deedee77 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :lookarou: wciąż ma rozwolnienie mimo tabletek:shake: wprawdzie dałam jej odrobinę mokrego jedzonka ale niewiele(żeby zjadła tabletkę) idziemy znów do weta... Quote
akucha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mureczko, trzymaj się kochana nasza!!! :thumbs: Mam tylko nadzieje, że brzuszek nie boli... I znowu stres, co dziewczyny? Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Chmurko,nie martw juz panci swojej. Taka fajna sobie rodzinke wymodliłas w schronie,no. Quote
Celina12 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 I jak po wizycie??? Od czego to rozwolnienie??? Quote
Neris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Trzymaj się Chmurko... nie martw pani, tyle czasu czekałaś na dom... Quote
wiewiora1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 no nie ledwo wiewiorki nie ma z poltorej miecha na kompie i juz psy zaczynaja pprzebierac!!!!ale przyznac sama musze ze wyglada slodko!!!! A co do rozwolnienia,,to pewnie nic powaznego,,,moze caly czas jeszcze ma rewelacje zoladkowe po zmianie zywienia z niezbyt super na super(w koncu domowe)....trzymam kciuki i czekam na wiesci!!!! Quote
deedee77 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć Wiewióra!!!!! Chciałabym żeby tak było... niestety Chmurka od ponad 3 tygodni na specjalistycznej suchej karmie, od dwóch tyg. na tabletkach przeciw rozwolnieniu i nic:shake::shake::shake: Jutro znów do weta zobaczymy co wymyśli:roll: Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 na pocieche... http://pl.youtube.com/watch?v=OEiyJIo-bCQ Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jest i nasza Chmurcia:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Cudne!!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Biedna Chmurka... dopiero zaczyna poznawać prawdziwe zycie i musi się zmagać z chorobą, takie rozwolnienie średnio jest przyjemne... Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wiesz Neris ona nie wygląda na zmartwioną czy obolałą, wet też twierdzi że wygląda naprawdę dobrze o sama popatrz;) to zabawa w kąsanie stópki:evil_lol: mizianko:cool3: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :lol: Deedee, ona jest niesamowita!!!!! Ma swoją osobista stope i jest szczęsliwa! Quote
Neris Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A to może tylko nadwrażliwość przewodu pokarmowego... jak brzusio nie boli to kamień z serca Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 To stopa TZ więc właściwie jej:evil_lol: Wet wymacał dziś mocno brzuszek aż zabolało i kazał przytrzymać TZtowi a ja spytałam :"mnie czy Chmurkę????"Bo taka ochota mnie naszła żeby go palnąć za te bóle:diabloti: a póżniej przy zastrzyku kazałam wziąć jedną z mniejszych igieł a i tak myślałam że zemdleje :roll: Quote
akucha Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :evil_lol: Ale co? Brzuszek był bolesny? Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wieczne rozwolnienie:shake: tabletki nie pomogły wet mocno wymacał brzuszek :angryy::mad: teraz zastrzyki, może wreszcie pomogą..... Quote
akucha Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No dziwne, bo wyglada kwitnąco. A jaka szczęsliwa, wyluzowana ;) Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 właśnie zwymiotowała na klatce :placz::placz::placz: może to po tym zastrzyku ???? Chudzinka moja biedna kochana :-(:-(:-( Quote
olenka_f Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Figa od trzech dni ma rozwolnienie może to wirus jakiś :shake: Quote
Celina12 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Może być reakcja na zastrzyk=pewnie dostała to co mój Atosik na poprawę pracy jelit-On tez zwymiotował-raz-więcej nie i nadrugi dzień wrócił apetyt i dobry humorek. Będzie-musi być dobrze Kochana.... P.S. W jakim kolorze bedzie sweterek dla Chmurki??? Pewnie niebieskie będzie przeważało...cio? Lizaka to chiba zabrała moim jamnikom-hihihih Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tak Celinko na jelita więc może tak miało być(to już nie będę weta męczyć telefonami po nocach) zobaczymy jutro :roll: A sweterek będzie oczywiście błękitny:loveu: tylko muszę jeszcze czekać bo mama koleżanki wciąż u rodzinki na wsi Quote
akucha Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bedzie dobrze, musi i już!!!!!!!!!!! To pewnie po lekach, tak jak Celinka pisze. Quote
Kasia25 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale mi się ta fotka podoba, piękna!!!!!!!! CHMURKA to ma Walentyki codzień!:lol: Quote
akucha Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Pewnie tak, bo nawet różyczki dostała ;) Quote
deedee77 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 olenka_f napisał(a):Figa od trzech dni ma rozwolnienie może to wirus jakiś :shake: Oleńko Chmurka ma to od bardzo dawna, już w schronie były rewolucje... Figuni współczuję:shake: A wiesz Kasiu że powąchała tylko i nie miała chęci liznąć???? Mnie też te zdjęcie bardzo się podoba :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts