Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Patrze na baner Akuchy-teraz wyjdzie Beldonek do domu,a potem Murka.Mam przeczucia.

Niech to się spełni!!!!

Kto pocieszy smutną Murkę???

Posted

Musisz zapytać o to Brązową lub odwiedzić schron.
Im nie dzieje się żadna krzywda, są bezpieczne i wiele lat spędziły w schronisku. Co zrobisz, gdy nie znajdzie się osoba, która da im stały dom?

Posted

Serce mi pęknie jak będe musiała je oddać:((Mój narzeczony ma alergie, a teraz zacznie się najgorszy okres.Dlatego nie wiem co robić. Może narazie spotykać się z nimi w schronie?One są takie słodki i przepiękne(naszym zdaniem takie pieski są majpiękniejsze-kundelki podpalane)

Posted

Deedee77, myślę, ze alergia Twojego narzeczonego wyklucza posiadanie psa.
Na dogo jest wiele nieszczęśników, które straciły domy z powodu alergii właścicieli. Rozumiem Twój zachwyt i wspólczucie dla Murki, bo to cudowna sunia, ale obawiam się, że nie możesz jej pomóc :shake:

Posted

Tak pragniemy mieć pieski i do tego właśnie te. Alergolog powiedział że jesienią dobrze jest spróbować bo wtedy ogólne pylenie nie jest duże i wtedy jego reakcja też, poza tym czytałam sposoby dogomaniaków o wycieraniu piesków wilgotną szmatka po spacerku, częstym odkurzaniu i pozbyciu się dywanu. Pocieszam się że lato w schronie nie jest takie straszne dla psiaczków jak zima. Tak czy siak jedziemy je zobaczyć