wiewiora1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wysterylizowana To Ona Musi Byc Bo Na Luz To By Jej Nie Wypuscili,,,,ale Niech Brazowa Jeszcze Sie Upewni Na Wszelki Wypadek,,,,bo Moze Jednak Po Prostu Biega Z Kastratami ,,wiec Jedno Albo Drugie Quote
akucha Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dostałam dzisiaj maila z zapytaniem o wiek Murki. Zawsze to miło, że ktoś zwrócił na nia uwagę. Domu szukamy!!! Quote
akucha Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pani znowu napisała: Wie pani ja nie chce psa bo już mam ale znajoma mojej babci bardzo chciałaby mieć suczkę i po prosiła mnie o znalezienie jej jakieś miłej w średnim wieku suczki w internecie.A gdzie jest te schronisko i jak tam dojechać? Podałam telefon i tradycyjnie, porosiłam o kontakt z dyżurną wolontariuszka nadmorską. Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ciekawe czy dojechała....ale coś cichutko tu.... Quote
wiewiora1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 I CO NADAL JEJ NIKT NIE WIDZI ,,???NIE ZAUWAZA JEJ /????CZY TAKI JEST JEJ LOS???OBY NIE!!!!:oops: Quote
Czarodziejka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czy ktoś jest zainteresowany losem biednej suni?....;( Quote
akucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Co ona ma w tym spojrzeniu, ze tak magnetyzuje??? na mnie jakos tak działa :-( Zupełnie się rozklejam na jej widok... Mutka prosi o dom!!! Quote
Recommended Posts