Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pospała troszkę a teraz wierci się po domku(znów próbowała czy uda się na łóżku poleżeć:evil_lol:) i patrzy na drzwi-chyba czeka na TZa:loveu: i do mnie podchodzi co jakiś czas po drapanko pod szyjką:multi:

Posted

Nie wierzę w to, co widzę :placz: :placz: :placz: :multi:

Deedee, no jeszcze - napisz co ona robi! Gapusia kochana!!!
Jaką minkę ma pokorną, pewnie oszołomiona jest tym wszystkim, co się wokół nie dzieje.

Posted

Coś ty!!!!Ona czuje się jak u siebie by była!!!!Kąpiel jej się nie podobała to się trochę obraziła i chyba zmęczona emocjami ale nie wygląda ani na przestraszoną ani na zagubioną

Posted

TZ ją zabierał i mówił że do wyjścia mocno ciągnęła za bramą już spokój pieski ją pożegnały:lol: a w aucie siedziała sobie i wąchała we wszystkie strony jak wysiedli to poszli jeszcze na krótki spacer i potem wracali po rzeczy z auta to wiedziała że do auta trzeba iść ale nie wiedziała do którego:lol:

Posted

Wiem jak pieski żegnają... Serce się kraja i uszy puchną.

Jaka z Chmurki szczęsciara!!!!!!!!!!!! :lol: Kochani jesteście, ze daliście jej dom, że własnie jej :buzi: :buzi: :buzi:
trochę zmizerniała po tej operacji, ale w domku szybko wróci do normy ;)
Jaka ona duża jest?

Posted

Chmurka jest szczesciara-rzadko ktory pies trafia na TAKICH ludzi :)

dzis rano wizyta u weta-czekam na info od Deedee.Suka czuje sie dobrze,ale jej blizna po operacji-nie.

Posted

Juz po wizycie u weta.Chmurka dostala antybiotyk ,spray i kołnierz.Teraz rana ma jej sie zasuszac i wchłaniac. No i czekamy na wiesci od deedee.
Jej TZ spotkal dzis Romeo na deptaku! Swietnie sie czuje i wyglada! :multi:

Posted

Czyżby kąpiel zaszkodziła? Czy lizanko?
Chmurko, no trudno, zdrowie ważniejsze - będziesz chodziła z lampą!

Wszyscy musza chodzić z aparatami, bo jakoś szczęśliwym trafem "sopociaki"
wpadaja na siebie :lol: Cudny nasz Romeo, Pani pewnie dumna!

Posted

Kamila i Jej TZ to wspaniali,przekochani ludzie,A Chmurka wiedziala,ze wychodzi ze schroniska.Zamachala -pierwszy raz-ogonkiem na powitanie.
Wczoraj wieczorem ja widziałam-mnie tez powitala przepieknie,a potem ciagle na przemian podawała łapy.
Chmurka wie,ze jest na wolnosci.

Posted

Tak, cudowni!!! Wypatrzyli, pokochali i do domu zabrali. A wcześniej tyle tygodni odwiedzali schronisko, poznali psy, dokarmiali, Kamila zdążyła się zdogomaniaczyć absolutnie :lol: WZÓR WŁAŚCICIELI!!!

Trzeba w schronisku załoćyć tablicę Super Włascicieli - trójmiejszczan z sercem dla zwierząt :evil_lol:

Pewnie nikt nie wiedział, że Chmurka łapki podaje, co? Ja psy pięknie rozkwitają w nowych domach... Dlaczego tak trudno ludzi do tego przekonać...

Posted

tak,tym bardziej załuje,ze radosc Deedee i TZa i Chmurki mąci rana :-(

Ale Chmurka i tak taka szczesliwa i udomowiona...az oczy ma inne.Rozglada sie z ciekawoscia po swiecie.

Posted

Wiolu, nie płacz. Rana się zagoi przecież. Jest gorąco, Chmureczka miała tyle wrażeń, ale będzie dobrze!!!
Tylko pewnie Deede i jej TZ-et mocno to przeżywają. Oni tacy w Chmurce zakochani...

Posted

Biedni cała noc w nerwach, najgorsze, kiedy takie rzeczy w nocy wychodzą człowiek niby wie że nic się nie da zrobić i wet prawde mówi ale NERWY są!

Cała TRÓJKA zakochana , hihihihi dom wypełniony miłością po brzegi!

Ciekawe Co Chmurka powiedziała na chomisie.

Posted

Wymęczone emocjami i stresami zdrzemnęłyśmy się obie z Chmurką( tak pięknie prosi łapką że nie byłam w stanie wygonić jej z kanapy<TZowi alergia zbytnio nie dokucza to dał się uprosić:eviltong:>)
Po pracy podjechałam jeszcze do innego weta i tamten(oczywiście nie chciał nic powiedzieć bez obejrzenia psa i takie tam<wyciąganie pieniędzy:angryy:>) ale potwierdził że to się samo zagoi, więc dzielny TZ przemywa, dzielna Chmurka wszystko znosi bez mruknięcia(jest niesamowita!!!!wszystko możemy przy niej robić i nic!!!Kaftan wczorajszy się nie podobał ale ani razu nie widziałam żeby choć skubnęła!!!!!!)
No i wreszcie zaczęła jeść!!!!!!!:multi::multi::multi:Jak tylko wywęszyła moją schroniskową potrawę to już było widać że ma ochotę:cool3: Trzeba było jej od razu ugotować mięsko, a koopa sama pomału się poprawia wprawdzie troszeczkę ale już nie woda:razz:
Zaraz muszę spróbować wcisnąć jej witaminki sposobem:evil_lol:
A TZ przemyć ranę:placz:
Prześlę do Akuszki zdjęcia tylko zrzucę na komp:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No to już Was ma:evil_lol: Tak na chwilkę do łóżeczka, a potem już zawsze;)

Wiolka mi pisała jak wspaniele się u Was odnalazła, Chmurka nie ciocia B:lol: !
Grzeczna jaka dziewczynka na zabiegi pozwala, ufa Wam po prostu i wie, że w domku na zawsze już!!!!
Witaminki wsadź w pasztet albo rybę jakąś.
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ech, jednak dla takich chwil warto być na dogo;)