Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdybym tylko mogła jej dawać smakołyki, mięsko i takie tam to by wcinała aż by się uszka trzęsły:evil_lol: ale niestety nie mogę..... ale cieszę się bo na razie koopka jest OK!!!!!!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo koopka!!!!!!!!!!! No niech ona sie już ustabilizuje, żeby Murka mogła sobie powcinać, dosmaczyć za wszystkie stracone lata! :lol:
Ogladałam sobie ostatnie fotki, ale ona szczęśliwy piechoteraz jest. Wspaniała!

Posted

Po imprezie u Sendi leżała do góry brzuchem jakby naprawdę się napiła:evil_lol:
tylko aparat zdechł......
lubi kąsać przez kołderkę stópki i rączki wygląda wtedy troche jak kotek polujący na mysz:lol:
a taka z niej czyścioszka że jak przychodzi ze spaceru to czyści porządnie stópki tak że aż je leciutko kąsa między poduszkami:lol:
u weta jak jesteśmy z nią we dwoje to nic się nie boi wręcz cieszy

Posted

To czyścioszka rzeczywiscie :lol:
Deedee, wiesz - prosiaki też tak robią, ale ja im juz nie pozwalam. Wycmoktały sobie brzydko łapki. Mają je takie zaróżowione. Zimą trzeba na to uważać, bo sól podrażnia skórę. Sama im łapy wycieram do sucha i posypuję talkiem, żeby uchronić przed wilgocią.

To podszczypywanie rąk i nóg, to zabawa jest :lol: i szukanie bliskości z Wami. Rzadko się zdarza, żeby spotkać u weta odstresowanego psa :evil_lol:Widziałam 80 kg mix rotka, który trząsł się jak osika. Moje też galaretki są.

Posted

Oj widzisz to dobrze że mi powiedziałaś, muszę zwrócić na to uwagę, na razie jak zaglądałam to tam wszystko w porządku.
Powiem Ci że nawet wet był zdumiony że ona taka happy:lol:
A teraz leży plackiem u wejścia do kuchni, bo tam indyk dla Sułeczka się gotuje i zapaszki lecą :evil_lol:

Posted

Z Wami Chmurka wszędzie szczęśliwa. Brązowa tak właśnie o niej pisała. To pies, który dla swoich ludzi stanie się kim tylko zechcą. Szkoda, że tak niewielu ludzi potrafi to dostrzec, niewielu na tym zależy...

I co, ten indyk tylko dla Sułka? Przecież ona ślinotoku dostanie :evil_lol:

Posted

Dolar jest niedobry, mimo że nic im nie dałam to i tak już on był pierwszy pod bramką i przerazliwie warcząc odganiał wszystkich....do tego mój ukochany dziadek Mars cały grzbiet ma ubrudzony bo Dolar na niego skacze.....

Posted

dolar jest swietnym pse,,bardzo duzo przeszedl,,,,jego wizyty w ambulatorium kiedys nie mialy konca...ale ze starymi siedziec nie powinien,,,,,po pierwsze jest niezle wkurzony ze nie ma juz znim,,Zmury a po drugie,,,,jest silniejszy od dziadkow,,wiec moze warto znalesc mu cos innego ,,ale spokojnego zarowno,,bo to kochany pies,,,,i przeszedl bardzo duzo,,a z tym jego warczeniem,,,to on tylko tak straszy ,kiedys nawet obawiali sie go pracownicy,,ale on po prostu zawsze robi duzo krzyku a malo dziala ,,to jego obrona,,,chyba skuteczna i teraz to samo wprowadza najwyrazniej wsrod starszyzny:diabloti:

Posted

Deedee przepieknie pobawila sie dzis z moim psem.A potem,we Wrzeszczu chcialam pojsc na relaksacyjny spacerek,piekna pogoda,cieplutko...kolo akademikow jest lasek,sa oswietlone trawniki,spokoj,cisza-wymarzone miejsce na wieczorne spacerowanie.Gdyby nie obrzydliwe dziczury!!!!!!!!!!!!
Wylazły mi na droge cała rodzina,wielką i kosmatą,zagrodziły droge staranowały psa.Ucieklam do siedziby WP,panowie byli tak mili,ze puscili mnie z pieskiem przez ichni teren i tym samym uratowali mi zycie.Moglam wrocic do domu :)
Wiwat Wirtualna Polska!

Posted

Deedee to koleżanka Sagi po fachu, mieszka wraz z Bazylim u koleżanki Brazowej (TZ bawił się z Bazylim) wszyscy mają ten egzamin.

Chmurcia tak sobie upodobała fotel że w rezultacie teraz przed kompem ta twardym stołku muszę siedzieć:evil_lol:
Coś pofocę ale czasu brak....

Posted

Deedee marudzisz !!!!!!!!!!!!!! Jak napalę w kominku, to na kanapie leży pies i podziwia ogień, grzeje się, jakby mogła, to by jeszcze winko popijała. A pańci pozostaje druga kanapa, tyle, że od ognia daleka.

Posted

No i masz!!! Gwiazdka na kanapce:evil_lol:

popatrzcie na jej brzuszek(pokazuje go okazale :megagrin: ) nie ma nawet blizny po dziurze!!!!:multi::multi::multi:

i na swoim ulubionym tronie:eviltong: