akucha Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I oby ciało stałe zostało tak na wieki!!! Hurrrra!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
deedee77 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Trochę to głupie tak się z psiej koopki cieszyć ale to o jej zdrówko przecież chodzi (żebyście widzieli jak ludzie czasem spoglądali że się wgapiam co mój piesek z siebie wydali:evil_lol: , ale najśmieszniej było jak po ciemku z latarką za nią po stadionie biegałam żeby zobaczyć co tam wyszło :megagrin::megagrin::megagrin: ) Quote
akucha Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :roflt:No cóż, miłość wymaga poświęceń! Quote
Celina12 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Deedee-ja też z latarką biegałam za Hekosiem i Atosikiem-no tylko chyba różnica polega na tym ,że po swoim podwórku:diabloti: Na ostatniej fotce Gwiazdeczka wygląda jak lwica na drzewie-z łapcią opuszczoną-po sutym posiłku..najedzona, odprężona i bardzo zadowolooooonaa:evil_lol: Quote
deedee77 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Muszę ją jeszcze złapać ze zwisającym łebkiem do ziemi-tak też sypia:) Quote
deedee77 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Najlepiej rano się wygina:) zobaczymy co się da zrobić dla cioteczek;) Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 no i za kazdym razem,gdy na nia patrze,taka szczesliwa,wilgotnieja mi oczy.Juz moglabym przestac! Quote
deedee77 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 brazowa Ty nas musisz w końcu odwiedzić i na żywo się przekonać:) Quote
kaerjot Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ale się szefowa uryczy!!!!!!!! Deedee, zrobisz fotkę? Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pewnie że zrobię!!! No uwaga oto nasza gwiazda:eviltong: Już jestem na wizji???? no cześć cioteczki;) fajna jestem co???:lol: lubię się rano trochę powygłupiać:evil_lol: a póżniej drzemam sobie o tak: i tak też lubię: a wieczorem..... zabawa!!!!:multi: zabawa.... ZABAWA!!!!!!!:evil_lol: wszystkie ząbki cioteczkom pokazuję a co!!!! z gorącymi pozdrowieniami Chmurka:loveu: Quote
Celina12 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Napatrzeć się nie mogę na Chmureczkę-taka szczęśliwa..zadowolona i beztroska. Ma Ukochanych Ludzi przy sobie-wyleguje się na kanapach...miód na serce....:loveu::loveu: Przybiera pozy jak szczeniak..uśmiecha się...:multi: Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :loveu::loveu::loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: Odkąd koopa ciałem stałym to Chmurka nabrała energii i żywotności :multi: rano krząta się przy łóżku i pomrukuje, a jak tylko zobaczy otwarte oko to hyc na wyrko i do zabawy:lol: póżniej drzema przed spacerkiem w pozycji do góry brzuszkiem:evil_lol: i wieczorem znów dużo zabawy, że nie wspomnę o bieganiu za patykiem bo stadionie:razz: Quote
Celina12 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A jak idą prace nad sweterkiem dla Panienki???? Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Na razie nie idą, bo mama koleżanki dopiero przyjechała i dopiero się do niej wybiorę... na szczęście Chmurka ma czarny golfik od brazowej :) Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Nieeee,no kupa stala????? serio???? serio? serio? serio? Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :fadein::fadein::fadein::Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Wspaniała wiadomosc :) :) :) A fotki i opisy naszej gwiazdy sa swietne :) Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja coś wyczytałam w opisie gg bardzo proszę o wyjaśnienia:mad: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Deedee,odwiedz nas jutro,coooo? obfocic wszystko trzeba :) i zrobic filmik z kolejna nasza staruszka:),Nuką. Sułek by sie ucieszył. Quote
Celina12 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Słodka Rodzinko-co słychać u WAS????? Quote
deedee77 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Mało czasu, wciąż brakuje:shake: W niedziele myślałam że już umrę na ból głowy, ale na szczęście dziewczyny w schronie uratowały:multi: A tak Oleńko zaręczeni :loveu::loveu::loveu: w czerwcu ślub i "kwiatki" na pieski oczywiście:lol: Chmurce już miejscówkę w hotelu z nami zaklepaliśmy :cool3: Quote
olenka_f Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 deedee77 napisał(a): A tak Oleńko zaręczeni :loveu::loveu::loveu: w czerwcu ślub i "kwiatki" na pieski oczywiście:lol: Chmurce już miejscówkę w hotelu z nami zaklepaliśmy :cool3: :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :laola::laola: Quote
deedee77 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 My też :multi::loveu::multi::loveu::multi: ale Chmurka chyba najbardziej, ona uwielbia jak jesteśmy oboje przy niej :lol: Chmurka w trakcie miziania:evil_lol: ....całuje Twoją dłoń madam....:cool3: w oczekiwaniu na to pachnące w kuchni:evil_lol: ............................... no już???????!!!!!!!!!!!!Dawaj wreszcie!!!!! Quote
Recommended Posts