akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wszystkie fotki super, nie wiedziałabym, którą wybrać. A gdzie nowe?????? Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 deedee77 napisał(a):Brazowa kupiłam nożyczki:evil_lol: w niedziele przywiozę "pomęczymy" jakiegoś kudłacza:diabloti: żeby był śliczny i szybko znalazł domek:multi: To mamy mały problem :roll: bo został nam tylko wsciekły rudy Koks :diabloti: Quote
Kasia25 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Gdzież tam on wsciekły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: milusi taki, że hej buhahha albo weźcie ulubieńca Kamilka Karmelka słodziaka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
deedee77 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Przywiozę jeszcze tabsy na spokój i Millarca będzie go trzymać:diabloti: Quote
Celina12 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No własnie wdzie nowe fotki???? Chmureczka ma być wycałowana-o to proszę ja i moje jamniki :loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Całować się będziemy po czyszczeniu ząbków(we wrześniu planowane) Do zdjęć się szykuję tylko ostatnio na wszystko mi czasu brak:roll: Może wkrótce się uda to co planuję, narazie tajemnica(podpowiem że podpatrzyłam u Ciebie Celinko:cool3: ) Quote
Celina12 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti:..ciekawe co???? Jejku podpowiedz proszę.... Quote
deedee77 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :lol!::lol!::lol!: mam nadzieję że jutro się uda:cool3: Pozdrawiam cioteczki:multi: Quote
brazowa1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 hmmm,jak jutro to raczej nie slub. Quote
Celina12 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Już jest prawie jutro...nooooooooooo , bo mnie ciekawość zeżre.....:cool1: Quote
deedee77 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wieczorem Celinko:) Podpowiem tylko że prace poszły już trochę na przód ;) Quote
kaerjot Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sadystka, normalnie sadystka GADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jamniki i ja bardzo się zdenerwowlismy....wrrrrrrrrrrr :evil_lol:..mów Kobieto....oszalejemy tu zara. Quote
deedee77 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Była sobie raz biedna smutna psinka zwana Murką. Mieszkała w przytulisku z innymi towarzyszami niedoli.... było jej tam smutno i żle:-( łapki często miała utytłane w błotku i w ogóle nie było fajnie Pewnego dnia przyszła pewna pani i przyniosła takie pyszności:crazyeye: i już tak przychodziła co tydzień z pysznym obiadkiem:cool3: (czasem z pewnym panem:loveu: ) Aż wreszcie przyjechali po mnie czarnym rumakiem i zabrali mnie do swojego królestwa gdzie zostałam ich królewną:multi::multi::multi: Nadano mi również nowe królewskie imię Chmurka:razz: To ja na tronie:eviltong: I w szatach królewskich:evil_lol: c.d.n.:lol: Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :-(:-(-srece pęka jak sie patrzy na tą nieszczęśliwą minkę w schronisku, na kraty... A teraz co?...Panienka na tronie...w szatach królewskich..:loveu::loveu:-piekne masz życie Chmureczko. Deedee po cichutku myślałam,że to bedzie bajeczka...jaka tam bajeczka-toż to prawda... Czekam na ciąg dalszy...bo piękne to jest!!!! Quote
brazowa1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Chmurka ma mine pt: no juz robcie ze mna,co chcecie,wszystko Wam ujdzie płazem,bo Was kocham. Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bajka, prawdziwa BAJKA!!!!!!!! A Chmurka piękna, wzruszająca... Jak dobrze, że się spotkaliście!!!!!! Jak cudnie, że właśnie ją pokochaliście tak mocno :Rose: Też czekam na jeszcze!!!! Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 te korale - zwariowałam ale jaka przemiana, prawda? Quote
brazowa1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 no własnie te korale to jej pasuja (albo ja zwariowałam:roll: ) Quote
deedee77 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :B-fly: Dziękujemy cioteczkom!!!! Ja też uważam że w perełkach jej do "twarzy" c.d.n. jak nasza słodka modelka wypocznie do następnej sesji;) i jeszcze portretowe:loveu: Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Ucałować, wymiziać i przytulić mocno proszę!!! Quote
deedee77 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To grozi zaduszeniem;) czasem bym ją tak mocno mocno mocno przytuliła z tej miłości :loveu::loveu::loveu: tylko bym się bała że ją połamię przy tym. Na szczęście lubi się mocno wtulać:multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ja mam podobny problem...szczególnie zatosikiem i Dumcią-wyściskałabym ale to takie kruche..tylko Hektorka można ściskać do woli:loveu: Czy Modelka wypoczęła już???? Quote
Recommended Posts