Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Półtorej tygodnia jeszcze.... ale nie jest żle;)
Tylko za domem a właściwie za domownikami tęskno:placz:
Chmurka właśnie patrzy na mnie wzrokiem typu-"idziemy już na ten spacerek czy nie???" więc muszę:evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z podusią spokoju nie daje :evil_lol:
Tarmosi ją i chodzi w kółko zachęcając do zabawy w tarmoszenie, jak za długo to jęczy a jak i to nie pomaga to przynosi worek z piłkami.
Nie ma możliwości nie pogłaskania-upomni się o swoje pakując łepek w rękę lub szturchając łapą:lol: a przy tym wszystkim jest taka słodka że nie można jej odmówić:loveu:

Posted

Jaka ona jest piękna!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Zaczarowaliście Chmurkę!
Widok tego psa w domu nieustannie wprawia mnie w zachwyt i doskonały nastrój, to taka wspaniała adopcja!!!

Deedee, pozdrawiam Cię mocno!!!!!!!!!!!!

Posted

Deedee dzis byla swiadkiem,jakie pomysły maja ludzie.Klęlam straszliwie i w głos.Przepraszam Deedee.
Ano ktos bardzo troskliwie zapakowal 3 kociaki,nawet napisal na kartonie,ze maja 12 tygodni.Duzo czasu poswiecil na zaklejenie kartonu.Dziurki porobił.I postawil pod bramka.
Rozmnozyl swoja kotke,wychował kociaki.A teraz oddał do schroniska. Jeszcze przedtem nakarmil-koty były najedzone.
Tylko,ze kotow nadal kolo 200stu.Coz,moze choc jeden z 3 kociat przezyje.

Posted

Nie jest za dobrze..... Chmurce skończyła się karma (za póżno się ocknęliśmy, bo to karma na zamówienie) na trochę starczyło próbek, a potem gotowane mięsko i niestety rozwolnienie i wymioty :placz: karma już jest więc liczę na szybką poprawę. Nie mogę jej już zostawiać samej...

Posted

Tak to jest jak mnie nie ma w domku :roll: na szczęście już wszystko załatwione Chmurka straciła troszkę wigor i odsypia, dobrze że już wracam na stałe, bo nie wiem co by tu beze mnie zrobili:shake:

Posted

deedee77 napisał(a):
Tak to jest jak mnie nie ma w domku :roll: na szczęście już wszystko załatwione Chmurka straciła troszkę wigor i odsypia, dobrze że już wracam na stałe, bo nie wiem co by tu beze mnie zrobili:shake:

Pewnie oboje stesknieni...

Posted

Oj Bidulka....zdrowiej szybciutko.

A mój Atosik właśnie się obudził i robi z Tatusiem włam.....do lodówki...jej a najbardziej zadowolony kto????

Tata-bezkarnie może sobie też powykradać co lepsze kąski...:diabloti:..muszę kiedyś zaczaić się zaparatem-dziś się zorientował za szybko :shake:

Posted

:evil_lol: już ich widzę jak wtykają noski do wnętrza lodówki :evil_lol:
Chmurcia dochodzi do normy (karma już jest:lol:) od razu nabrała chęci do zabawy :multi:
i dostałam od miłego pana weta siatkę próbek dla schroniskowych bid :multi:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:-jak stałabym za zasłonką to na parapet wleźć bym musiała...no i twarz w kratkę-biało-czerwoną :diabloti:..pomalowaną.

A zdjęcia to wdzie????

Posted

Cześć cioteczki!!!!To my:loveu:

Fajno mam nie???:lol:

Do TZta: pobawisz się ze mną???

Do mnie: a może ty???

Nie????W sumie to dobrze bo jestem śpiąca

Padam po prostu....

Dobranoc....

Posted

Witajcie śliczne dziewczyny nasze!!! :lol:
Chmurka to same cudowności, napatrzeć się nie mozna. Jaka ona musi być szczęśliwa, gdy tak zasypia patrząc na Was... Tyle lat widziała tylko kratę.

Posted

:multi:cześć:multi:
dzisiejszy popołudniowy spacerek spędziłyśmy w towarzystwie Filipa- ulubionego kolegi Chmurci :loveu: (jeden z nielicznych na których nie szczeka:roll:)
Filip jest trochę niższy, krępy(prawdziwy siłacz z niego:cool3: ) umaszczenie podobne do Chmurki tylko okularki dużo wyrażniejsze i jaśniejsze
fajny z niego chłopak:lol:

Posted

Dzieki :loveu::loveu::loveu::loveu: Deedee za przewoz kotkow,nie moge sie doczekac,kiedy pokaze fotki cudenka.
Ale powiedz ciotkom,ze dwa dni karmy specjalistycznej i kupa znowu w normie! To najwazniejsze!