Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są jeszcze "fotelowce" :evil_lol:
Rolf robi tak samo jak się głaszcze i przestanie za wcześnie, to łepek zaczyna pracować:lol:
a na takim posłanku sama bym chętnie "kimnęła" ;)

Posted

Najtrudniej jak pańciorstwo idzie spać:roll: wtedy trzeba się przenieść na własne legowisko:errrr: :evil_lol:
Szkoda że nie wzięłam aparatu na wspólny spacerek:puppydog: była taka fajna zabawa z kijkiem i bieganie z pańciem:multi: chociaż cały czas Chmurka miała mnie na oku
Najfajniej jest (Chmurka najbardziej radosna:lol:) jak oboje idziemy z nią na spacerek. A jak lubi makrelkę wędzoną:crazyeye: dziś towarzystwo przywitało mnie tym zapaszkiem(jeden i druga:p)
Jak już oboje byliśmy w domu to taka szczęśliwa!!!Chodzi wtedy jakby miała w łapkach sprężynki i uszka jej śmiesznie podskakują:lol:

Posted

Nie na szczęście nie przychodzi w nocy :sweetCyb: zjada sobie jedzonko około północy(jak jakaś czarownica :evil_lol: ), łącznie z michą suchego :multi: wychlipie całą michę wody, a potem budzi nas o 6:00 :-x:mad: pojękiwaniem i podtykaniem łebka żebyśmy już wstawali i najlepiej zaraz szli z nią na spacer :Dog_run:

Posted

Czekamy na zdjęcie "kapelusza" bo tak cała śliczna mordka zasłonięta:placz:
ale fakt mogłam wziąć dziś na spacerek aparat- były by cudne foteczki:loveu:
Ale bądżcie cierpliwe cioteczki jeszcze będzie co oglądać:multi:

Czy widziałyście shrek'a???? A kota w butach który tam występuje???I o coś błaga robiąc tą szczególną minkę???Tak właśnie Chmurka prosiła mnie o kiełbaskę z mojej kolacji przed chwilą:lol: (zjadła trzy miski swojego jedzonka!!!)

Posted

Fajnie takie usłyszeć Kasiu25:loveu: ale powiem Wam że tu u nas mieszkają bardzo mili ludzie,są wyrozumiali (mimo Chmurkowych ataków na ich pieski) i tacy dobrzy dla własnych psów, aż cieplutko się na serduszku robi:)

Posted

No to Chmurka może sobie łapcie podać z moim Atosikiem...on też jest buszującym nocnym wyjadaczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasia ma rację-Chmurkowa Rodzinka lekiem na całe zlo..:loveu:

Posted

Współczuję Kasiu25 to nie miło tak mieszkać (powiedz im że jak się nie podoba to niech się przeprowadzą:diabloti: )
Macie cioteczki mojego skarba z przed chwilki na pocieszkę:lol:

Posted

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: i wzajemnie Celinko:loveu::loveu::loveu:
tylko od Chmurki nie życzę bo strasznie jej "pachnie" z mordeczki:evil_lol:

Ależ ona pancia wyczekuje:roll: popiskuje leciutko (takie zniecierpliwienie) i waruje pod drzwiami i patrzy...

A wiecie że Chmurka chyba troszkę lepiej słyszy:multi: albo lepiej rozpoznaje znaki..., ale wydaje mi się że to pierwsze:multi::multi::multi:

Posted

No cio TY-mój Kokosik ma zapaszek...oj ma...a tak i tak pychol wycałuję...:evil_lol:

Chmurka lepiej słyszy-ma miłość więc warto słuchać o niej...warto słuchać głosów Ukochanych Ludzi....warto.....a my kochamy WAS :loveu:

Posted

Proszę cioteczki zdjęcia z kolacji MOJEJ KOLACJI:mad::diabloti:
patrzy błagalnym wzrokiem(jej miska napełniona drugi raz już:razz:)

jestem już blisko.....

MAM!!!:multi:

Posted

czy mi sie wydaje,czy Chmurka łapkami o stoł sie opiera?:cool3:

Ja ciagle pamietam Chmurke smutna ,gdy nie chciala sie cieszyc i uciekała do budy.Tym bardziej piekne sa teraz relacje Deedee i fotki uszczesliwionej suni.Ciesze sie,ze Deedee poznala Murke jeszcze w schronie i jest swiadkiem tego czary-mary,jakie dokonało sie u Niej w domu :loveu:
Truchtajaca suczka na spacerach,podbijajaca reke do głaskania,noszaca kijki.Metamorfoza duszy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

"Abażurek" ściągniemy jak się zagoi do reszty, wprawdzie już jest bardzo malutkie i super wygląda:multi: ale jak ma chwilkę ściągnięte to zaraz do lizania:shake: wczoraj bardzo dużo zjadła:multi:

Jest zupełnie nie do poznania:crazyeye: Murka-Chmurka - niebo-a-ziemia:evil_lol:

Posted

" Abażurek "...ja zawsze się śmiałam z moich psiaków ,że są Żarówkami...ale jakie to przydatne....

Chmureczka dużo zjadła....:multi::multi:..na zdrowie Kochana-pyszne było cio???