deedee77 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A to pod ogonkiem na pierwszej fotce to ta wielka rana już zagojona!!!!! Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cudowna :loveu: Sierść ma już taką blyszczącą. Quote
deedee77 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Błyszczę się, i jestem taka śliczna że mnie ludzie na ulicy zaczepiają:loveu: ale wciąż puszczam śmierdzące bąki jak przed sekundą:diabloti: a po spaniu pachnę na grzyby suszone:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 CHMURKA bedzie pomagala zbierac pieniadze na psiaki schroniskowe,na wystawie. Quote
deedee77 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :Cool!: będzie prężyć błyszczące chudawe jeszcze boczki:evil_lol: Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To ona za żywą reklamę będzie robić! :lol: Fotki zróbcie!!!! Puszkę macie? Widzicie, teraz to ludzie zaczepiają i pieją z zachwytu... Quote
deedee77 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aparat zabieramy musowo:fadein: i będziemy tam całą naszą rodzinką:cool3: a co do puszek to ja nie posiadam, ale mam nadzieję że brazowa zaopatrzy w jakąś:razz: Quote
kaerjot Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Turystyczną proponuję i skumbrię w tomacie:diabloti: Quote
Celina12 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No, no..Chmurcia Laluńcia jest....i jeszcze będzie dumnie pierś wypinac i zbierać kaskę na kolegów i koleżanki ze schroniska.....jakie to wzruszające...:-( Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Fcem zdjęciów Chmurki-TERA-ZARA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :multi::multi::multi:-o to szczekam z niecierpliwością....:diabloti: Quote
deedee77 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tu mówię Wam cioteczki CZEŚĆ!!!!!! To ja ślicznotka Chmurka :loveu: A tu właśnie podtykam panci nos jak za długo klika do Was:diabloti: I w ogóle tak tu sobie mieszkam:eviltong: A tak zabierałam panci skarpetkę:evil_lol: I tak sobie biegam (:crazyeye:) (pędzi jak perszing!!!!Szok!!!!) Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nio przepiękna jest-taka urocza....:loveu::loveu::loveu: Spojrzenie ufne, mądre i takie ujmujące....zabawy ze skarpetką Pańci :loveu::loveu::loveu: Pięknie Jej w niebieskim :multi::multi: a gna szybciej od swiatła chiba... Strasznie podoba mi się pierwsze zdjęcie i to przy grzejniku-na nim ma taką zawadiacką minke:loveu::loveu: Quote
deedee77 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szukamy błękitnej chustki:cool3: bo w błękicie jej najpiękniej:loveu: a biega naprawdę szybko :crazyeye: w prawdzie musimy uważać na jej kręgosłup ale tego pierwszego pędu nie da się powstrzymać ona tego tak pragnie że to jest silniejsze od wszystkiego, po chwili uspokaja się i zwalnia i już ok Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szczęscie Ją tak popycha..miłość...DOM....:loveu::loveu: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 O kurde, patrze i nie wierzę!!! Ona piękna jest!!!! :loveu: Pędź Chmureczko, ciesz się tym wiatrem w uszach, zasłuzyłaś na to!!! A mieszka sobie jak w RAJU! Powodzenia Chmureczko jutro na wystawie :happy1: Quote
akucha Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No, no, no!!! Czekamy na foto-relację z wystawy!!!! Quote
deedee77 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Mam nadzieję że cioteczki mnie nie pozwą bo po kawałku wystają:diabloti: No więc to my na stanowisku A tak się dziś bałam burzy:scared: Była taka straszna że nawet Chmurka ją słyszała:shake: Na szczęście pancia była przy mnie:loveu: i pan też:loveu: Toteż pilnuję mojej panci jak śpi;) i jest nam razem dobrze i bezpiecznie:multi: Quote
akucha Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 O kurczaki, ale nadmorski naród urodziwy jest!!! :lol: :lol: :lol: Chmurka z dnia na dzień piękniejsza. Cud nowego domu trwa! Ona się uśmiecha :loveu: I ja jej się wcale nie dziwię... Dedee, ludzie sypnęli trochę grosikiem? Stoisko bardzo ładnie zrobione!!! No daj jeszcze... Quote
deedee77 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Muszę zwolnić kompa, średnio, mnie wypychali do panów;) żebym ich namawiała;) Quote
Recommended Posts