olenka_f Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 deedee w sobotę skończyła 18 lat :BIG::BIG::new-bday::new-bday: Quote
Kasia25 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To prawda jest?:razz: No to : Sto lat zdrowia i radości, mnóstwo kasy i miłości!!!!!!!!!!:new-bday::BIG::new-bday::BIG: Też bym chciała w końcu te 18 mieć, troszkę jeszcze muszę poczekać, niestety:laugh2_2: Quote
akucha Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Deedee, dziecko moje :loveu::loveu::loveu: Niech Ci się szczęści, niech Wasze życie tylko radosne będzie :Rose::Rose::Rose: :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
Celina12 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To ja też-wszystkiego naj...spełnienia marzeń.....nie zmieniaj się BĄDŹ zawsze taka jaka Jesteś....:loveu::loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziękuję cioteczki z całego serca!!!!:loveu::loveu::loveu: ach ta kolejna 18-stka:evil_lol: to taki przymus Celinko z ZUSu dokladnie 24dni ale załatwiłam że będę blisko bo w Sopocie i liczę na jakieś przepustki;) Quote
Celina12 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja też miałam propozycję z ZUS-u ale mój lekarz zabronił mi jechać-w ciężkim przypadku zaostrzenia choroby-sanatarium może tylko pogorszyć..więc jamniki mają mnie dla siebie-hihihi Quote
deedee77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja muszę bo mi pieniążki zabiorą:roll: a ze względu na to że nie mogę dzwigać załatwili mi tu w Sopocie TZ już buczy;) Quote
Celina12 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak blisko to można i do domku na chwilkę wpaść....cio? Quote
kaerjot Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 W Sopocie?? To ja chyba wiem, gdzie Ty będziesz na zdrowotne spacerki chadzała. Quote
deedee77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Chodzi o to że chodzić nie powinnam ale ciiiiiii;) może Kermita spotkam:cool3: Quote
Celina12 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No pewnie,że ciiiiii-ja tez tak robiłam :evil_lol::evil_lol: Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Chmurka to zabawowa dziewczyna:cool3: Wprawdzie scenariusz powtarza się co rano, ale dziś!!!!! Co rano TZ wychodzi wczśnie, ja mogłabym sobie jeszcze pospać, ale... po zatrzaśnięciu się za nim drzwi Chmurka z rozpędem wskakuje mi na łóżko i zaczepia do zabawy, pomiziam ją trochę i drzemam a ona schodzi robi kółko i znowu hops na łóżko i zaczepia tyle że dziś za kolejnym razem wzięła ze sobą worek z piłeczkami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: (kupiłam jej piłeczki tenisowe w worku z siatki, wcale nie była wcześniej zainteresowana zabawą nimi) i zaczęła podtykać mi pod rękę i ciągać w swoją stronę(taka zabawa w przeciąganie) No i jak tu jej odmówić????Koniec spania i do zabawy :multi: Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A póżniej przyniosła swoją podusię do tarmoszenia:evil_lol: zabawowa dziewczyna;) i jak tu jej odmówić???? Quote
Celina12 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Rozoszna i Cudna Dziewczynka!!!!:loveu::multi: Tez nie potrafiłaby Jej niczego odmówić..te oczęta, to pysio roześmiane...Piękna i baaaardzo Kochana.... Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :loveu::loveu::loveu: a teraz czeka aż wystygnie jej papu:loveu: oczywiście w samym wejściu do kuchni:evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Chmureczko jamniki i ja dmuchamy tyż-szybciej ostygnie :diabloti: Quote
szuwar Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Się muszę wtrącić, bo nie wytrzymam... Dla mnie Chmurka przeszła jedną z największych przemian na dogo. Dawno temu zobaczyłam jej zdjęcie gdzieś na allegro i pomyślałam jedynie "co za beznadziejnie nijaki pies". Jak teraz na nią patrzę to nie mogę uwierzyć. Nawet ta mordka nie jest już taka siwa jak kiedyś... Niesamowity psiak. I te oczy... Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dziękujemy:multi::multi::multi: Powiem Ci że brazowa tak samo mówiła o Chmurce, że taka nijaka i że niewidoczna, niczym nie wyróżniająca się, oczywiście nie w złej wierze tylko że bez szans na adopcje, a ja jak ją zobaczyłam to od razu zapadła mi w serducho-ona i żaden inny psiak!!!Mało tego jak mój TZ ją zobaczył stwierdził to samo, a teraz nasza "nijaka" Chmurcia z błyszczącą jedwabistą sierścią zwraca uwagę obcych ludzi, których mijamy, że taki fajny, ładny piesek, ale najważniejsze jest to że jest z nami szczęśliwa, radosna, kochana i kochająca :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Właśnie Szuwar!:loveu: :loveu::loveu:Dla mnie to tez jedna z najpiekniejszych adopcji na Dogo.Nie tylko Chmurka zyskala dom i błysk w oku,ale mysmy zyskali wspaniala wolontariuszke. Taki niby beznadziejny przypadek... Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :oops::oops::oops: no już nie przesadzajmy....;) dobrze że jesteśmy razem, że się poznaliśmy:loveu: Quote
Celina12 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No i znowu sie wzruszyłam....:-(:-( Deedee to wszystko prawda....o Chmurci to sama wiesz ale i o Tobie....:loveu::loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :oops: Dla cioteczki brazowej mam malusią niespodziankę jak się zobaczymy:multi: Quote
Kasia25 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 deedee77 napisał(a)::oops: Dla cioteczki brazowej mam malusią niespodziankę jak się zobaczymy:multi: CHOMICZKA?:razz: Quote
akucha Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Penie słoiczek raczej :razz: Deedee, ale coś w Chmurce musiało być, przecie od razu tak ją pokochałaś.:lol: Quote
Recommended Posts