Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda jest?:razz:

No to :
Sto lat zdrowia i radości, mnóstwo kasy i miłości!!!!!!!!!!:new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Też bym chciała w końcu te 18 mieć, troszkę jeszcze muszę poczekać, niestety:laugh2_2:

Posted

Deedee, dziecko moje :loveu::loveu::loveu:
Niech Ci się szczęści, niech Wasze życie tylko radosne będzie :Rose::Rose::Rose:

:BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Posted

Dziękuję cioteczki z całego serca!!!!:loveu::loveu::loveu:
ach ta kolejna 18-stka:evil_lol:
to taki przymus Celinko z ZUSu dokladnie 24dni ale załatwiłam że będę blisko bo w Sopocie i liczę na jakieś przepustki;)

Posted

Ja też miałam propozycję z ZUS-u ale mój lekarz zabronił mi jechać-w ciężkim przypadku zaostrzenia choroby-sanatarium może tylko pogorszyć..więc jamniki mają mnie dla siebie-hihihi

Posted

Chmurka to zabawowa dziewczyna:cool3:
Wprawdzie scenariusz powtarza się co rano, ale dziś!!!!!
Co rano TZ wychodzi wczśnie, ja mogłabym sobie jeszcze pospać, ale...
po zatrzaśnięciu się za nim drzwi Chmurka z rozpędem wskakuje mi na łóżko i zaczepia do zabawy, pomiziam ją trochę i drzemam a ona schodzi robi kółko i znowu hops na łóżko i zaczepia tyle że dziś za kolejnym razem wzięła ze sobą worek z piłeczkami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: (kupiłam jej piłeczki tenisowe w worku z siatki, wcale nie była wcześniej zainteresowana zabawą nimi) i zaczęła podtykać mi pod rękę i ciągać w swoją stronę(taka zabawa w przeciąganie)
No i jak tu jej odmówić????Koniec spania i do zabawy :multi:

Posted

Się muszę wtrącić, bo nie wytrzymam... Dla mnie Chmurka przeszła jedną z największych przemian na dogo. Dawno temu zobaczyłam jej zdjęcie gdzieś na allegro i pomyślałam jedynie "co za beznadziejnie nijaki pies". Jak teraz na nią patrzę to nie mogę uwierzyć. Nawet ta mordka nie jest już taka siwa jak kiedyś... Niesamowity psiak. I te oczy...

Posted

Dziękujemy:multi::multi::multi:
Powiem Ci że brazowa tak samo mówiła o Chmurce, że taka nijaka i że niewidoczna, niczym nie wyróżniająca się, oczywiście nie w złej wierze tylko że bez szans na adopcje, a ja jak ją zobaczyłam to od razu zapadła mi w serducho-ona i żaden inny psiak!!!Mało tego jak mój TZ ją zobaczył stwierdził to samo, a teraz nasza "nijaka" Chmurcia z błyszczącą jedwabistą sierścią zwraca uwagę obcych ludzi, których mijamy, że taki fajny, ładny piesek, ale najważniejsze jest to że jest z nami szczęśliwa, radosna, kochana i kochająca :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie Szuwar!:loveu: :loveu::loveu:Dla mnie to tez jedna z najpiekniejszych adopcji na Dogo.Nie tylko Chmurka zyskala dom i błysk w oku,ale mysmy zyskali wspaniala wolontariuszke.
Taki niby beznadziejny przypadek...