Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę to głupie tak się z psiej koopki cieszyć ale to o jej zdrówko przecież chodzi (żebyście widzieli jak ludzie czasem spoglądali że się wgapiam co mój piesek z siebie wydali:evil_lol: , ale najśmieszniej było jak po ciemku z latarką za nią po stadionie biegałam żeby zobaczyć co tam wyszło :megagrin::megagrin::megagrin: )

Posted

Deedee-ja też z latarką biegałam za Hekosiem i Atosikiem-no tylko chyba różnica polega na tym ,że po swoim podwórku:diabloti:

Na ostatniej fotce Gwiazdeczka wygląda jak lwica na drzewie-z łapcią opuszczoną-po sutym posiłku..najedzona, odprężona i bardzo zadowolooooonaa:evil_lol:

Posted

Pewnie że zrobię!!! No uwaga oto nasza gwiazda:eviltong:
Już jestem na wizji????

no cześć cioteczki;)

fajna jestem co???:lol:

lubię się rano trochę powygłupiać:evil_lol:

a póżniej drzemam sobie o tak:

i tak też lubię:

a wieczorem.....

zabawa!!!!:multi:

zabawa....

ZABAWA!!!!!!!:evil_lol:

wszystkie ząbki cioteczkom pokazuję a co!!!!

z gorącymi pozdrowieniami Chmurka:loveu:

Posted

Napatrzeć się nie mogę na Chmureczkę-taka szczęśliwa..zadowolona i beztroska. Ma Ukochanych Ludzi przy sobie-wyleguje się na kanapach...miód na serce....:loveu::loveu:

Przybiera pozy jak szczeniak..uśmiecha się...:multi:

Posted

:loveu::loveu::loveu:
:B-fly::B-fly::B-fly:
Odkąd koopa ciałem stałym to Chmurka nabrała energii i żywotności :multi:
rano krząta się przy łóżku i pomrukuje, a jak tylko zobaczy otwarte oko to hyc na wyrko i do zabawy:lol: póżniej drzema przed spacerkiem w pozycji do góry brzuszkiem:evil_lol: i wieczorem znów dużo zabawy, że nie wspomnę o bieganiu za patykiem bo stadionie:razz:

Posted

Mało czasu, wciąż brakuje:shake:
W niedziele myślałam że już umrę na ból głowy, ale na szczęście dziewczyny w schronie uratowały:multi:

A tak Oleńko zaręczeni :loveu::loveu::loveu: w czerwcu ślub i "kwiatki" na pieski oczywiście:lol: Chmurce już miejscówkę w hotelu z nami zaklepaliśmy :cool3:

Posted

deedee77 napisał(a):

A tak Oleńko zaręczeni :loveu::loveu::loveu: w czerwcu ślub i "kwiatki" na pieski oczywiście:lol: Chmurce już miejscówkę w hotelu z nami zaklepaliśmy :cool3:

:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:laola::laola:

Posted

My też :multi::loveu::multi::loveu::multi: ale Chmurka chyba najbardziej, ona uwielbia jak jesteśmy oboje przy niej :lol:
Chmurka w trakcie miziania:evil_lol:

....całuje Twoją dłoń madam....:cool3:

w oczekiwaniu na to pachnące w kuchni:evil_lol:

...............................

no już???????!!!!!!!!!!!!Dawaj wreszcie!!!!!