Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brawo, brawo Chmurka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Wspaniała jest!!! Grzeczna, zakochana i szczęśliwa.
Aż chce się czytać, czytać, czytać....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
deedee czemu mi się oczy pocą jak na tym wątku coś czytam, co?

mnie co rusz się oczy pocą przy Chmurce:loveu:
nie mogę pisać bo ktoś tu się łapką ciągle dopomina o głaski:lol:

Posted

Chmurka bojowiec :evil_lol: Bedzie Was bronić, bo jesteście jej największym skarbem. Musicie jej wytłumaczyć, że to nieladnie tak. Ale jak to zrobić, to nie mam pojęcia :roll:, bo moja Pynia tez obronna jest.
A ta skarpetkowa łapka to niedobra jest! Gdzie ona tam się pcha?

A buziaczki Chmurka daje?

Posted

Zjadła kolejne dwie saszetki:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Nie wiem teraz czy dawać jej ile zje czy troszkę przystopować?????Co radzicie cioteczki??????Zjadła dziś 6 saszetek po 100g + wcisnęłam tam witaminki:evil_lol:
Ale do zabawy się rwie!!!!Kręci kółka biega za smyczkę szarpie aż się poślizgnęła:roll: musimy ją hamować bo nam się babcia Chmurka zasapie póżniej:loveu:
Buziaczki niemile widziane gdyż strasznie pachnie jej z pyszczka, ale jęzorek wyciąga jak jest w eufori głaskania:)

Posted

Na zapaszek z pyszczka kupcie jej kostki ze żwaczy. Super sprawdziło się u mojej Pyni. Piięknie wyczyściła sobie ząbki.
Co do jedzonka - dajcie jej sucha karmę. Jeśli jest głodna to zje.

Posted

Ona ma chore ząbki:placz: Owszem zjadała suchą karmę jak było trzeba(w schronie) a w domu jak ma miękkie to nie bardzo się za nią bierze...
Ale zobaczymy może rzeczywiście jak będzie naprawdę głodna to zje tamtą

Posted

A tak się cieszę że wreszcie coś zjadła!!!!!Stałam nad nią i ryczałam ze szczęścia:oops: jutro rano kupię jakąś pyszną puszkę a wieczorem biorę się za gotowanie pysznego mięska jak należy:lol:
Ale jesteśmy szczęśliwi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziś rano byliśmy u Weta rana goi się dobrze, dostała ostatni zastrzyk i receptę na jakiś preparat:roll: którym trzeba będzie smarować, do weta chodzić nie lubi, ale jazda samochodem jej się podoba:evil_lol: rozgląda się ciekawsko, patrzy na umykające obrazy, wtyka nosek w uchyloną szybkę i wąfa sobie aż cała szybka zasmarkana:p
Budzika raczej już nie potrzebujemy;) Chmurka wstaje rano przeciąga się i chodzi wokół łóżka, wreszcie weszła na i położyła się między nami:lol: no i miziać ją trzeba wtedy jak się przestaje to łapką zaczepia:evil_lol:

Posted

Zjadła całą puszkę pedigri:multi::multi::multi: i teraz gotuję jej mięsko, myślę że zje z apetytem:lol: po spacerku wieczornym na pewno:evil_lol:
A bąki puszcza że hoho:oops: takie śmierdziele:evil_lol:

Posted

Nam to wcale nie przeszkadza, najważniejsze że wcina:multi:
Teraz to już nagotuję standardowe żarełko, bo nie mogę jej tak co rusz co innego dawać...
Już miała zasklepioną rankę i skarpetą wyskubała strupek:shake:

Posted

Pieszczoszka pierwsza klasa:cool3: zaraz udokumentuje.
Jedzonko wcina, ale tak porcjami, nie wszystko naraz i strasznie śmierdzące bąki puszcza:crazyeye::evil_lol: rana się goi, ale powoli, a sama Chmurka czuje się świetnie:multi:
Coś do nas mówi radośnie, tylko trochę nie rozumiemy:razz:
Na TZa tak się dziś cieszyła jak przyszedł że aż się przewróciła bidulka....
tak skakała, kółka kręciła:lol:
Wetka mówiła że uszka w tyle na spacerku to norma, mnie też coś się kojarzy że tak jest(nie ma ciągle tylko jak drepta dziarsko przed siebie z podniesionym łebkiem:)) A sadzi się strasznie na inne pieski i kotki też...:roll: i są wygłupy i kąsanie smyczy dla zabawy:lol:

Posted

CUDOWNIE!!!! :multi: :multi: :multi: A tam bączki - ja z nimi żyję w zgodzie już tyle lat ;)
Chmuteczko, ty taka kochana jesteś.
No czekam na dokumentację!!!

Posted

A teraz idziemy spać bo 6 góra 7:00 pobudka:diabloti:
podchodzi to z jednej strony łóżka to z drugiej i mówi zniecierpliwiona że ona już wyspana i że trzeba już wstawać:evil_lol:
musimy udawać że wciąż śpimy i wtedy daje nam jeszcze jakieś pół godzinki:eviltong:

Posted

Aaaaaaaa!!!! Precelek, ogon w precelek zwinęła!!!
Jaka zrelaksowana :lol:, koło Pancia sobie lezy - luzik!!!
Rana już niewielka :multi:
Chmurka ma elegancką skarpetkę :evil_lol:. Ciekawe czy będzie chciała się jej pozbyć?

Fotek zdecydownie za mało!!!

Posted

Słodka Chmureczka...śpi taka rozłożona -nie skulona-jak Jej dobrze....:multi::multi:

Mizanko najlepsze pod słońcem..bo w swoim DOMKU...w wykonaniu Ukochanego Pańcia....i Pańci oczywiście...