Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak-te smutne oczęta-teraz jak wariuje to podobna jest mocno do tej wiewióry z epoki lodowcowej:evil_lol:
duży czarny przycisk z przodu(znaczy nos:eviltong:)
śmieszne krzywawe łapki skierowane do wewnątrz:cool3:
nietoperkowe uszy;)
i w ogóle i w ogóle :loveu::loveu::loveu::loveu:

dla brazowej mam coś do pokazania;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cioteczki serdecznie :multi::multi::multi:
Sułek nakarmiony, Hopek wyprowadzony, a i Gromiś się załapał na wyżerkę i drapanko :cool3:
Chmurcia tęskni mocno....jak przyjeżdżają do mnie pod sanatorium to cieszy się niesamowicie:lol: (rozkopała ogródek sanatoryjny z radochy:diabloti:)
jak odjeżdżają to do końca w okno patrzy i się ogląda jak się da najdłużej...
boczki jej przytyły:razz:

Posted

Oj tak!!!!Bardzo!!!!!Ciągle do głaskania się podkłada i przytulać się chce:loveu::loveu::loveu:
Rozmawiałam z rehabilitantką i powiedziała mi że mogę masować Chmurkowy kręgosłup i powiedziała jak, a Chmurce w to graj:evil_lol: strasznie jej się te masowanie podoba:loveu:

Posted

O jak cudnie-bo ja tez mojemu Atosiątkowi masuję kręgosłup-bardzo to lubi..wywraca się przy tym i pokazuje gdzie chce jeszcze:loveu:

A tak cicutko się zapytam....a zdjęcia???? Chciałabym widzieć te boczki :evil_lol:

Posted

Cześć KOCHANE CIOTECZKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Dostałam przepustkę więc jestem:lol:
Stęsknione ja i Chmurka :loveu:
Przytyłyśmy:evil_lol: obie.....
Szalejemy na spacerkach :multi: Chmurka jest niesamowita:cool3: co spacer przegania mnie porządnie po boisku w deszczu!!!!(gdzie na deszcz Chmurcia ma długie łapy-znaczy nie chce łazić tylko szybkie si i powrót)
A zabawa w szarpanie ulubionej podusi od samego rana się zaczyna-znaczy od 6 :roll: tylko póżniej w nocy głośno chrapie z pogwizdywaniem :crazyeye:
i dokumentacja:razz:

i spanko :loveu: