akucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Biedna, biedna Murka :-( :-( :-( Czasami ogarnia mnie takie zwatpienie :shake: To złe chwile są... Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A ona dalej cicha w koncie siedzi,,,drobna niepozorna!!! nikt jej nadal nie widzi!!!!:placz: Quote
Celina12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mureczko-wyjdź z tego kąta-pokazuj się..proszę!!!! Quote
brazowa1 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Patrze na baner Akuchy-teraz wyjdzie Beldonek do domu,a potem Murka.Mam przeczucia. Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 smutne oczka ma Mureczka bardzo smutne:shake: Quote
akucha Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 brazowa1 napisał(a):Patrze na baner Akuchy-teraz wyjdzie Beldonek do domu,a potem Murka.Mam przeczucia. Niech to się spełni!!!! Kto pocieszy smutną Murkę??? Quote
olenka_f Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jak znajdzie dom to sie nauczy cieszyć:lol: Quote
deedee77 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czy Murka jest w Sopocie? Czy moge ją na DT zabrać razem z Fantem? Prosze odpisz może na PW Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Musisz zapytać o to Brązową lub odwiedzić schron. Im nie dzieje się żadna krzywda, są bezpieczne i wiele lat spędziły w schronisku. Co zrobisz, gdy nie znajdzie się osoba, która da im stały dom? Quote
deedee77 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Serce mi pęknie jak będe musiała je oddać:((Mój narzeczony ma alergie, a teraz zacznie się najgorszy okres.Dlatego nie wiem co robić. Może narazie spotykać się z nimi w schronie?One są takie słodki i przepiękne(naszym zdaniem takie pieski są majpiękniejsze-kundelki podpalane) Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Deedee77, myślę, ze alergia Twojego narzeczonego wyklucza posiadanie psa. Na dogo jest wiele nieszczęśników, które straciły domy z powodu alergii właścicieli. Rozumiem Twój zachwyt i wspólczucie dla Murki, bo to cudowna sunia, ale obawiam się, że nie możesz jej pomóc :shake: Quote
deedee77 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Tak pragniemy mieć pieski i do tego właśnie te. Alergolog powiedział że jesienią dobrze jest spróbować bo wtedy ogólne pylenie nie jest duże i wtedy jego reakcja też, poza tym czytałam sposoby dogomaniaków o wycieraniu piesków wilgotną szmatka po spacerku, częstym odkurzaniu i pozbyciu się dywanu. Pocieszam się że lato w schronie nie jest takie straszne dla psiaczków jak zima. Tak czy siak jedziemy je zobaczyć Quote
Recommended Posts