deedee77 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Półtorej tygodnia jeszcze.... ale nie jest żle;) Tylko za domem a właściwie za domownikami tęskno:placz: Chmurka właśnie patrzy na mnie wzrokiem typu-"idziemy już na ten spacerek czy nie???" więc muszę:evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Oj wiem co to tęsknota.....wiem...:shake: No tak...musisz Deedee....jak tu mozna by było odmówić-prawda????:loveu: Quote
olenka_f Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jak porównałam sobie teraz te zdjecia ze schronu i to z tą podusią to aż serce skacze i łzy się kręcą :loveu: Quote
deedee77 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Z podusią spokoju nie daje :evil_lol: Tarmosi ją i chodzi w kółko zachęcając do zabawy w tarmoszenie, jak za długo to jęczy a jak i to nie pomaga to przynosi worek z piłkami. Nie ma możliwości nie pogłaskania-upomni się o swoje pakując łepek w rękę lub szturchając łapą:lol: a przy tym wszystkim jest taka słodka że nie można jej odmówić:loveu: Quote
Celina12 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Też bym nie dała radę odmówić....Słodka Chmureczka-ale Ci się domek trafił-pozazdrościć...:loveu: Quote
akucha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jaka ona jest piękna!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Zaczarowaliście Chmurkę! Widok tego psa w domu nieustannie wprawia mnie w zachwyt i doskonały nastrój, to taka wspaniała adopcja!!! Deedee, pozdrawiam Cię mocno!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Deedee dzis byla swiadkiem,jakie pomysły maja ludzie.Klęlam straszliwie i w głos.Przepraszam Deedee. Ano ktos bardzo troskliwie zapakowal 3 kociaki,nawet napisal na kartonie,ze maja 12 tygodni.Duzo czasu poswiecil na zaklejenie kartonu.Dziurki porobił.I postawil pod bramka. Rozmnozyl swoja kotke,wychował kociaki.A teraz oddał do schroniska. Jeszcze przedtem nakarmil-koty były najedzone. Tylko,ze kotow nadal kolo 200stu.Coz,moze choc jeden z 3 kociat przezyje. Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jutro piątek-więc Deedee na przepustce pewnie będzie-opowie o Chmurce i bedą fotki :multi::multi: Quote
deedee77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Nie jest za dobrze..... Chmurce skończyła się karma (za póżno się ocknęliśmy, bo to karma na zamówienie) na trochę starczyło próbek, a potem gotowane mięsko i niestety rozwolnienie i wymioty :placz: karma już jest więc liczę na szybką poprawę. Nie mogę jej już zostawiać samej... Quote
olenka_f Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 o jeju biedna Chmureczka, znów brzusio boli:placz: zawsze dzwoń jak się coś takiego wydarzy na uszach stane a od kogoś choć troche wydobędę Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Boze,mam nadzieje,ze karma szybko jej pomoze. Biedna suczka,musi sie meczyc :( Quote
deedee77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tak to jest jak mnie nie ma w domku :roll: na szczęście już wszystko załatwione Chmurka straciła troszkę wigor i odsypia, dobrze że już wracam na stałe, bo nie wiem co by tu beze mnie zrobili:shake: Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 deedee77 napisał(a):Tak to jest jak mnie nie ma w domku :roll: na szczęście już wszystko załatwione Chmurka straciła troszkę wigor i odsypia, dobrze że już wracam na stałe, bo nie wiem co by tu beze mnie zrobili:shake: Pewnie oboje stesknieni... Quote
deedee77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oj tak bardzo, tak bardzo że oboje zajeli całe łóżko i sobie chrapią a mi fotel pozostał;) Quote
Celina12 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oj Bidulka....zdrowiej szybciutko. A mój Atosik właśnie się obudził i robi z Tatusiem włam.....do lodówki...jej a najbardziej zadowolony kto???? Tata-bezkarnie może sobie też powykradać co lepsze kąski...:diabloti:..muszę kiedyś zaczaić się zaparatem-dziś się zorientował za szybko :shake: Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 chachachacha,oj,a ja zobaczylam oczyma wyobrazni,Celinko,jak stoisz za zaslonka,w pomalowanej twarzy w kwiatki,zeby sie z zaslonka zlewac i robisz za paparazzi :loveu::lol: Quote
deedee77 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :evil_lol: już ich widzę jak wtykają noski do wnętrza lodówki :evil_lol: Chmurcia dochodzi do normy (karma już jest:lol:) od razu nabrała chęci do zabawy :multi: i dostałam od miłego pana weta siatkę próbek dla schroniskowych bid :multi: Quote
Celina12 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:-jak stałabym za zasłonką to na parapet wleźć bym musiała...no i twarz w kratkę-biało-czerwoną :diabloti:..pomalowaną. A zdjęcia to wdzie???? Quote
deedee77 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cześć cioteczki!!!!To my:loveu: Fajno mam nie???:lol: Do TZta: pobawisz się ze mną??? Do mnie: a może ty??? Nie????W sumie to dobrze bo jestem śpiąca Padam po prostu.... Dobranoc.... Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:Chmureczko uwielbiam cie:loveu: Quote
Celina12 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kocham Chmurkę i Jej Pańciostwo :loveu::loveu: A Cioteczki śmieją się tylko ze wzroku mojeho Hektorka....:evil_lol::evil_lol:..a tu widzę podobny jest :diabloti: Quote
akucha Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witajcie śliczne dziewczyny nasze!!! :lol: Chmurka to same cudowności, napatrzeć się nie mozna. Jaka ona musi być szczęśliwa, gdy tak zasypia patrząc na Was... Tyle lat widziała tylko kratę. Quote
deedee77 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :multi:cześć:multi: dzisiejszy popołudniowy spacerek spędziłyśmy w towarzystwie Filipa- ulubionego kolegi Chmurci :loveu: (jeden z nielicznych na których nie szczeka:roll:) Filip jest trochę niższy, krępy(prawdziwy siłacz z niego:cool3: ) umaszczenie podobne do Chmurki tylko okularki dużo wyrażniejsze i jaśniejsze fajny z niego chłopak:lol: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dzieki :loveu::loveu::loveu::loveu: Deedee za przewoz kotkow,nie moge sie doczekac,kiedy pokaze fotki cudenka. Ale powiedz ciotkom,ze dwa dni karmy specjalistycznej i kupa znowu w normie! To najwazniejsze! Quote
Recommended Posts