Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka ma guz:( ale mam nadzieje że to nic strasznego, wet już oglądał i powiedział żeby poobserwować czy robi się większy:/ jak tak to trzeba usunąć:(:(:(:(:(:(

Posted

Zobaczymy, wrazie czego chce na bazarek, mam kilka ładnych rzeczy tylko z brazowa musze ugadać co i jak, bo jak nie trzeba bedzie na operacje Murki to i tak pieniążki na sterylki się przydadzą

Posted

Wet kazał obserwować czy się nie powiększa, wg mnie (oglądając zdjęcia stwierdziłam) że chyba się powiększa, dziewczyny nie są w stanie sprecyzować kwoty ale ponad 100zł (co zbraknie to dołożę)jeśli nie trzeba będzie operować to pieniążki z aukcji i tak się przydadzą(choćby na pół sterylki;))

Posted

O klękajcie narody... to się narobiło...
Kochani, nie smutajcie, poczekajcie do jutra, zobaczycie, że Mureczka to twarda dziewczyna jest ;) No już, wycierać nosy!!!

Posted

od razu mówię, że nie czytałem całego wątku...
co to za guz? gdzie on jest?
pytam, bo Mucha też ma, ale guz guzowi nierówny
i mimo mojego strachu, u mojej okazał się zupełnie niegroźny

Posted

Guz jest na brzuszku powiększył się, Brazowa1 mówiła że jest miękki w dotyku, Murka ostatnio schudła i posmutniała, prawdopodobnie w środę bedzie miała zrobiony rtg i się okaże wszystko. Część pieniędzy uzbierałam resztę dołoże, jeśli zabieg będzie niezbędny będe potrzebowała pomocy dobrych ludzi ...