Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak to tatusia córeczka:fadein: A tak się wycwaniła że teraz skoro nie słyszy jak wchodzimy to układa się tak żeby zaraz widzieć:cool3:
A wiecie cioteczki że ona coś tu wyprawia jak nas nie ma????
Jestem taka ciekawa co???A wiem bo kostki(takie zabawki) którymi w ogóle się nie interesuje to po naszym powrocie jedna z kuchni wylądowała na środku pokoju:evil_lol:
Na jedzonko się nie rzuca tylko skubie po trochu

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi, Chmurka sobie zwiedza, zagląda w każdą dziurkę, zabawki roznosi.
Wolno jej, a co! U siebie jest :lol:
Trzeba kamerę zainstalować. To byłby ciekawy widok...

Posted

ojej, kilka dniu tutaj nie zaglądałam i co się porobiło :lol:, jak miło
Deedee naszemu Rolfowi (też od Brązowej) również paskudnie cuchnęło z pyszczka, to kwestia kamienia na ząbkach, przy okazji kastracji weterynarz usunął kamień i jak ręką odjął, problem w tym, że to się robi ultradźwiękami i trzeba psa uśpić, może za jakiś czas też się na to zdecydujecie, jak już Chmurka wydobrzeje na 100%,
żyrandolem też się nie przejmujcie, psiaki się świetnie dostosowują i radzą doskonale, chyba bardziej my cierpimy na nie patrząc :evil_lol:
pozdrawiam ja i Rolf, uścisk łapki dla koleżanki :loveu:

Posted

Moje jamniki też miały usuwany kamień nazębny-tylko pod " głupim jasiem"..byłam przy nich-nie bolało nic-spały słodko...

Na jedzonko Chmurka nie musi się już rzucać ,bo wie,że Jej nie braknie:loveu::loveu::loveu:

Posted

jak zwykle, co weterynarz, to inna technika ;)
a jedzonko, to niedługo Państwo sami nie zjedzą, a pieskowi oddadzą :eviltong:
będzie jadła, spoko, nasz też słabo jadł pierwsze dni po schronie

Posted

Dzięki cioteczki:loveu: Tu wet powiedział że da bardzo leciutką narkozę, tylko jak Chmurka porządnie wydobrzeje.
Martwi mnie z tym jedzeniem bo je mało i robi rzadziutką koopkę:shake:
ale ma w sobie dużo energii więc już tak nie rozpaczamy, właściwie to ona je takie normalne porcje bo jej ciągle dokładam po łyżeczce.
Poza tym jest radosna i lubi do nas pogadać:lol:

Posted

Pobudka przed 7 jak co dzień:mad: ale troszkę pooszukiwaliśmy i dało się jeszcze chwilkę pospać, poza tym siadamy, prosimy(łapką)podajemy łapę:crazyeye::cool3: i bawimy się szalenie!!!!!!We fruwającą kostkę po całym pokoju:evil_lol: Lubimy biegać i drzemać z państwem w łóżku(przepychając się doopką na trzeciego:diabloti:) szkoda że nie możemy zrobić zdjęcia:roll:
A tu po harcach odpoczywam:

Posted

Jeju jaki roluźniona i szczęsliwa Chmureczka-Żaróweczka:loveu::loveu:

Trzeba zaprosić Kogoś na noc-do cykania fotek z porannych przepychanek łózkowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

O tak!!!Przydało by się:lol: Mamy nadzieję że wkrótce brazowa u nas zagości:cool3:
Cieszę się że rana goi się świetnie bo na początku naprawdę nie byłam w stanie sobie wyobrazić jak coś takiego może się zasklepić:shake: a tu taka niespodzianka:multi:

Posted

Cóż z tego co zdążyłam się zorientować to żadna karma tu nie pomoże:shake:
rozmawiałam w niedzielę z panią Marią ze schroniska, która karmiła Chmurkę i powiedziała mi że ona miała wiecznie lużną koopkę, więc jak będziemy u weta to zapytamy co z tym zrobić:roll: Nam to wcale nie przeszkadza( w domku nie brudzi:multi:) tylko czy jej brzuszek nie boli:-(
I jest nowa zabawa:lol: w skubanie za stópki, ciągnięcie kapcia i skakanie przy tym po całym pokoju z kanapą włącznie:evil_lol:

Posted

[quote name='wiesial']fajne, spokojne pysio :lol:

No nie za bardzo spokojne przy innych pieskach:evil_lol:

Proszę: właśnie puszczam tak śmierdzącego bąka, że pan ucieka z kanapy a pani otwiera balkon na oścież......:eviltong:

Posted

A jaką ma minę przy tym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "ja tam nic nie wiem i nic nie czuję":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
po jednym strzale pół godzinki trzeba wietrzyć- serio!!!! i do tego głośne są!!!
Zabawia się z TZ ze mną rzadko za to ja ją więcej miziam:loveu:
Często jak piszę na dogo to zamiast pod ręką trzymać myszkę wciska się coś mokrego i czarnego i podrzuca moją dłoń we wiadomym celu :cool3:

Posted

Slodkie " Maleństwo " :loveu::loveu::loveu:

Uwielbiam jak się właśnie w taki sposób dopominają o pieszczoty-w tym najskuteczniejszy był mój Dżekuś
[*]....a i "podkołderniki złośliwe " były najgłośniejsze ....