Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie ledwo wiewiorki nie ma z poltorej miecha na kompie i juz psy zaczynaja pprzebierac!!!!ale przyznac sama musze ze wyglada slodko!!!!
A co do rozwolnienia,,to pewnie nic powaznego,,,moze caly czas jeszcze ma rewelacje zoladkowe po zmianie zywienia z niezbyt super na super(w koncu domowe)....trzymam kciuki i czekam na wiesci!!!!

Posted

Cześć Wiewióra!!!!!
Chciałabym żeby tak było... niestety Chmurka od ponad 3 tygodni na specjalistycznej suchej karmie, od dwóch tyg. na tabletkach przeciw rozwolnieniu i nic:shake::shake::shake:
Jutro znów do weta zobaczymy co wymyśli:roll:

Posted

Wiesz Neris ona nie wygląda na zmartwioną czy obolałą, wet też twierdzi że wygląda naprawdę dobrze o sama popatrz;)

to zabawa w kąsanie stópki:evil_lol:

mizianko:cool3:

:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

To stopa TZ więc właściwie jej:evil_lol:
Wet wymacał dziś mocno brzuszek aż zabolało i kazał przytrzymać TZtowi a ja spytałam :"mnie czy Chmurkę????"Bo taka ochota mnie naszła żeby go palnąć za te bóle:diabloti: a póżniej przy zastrzyku kazałam wziąć jedną z mniejszych igieł a i tak myślałam że zemdleje :roll:

Posted

Może być reakcja na zastrzyk=pewnie dostała to co mój Atosik na poprawę pracy jelit-On tez zwymiotował-raz-więcej nie i nadrugi dzień wrócił apetyt i dobry humorek. Będzie-musi być dobrze Kochana....

P.S. W jakim kolorze bedzie sweterek dla Chmurki??? Pewnie niebieskie będzie przeważało...cio?

Lizaka to chiba zabrała moim jamnikom-hihihih

Posted

Tak Celinko na jelita więc może tak miało być(to już nie będę weta męczyć telefonami po nocach) zobaczymy jutro :roll:
A sweterek będzie oczywiście błękitny:loveu: tylko muszę jeszcze czekać bo mama koleżanki wciąż u rodzinki na wsi

Posted

olenka_f napisał(a):
Figa od trzech dni ma rozwolnienie może to wirus jakiś
:shake:

Oleńko Chmurka ma to od bardzo dawna, już w schronie były rewolucje...
Figuni współczuję:shake:

A wiesz Kasiu że powąchała tylko i nie miała chęci liznąć????
Mnie też te zdjęcie bardzo się podoba :loveu::loveu::loveu: