Celina12 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bo taki bąki my w domu nazywamy...'" podkołderniki złośliwe" albo " cichacze pospolite " :evil_lol::evil_lol: Podkołderniki zazwyczaj odpalane są pod kołdrą :diabloti: Quote
wiesial Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 są jeszcze "fotelowce" :evil_lol: Rolf robi tak samo jak się głaszcze i przestanie za wcześnie, to łepek zaczyna pracować:lol: a na takim posłanku sama bym chętnie "kimnęła" ;) Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Najtrudniej jak pańciorstwo idzie spać:roll: wtedy trzeba się przenieść na własne legowisko:errrr: :evil_lol: Szkoda że nie wzięłam aparatu na wspólny spacerek:puppydog: była taka fajna zabawa z kijkiem i bieganie z pańciem:multi: chociaż cały czas Chmurka miała mnie na oku Najfajniej jest (Chmurka najbardziej radosna:lol:) jak oboje idziemy z nią na spacerek. A jak lubi makrelkę wędzoną:crazyeye: dziś towarzystwo przywitało mnie tym zapaszkiem(jeden i druga:p) Jak już oboje byliśmy w domu to taka szczęśliwa!!!Chodzi wtedy jakby miała w łapkach sprężynki i uszka jej śmiesznie podskakują:lol: Quote
akucha Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cieszy się życiem, kocha Was!!! Ma wreszcie swoich ludzi i dobre z nimi życie :lol: SZCZĘŚCIARA!!! A w nocy nie włazi do łóżka? Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie na szczęście nie przychodzi w nocy :sweetCyb: zjada sobie jedzonko około północy(jak jakaś czarownica :evil_lol: ), łącznie z michą suchego :multi: wychlipie całą michę wody, a potem budzi nas o 6:00 :-x:mad: pojękiwaniem i podtykaniem łebka żebyśmy już wstawali i najlepiej zaraz szli z nią na spacer :Dog_run: Quote
akucha Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :evil_lol: No jak jada o północy to nie dziwota, ze pobudka bladym świtem... Ale fotek to skąpisz moja kochana :cool3: Quote
Kasia25 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hihihihihhi wyśmienita pora na jedzonko!:evil_lol: Pewnie sypiacie z otwartym okienkiem;) UWIELBIAM do WAS zaglądać, to jak lek na całe zło! Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Czekamy na zdjęcie "kapelusza" bo tak cała śliczna mordka zasłonięta:placz: ale fakt mogłam wziąć dziś na spacerek aparat- były by cudne foteczki:loveu: Ale bądżcie cierpliwe cioteczki jeszcze będzie co oglądać:multi: Czy widziałyście shrek'a???? A kota w butach który tam występuje???I o coś błaga robiąc tą szczególną minkę???Tak właśnie Chmurka prosiła mnie o kiełbaskę z mojej kolacji przed chwilą:lol: (zjadła trzy miski swojego jedzonka!!!) Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fajnie takie usłyszeć Kasiu25:loveu: ale powiem Wam że tu u nas mieszkają bardzo mili ludzie,są wyrozumiali (mimo Chmurkowych ataków na ich pieski) i tacy dobrzy dla własnych psów, aż cieplutko się na serduszku robi:) Quote
Kasia25 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bo tak własnie jest Chmurkowa rodzinko:lol: U mnie sąsiedzi dzielą się na dwa obozy, anty dzieci i anty psy. Więc ja jestem bebebebe podwójnie:evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to Chmurka może sobie łapcie podać z moim Atosikiem...on też jest buszującym nocnym wyjadaczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasia ma rację-Chmurkowa Rodzinka lekiem na całe zlo..:loveu: Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Współczuję Kasiu25 to nie miło tak mieszkać (powiedz im że jak się nie podoba to niech się przeprowadzą:diabloti: ) Macie cioteczki mojego skarba z przed chwilki na pocieszkę:lol: Quote
Celina12 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wygląda jak MISIO..Cudeńko takie....całuski w pycholek....dla Pańciostwa tyż...:loveu: Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: i wzajemnie Celinko:loveu::loveu::loveu: tylko od Chmurki nie życzę bo strasznie jej "pachnie" z mordeczki:evil_lol: Ależ ona pancia wyczekuje:roll: popiskuje leciutko (takie zniecierpliwienie) i waruje pod drzwiami i patrzy... A wiecie że Chmurka chyba troszkę lepiej słyszy:multi: albo lepiej rozpoznaje znaki..., ale wydaje mi się że to pierwsze:multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No cio TY-mój Kokosik ma zapaszek...oj ma...a tak i tak pychol wycałuję...:evil_lol: Chmurka lepiej słyszy-ma miłość więc warto słuchać o niej...warto słuchać głosów Ukochanych Ludzi....warto.....a my kochamy WAS :loveu: Quote
deedee77 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!: :iloveyou::buzi: we wtorek pójdziemy do Weta na kontrolę i zapytamy i o jeszcze kilka spraw.... Quote
deedee77 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Proszę cioteczki zdjęcia z kolacji MOJEJ KOLACJI:mad::diabloti: patrzy błagalnym wzrokiem(jej miska napełniona drugi raz już:razz:) jestem już blisko..... MAM!!!:multi: Quote
akucha Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ale łakomczuszka jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Jestem już blisko" jest najlepsze, mało oczy jej nie wyskoczą! A lampę kiedy zdejmujecie? Quote
brazowa1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 czy mi sie wydaje,czy Chmurka łapkami o stoł sie opiera?:cool3: Ja ciagle pamietam Chmurke smutna ,gdy nie chciala sie cieszyc i uciekała do budy.Tym bardziej piekne sa teraz relacje Deedee i fotki uszczesliwionej suni.Ciesze sie,ze Deedee poznala Murke jeszcze w schronie i jest swiadkiem tego czary-mary,jakie dokonało sie u Niej w domu :loveu: Truchtajaca suczka na spacerach,podbijajaca reke do głaskania,noszaca kijki.Metamorfoza duszy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Tak, Wiolu, pięknie to napisalaś... Tylko bez czary-mary proszę :roll:, bo to w mafii zakazane jest! Quote
brazowa1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Akuszko,az mi reka drzała,gdy pisalam czary-mary,serio! Quote
akucha Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :evil_lol: No ja myślę! Musimy pozostać zdrowi, bez takich tam... Quote
deedee77 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 "Abażurek" ściągniemy jak się zagoi do reszty, wprawdzie już jest bardzo malutkie i super wygląda:multi: ale jak ma chwilkę ściągnięte to zaraz do lizania:shake: wczoraj bardzo dużo zjadła:multi: Jest zupełnie nie do poznania:crazyeye: Murka-Chmurka - niebo-a-ziemia:evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 " Abażurek "...ja zawsze się śmiałam z moich psiaków ,że są Żarówkami...ale jakie to przydatne.... Chmureczka dużo zjadła....:multi::multi:..na zdrowie Kochana-pyszne było cio??? Quote
deedee77 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hihi! A jak się gotowane mięsko przytrafi to dopiero:evil_lol: aż się uszka trzęsą:lol: Quote
Recommended Posts