Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więcej zdjęć z wystawy naszych nie ma, są brazowej z Sagunią, ale wciąż nie otrzymałam zgody.
Martwię się o Chmurkę....znów nie chce jeść i jakaś smutna jest taka do przytulania....

Posted

Chmurka byla bardzo dzielna! Kocha tych swoich panstwa niesamowicie! na chwilke Chmurka zostala ze mna (przeciez mnie zna!) i zglasła-ogonek do dołu-zero kontaktu ze mna,smutek na pysku.I tylko wypatrywala swoich ludzi.Gdybym ja puscila-po prostu pobieglaby ich szukac.Cieszy sie tylko na widok Kamilii i Damiana-caly swiat poza nimi,moglby dla niej nie istaniec. No,jeszcze patyczek moglby...

kasiu,ciotki "po kawałku" to kaerjot i iwlajn.Chowały sie i na nas krzyczały,niedobre....
Akucha,mielismy tez albumy:NAJPIKNIEJSZE ADOPCJE.Same psiaki z Dogo były-tendencyjna bylam,bo ja fotki wybieralam ;)

I Chmurka byla,i Rolf i Rudzia,Szczotek,Pynia,Akcja,Figulec...kocur Kuki,kroliczek z pozaru...tylko gołebia kasinego nie bylo,bo fotki nie mialam :(

Posted

Podobno gorzej niż w zeszłym roku, ale ja tam nie wiem
a chrumkawka przeszła:multi: chyba rzeczywiście była od tabletek na robaczki...
tylko z tym jedzeniem tak w kratkę:roll: no przecież nie możemy ciągle stać przy niej i jej karmić z rączki

Posted

A nogi to jej się wzmocniły bardzo!!!!Na początku jak chciała biegać to przewracała się na zakręcie:( a teraz nie jesteśmy w stanie powstrzymać jej pierwszego pędu i nie ma mowy o przewróceniu się!!!!

Posted

A widziałaś Sagę Brązowej??? Też taka smukła.
Nie patrz na nasze kluski, one zatłuszczone są, to nie jest zdrowe.
Chmurka żywa, wesoła, gania jak szalona. Okaz zdrowia i radości!

Posted

No Saga wygląda jak należy nie za gruba nie za chuda - ideał!!I do tego taka piękność z niej:loveu:
Twoje świnki za to to takie słodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu: naprawdę!!!!W życiu bym nie pomyślała że te psy mogą być takie słodkie dopiero jak te twoje zobaczyłam to prepadłam:crazyeye::loveu:

Posted

Deedee wiesz już chyba,że kocham nad życie jamniki..ale Dziewczynki Akuszki to moje Ulubienice som...kocham Je, wielbię i dla mnie są naj....:loveu::loveu:

twoja Chmurka też jest Cudna..pasujecie do sibie ze smukłością...a Ona WAS już wyczuła-po co ma sama z miseczki dziobać jak z rączki lepiej smakuje????

Posted

:lol: Dziekuję!!! No ale są za tłuste, tak o ok. 2 kg. Żywe, wesołe tłusciochy.
Wiesz, utuczyć pieska łatwo, ale w druga stronę, to już problem :oops:
Bo natarczywe, obżarte, łasuchowate... a ja mętka jezdem :evil_lol:
Nie znam się, ale Chmurka jest w sam raz. Ona sobie jeszcze masę mięśniową odbuduje. W schronisku ruchu nie miała, to była grubsza.
Ale teraz to wolny pies!!! :multi:

Posted

Tylko że ona nie ma siły chodzić na spacerze przez to nie jedzenie:placz:
Może też przez upał i wczorajsze emocje(tyle piesków do obszczekania:diabloti:)
Już póżniej te wielkie też obszczekiwała a taki wielki dog razem z panem popatrzyli tylko zdziwieni i z lekkim rozbawieniem na Chmurkę:evil_lol:

A jamniki kocham za to że mają długie mordki zakończone dużymi przyciskami(znaczy nosami:evil_lol:) wiszące uszka i najważniejsze są koloru karmelkowego lub (ulubiony!!!)podpalany:multi::multi::multi: