeby już nie wystawiać jej przemoczonej doopki na zimny dwór, Chmurka po kąpieli oblizywała się, a wiadomo to jest pora gubienia sierści i tym samym pewnie trochę zjadła. Zaczęła jęczeć i pomrukiwać o 1:30 więc wstałam zobaczyć o co chodzi, czy ma wodę w miseczce i takie tam a Chmurcia najpierw pokazała że mam otworzyć drzwi na przedpokój a potem pokazywała na wejściowe:crazyeye: że bardzo chce wyjść na dwór tak się kręciła i pokazywała mordką na drzwi i żeby pokazać że to naprawdę pilne wskoczyła na mnie łapkami po raz pierwszy jakby mówiąc "no proszę ja muszę wyjść!!!" Cóż nie było rady TZ się ubrał Chmurce ubrałam sweterek(golfik od brazowej:multi: ) i poszli a na dworku Chmurka zajadała się trawą, włosy których się nalizała pewnie jej przeszkadzały:lol: Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kochana Mądra Dziewczynka :loveu::loveu:...co znaczy miłość i odpowiedni DOMEK. Wtedy wychodzą na światło dzienne ukryte talenty....no czasem nie za bardzo zgodne z naszymi oczekiwaniami...no cóż-i my nie idealni jesteśmy. Piekną ma minkę na tym drugim zdjęciu..kocham takie szelmowskie spojrzenia...kocham Chmurkę..kocham Deedee...no i teraz już i Jej TZ-ta-tak po siostrzanemu :evil_lol::evil_lol: Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 i wzajemnie Celinko:loveu: całą Twoją gromadkę, a zwłaszcza Atosika (TZ szczególnie:lol:) chyba za ten największy najfajniejszy nosek:evil_lol: mierzyłaś kiedyś Celinko które z Twojej gromadki ma największy??? Quote
olenka_f Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 "sama się komp coś się mnie uczepiła" drugie zdjęcie to taka mina , znam ją tylko że Figa w kocyku nie leży tylko kocyk po całym domu roznosi:evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Największy to ma Hektorek...potem Atosik a potem Dumcia....ale Hektorek i tak największy-jest nawet za duży jak na standardowego jamnika -co nie znaczy ,że kocham Go mnie- jest dla mnie najpiękniejszy..oczywiście najpiękniejszy jest tez Atosik...był najpiękniejszy Dżekuś...jest najpiękniejsza Dumcia...:diabloti: Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 olenka_f napisał(a):"sama się komp coś się mnie uczepiła" drugie zdjęcie to taka mina , znam ją tylko że Figa w kocyku nie leży tylko kocyk po całym domu roznosi:evil_lol: A kocyk to chwilkę do zdjęcia tylko potrzymała:evil_lol: ale lubi jak się ją wyciera, nadstawia doopkę i za szarpanie ręczniczka się zabiera:lol: Hihi Celinko to jednak mierzyłaś:evil_lol: wiadomo że każde z nich jest wyjątkowe i urocze na swój sposób, i każde najmocniej kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No to teraz patrzcie i podziwiajcie:lol: Chmurcia po kąpieli:cool3: aż w oczy razi:evil_lol: rany jak ja ją kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :evil_lol::evil_lol:-tak na 'oko " mierzyłam... Deedee już w domku na stałe Jesteś???? Koniec " wczasów" ? Warto było??? Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tak już na stałe i tak warto było, w końcu normalniej chodzę, choć jeszcze nadaję się do rehabilitacji-tak przynajmniej mi napisano w wypisie.... Celinko a złączysz na nosku palec wskazujący z kciukiem???:) Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 U Hektorka nie...u Atosika prawie..u Dumeczki tak...:diabloti: Ja pisałam poprzedniego posta nie widziałam zdjęc wykąpanej i napastowanej Chmurci...noci jeszcze wypolerowanej na błysk:loveu::loveu: Jaka ONA szczęśliwa-pycholek uśmiechnięty...oczka radosne...miód na serce...:multi::multi: Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja mam długie palce więc tylko dlatego obejmuje:evil_lol: A jak ona uwielbia się bawić:crazyeye: kto by pomyślał że ma tyle lat, tyle w niej teraz życia i radości że aż serducho się raduje jak patrzę na nią:loveu: Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wrzuciłam ją raz jeszcze na metamorfozy z obecnym zdjęciem i sama zauważyłam dużą różnice w samej mordce-stara fotka -mordka jakby mocniej siwa a nowa mniej- prócz tego że śmieje jej się pychlek:loveu: Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 O to daj proszę tu razem te dwa zdjęcia....pissssssss..będzie lepiej widac....:loveu: Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Przefarbowaliście Ją????:crazyeye::diabloti: Teraz jak się błyszczy....uśmiecha....tryska z Niej radośc, miłośc i szczęscie :loveu: Deedee i Tz-cie...macie na swym koncie CUD!!!! Quote
brazowa1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 tak,to prawda! Ona ma mniej siwy pysk! :multi: Quote
Kasia25 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Chmureczka ma dzisiaj gościa w kąpieli:lol: Prosimy o relacje, grzeczny był, miły ?????? Deedeedusiu, jeżeli będziesz mogła napisz mi na PM czy Brazowa nie zostawiła jakiś numerków dla mnie, bo ona ma chyba stary nr mojej komóry:placz: Quote
olenka_f Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nie widzę zdjęć :mad: nie widzę żadnych nowinek :mad: chyba kogoś do pionu trzeba postawić i dlaczego to deedee :mad::mad::mad: Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 DeeDee, gdzie jesteś???????????????????????????? Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć cioteczki kochane:multi: Troszkę mamy niemiłych problemów :sadCyber: i stąd te zaniedbania, wybaczcie:modla: na szczęście mamy naszą cudowną kochaną Chmurcię:loveu: ona naszą radością:multi: A oto i ona: mam nowy ręczniczek!!!!!!Fajowski co???? HA! Fajnie w nim wyglądam co???? Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Brazowa widziała na żywo ręczniczek:cool3: Kubuś zadomowił się niemal natychmiast, po zabiegach pielęgnacyjnych ułożył się najpierw na łóżku z czego Chmura nie była zbyt zadowolona, a następnie na Chmurkowym legowisku i tam zasnął jak niemowle:lol: Cudny kochany psiak to wspaniale że ma domek:multi: Quote
Recommended Posts