Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam na spacerku na plaży:multi: ale było fajowsko:multi:
To ja na plaży

bawimy się kijkiem:cool3:

mam go:evil_lol:

pilnuję mój kijek:razz:

a teraz go zakopię:diabloti:

dobra już schowałam:eviltong:

a teraz do wody:multi:

i do panci biegniemy:loveu:

ale mi się tu podoba:crazyeye:

Taki był mój pierwszy wypad nad morze - Chmurka

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniała relacja! :multi:
Chmurka kiedys miala oczy smutne i zgaszone,a teraz ma wiecznie zdziwione! To pierwsze zdjecie jest troche nierealne,wiecie o co mi chodzi?Jakby bylo przeklejone na obce sliczne tło :)

Posted

Tak cieplutko się na sercu robi oglądając zdjęcia bawiącej się i pluskającej w wodzie Chmurki :loveu::loveu:

Ma szczęście dziewczyna-takich jak WY wymodliła sobie patrząc tymi " smutnymi i zgaszonymi " ślipkami :multi:

Posted

Spacerek był wieczorową porą(dlatego to zdjęcie tak wyszło), bo tak właściwie to pieskom wcale nie wolno na plażę wchodzić:shake: ale Chmurka była taka grzeczna i zafascynowana zabawą że ani nie pomyślała zrobić coś w piasek:lol: grzeczna dziewczynka:loveu:

Posted

Brak mi już słów, żeby wyrazić to co czuję, gdy ogladam fotki Chmurki.
Nieopisana radość... A fotka "Dobra juz schowałam" to kwintesencja szczęśliwego psa.

Chmureczko, jesteś piękna :loveu: :loveu: :loveu:
Zupełnie inny pies...

Posted

Pani Wetka miała w kompie i do tego akurat jak wypełniała i byliśmy tam na kontrol to miała urodzinki:multi::multi::loveu::loveu:
Pani wetka patrzy i patrzy w kompa a tam wyświetla się ile lat i zero miesięcy:lol:

Posted

:lol!: psikamy tym niedobrym i już nie trzeba abażurka, zresztą już prawie nic tam nie ma :multi:
a zdjęcie było specjalnie obrobione:fadein: do paszportu:lol:
Biedna miała atak chrumchawki czy jakoś tak całą noc nie spałyśmy:shake:
tak się krztusiła brzydko(miała odruch wymiotny)i popiskiwała i chodziła, jak z nią wyszłam ok.4:00 to tak się rzuciła do wcinania trawy że szok:crazyeye:
Na szczęście brazowa mnie trochę uspokoiła że to nic przerażającego
ale weta i tak napastowałam telefonicznie:diabloti:

Posted

:hmmmm::confused::niewiem:nie wiadomo, brazowa mówi że jej piesek też to miewa jak coś zimnego z lodówki chapsnie . Mam nadzieję że się to nie powtórzy a jak tak to do weta

Posted

Akucha,ja od roku usiłuje sie dowiedziec od czego jest chrumkawka...zaden wet nie wie o co mi chodzi.Wyniki moja suka ma super.Umowilam sie,ze jezeli CHMURCE napad chrumkawki sie powtorzy-Kamila nagra to i bedziemy mogły szukac rzetelnej pomocy.
Zawsze pomaga trawa.Jedza ja wtedy jak w amoku.

Posted

Zapytałam, bo ja miałam taki przypadek z jedny z moich psów kiedyś. Okazało sie, że robale drażniły przełyk. Tez żarł trawę. tak tylko zapytała, nooo... z ciekawosci.

Posted

:multi::multi::multi: mam nadzieję bo nie chce już tak nie przespanych nocy i nie chodzi mi tu o mnie tylko o kochaną Chmurkę żeby ona spała słodko i spokojnie:loveu: