b-b Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Anula']Wstawiłam Spineczkę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232680-poszukuje-małego-psa-z-włosem/page2 Tam poszukiwany jest pies do 4 lat. Quote
Bushido Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Kilka dni temu o Spinkę pytała Pani z okolic Sando. W sobotę ma przyjść do przytuliska. Znajoma znajomej. Quote
b-b Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Bushido']Kilka dni temu o Spinkę pytała Pani z okolic Sando. W sobotę ma przyjść do przytuliska. Znajoma znajomej.[/QUOTE] Dmucham na zimne aby nie zapeszyć :) Quote
Bgra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Bushido']Kilka dni temu o Spinkę pytała Pani z okolic Sando. W sobotę ma przyjść do przytuliska. Znajoma znajomej.[/QUOTE] trzymam kciuki:loveu: Quote
Bushido Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 A wszystko po staremu, właściwie nic się nie dzieje. Czekamy na sobotę, może Pani się zjawi :) Chcialabym żeby znalazła swój domek :) Quote
b-b Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Bushido']A wszystko po staremu, właściwie nic się nie dzieje. Czekamy na sobotę, może Pani się zjawi :) Chcialabym żeby znalazła swój domek :)[/QUOTE] Nie tylko Ty :eviltong:Jest nas więcej...i miejmy nadzieję, że w końcu nasze marzenia się spełnią :) Quote
b-b Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Trzymam kciuki za dzisiaj!!! Oby!!! Czekam na wieści!:roll: Quote
Bushido Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Pani nie zjawiła się, szukamy dalej... Quote
b-b Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Bushido']Pani nie zjawiła się, szukamy dalej...[/QUOTE] :( a miałam nadzieję,że ta sobota będzie dla niej szczęśliwa... Quote
Bgra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Maleńka jeszcze trochę musisz widać wytrzymać:roll:mizianka Spineczko:loveu: Quote
Bushido Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 W piątek i sobotę Spinkę odwiedziły panie z Ameryki, które już od jakiegoś czasu śledzą jej losy i są w niej zakochane. Wzięłyby Spinkę ale często kursują na trasie Ameryka-Polska i niestety nie mogą sobie na to pozwolić. Była też znajoma i z chęcią by ją przygarnęła ale ma szczeniaka w domu, który mógłby Spinkę zamęczyć. :/ Quote
b-b Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Spinak ma wielu fanów...tylko domku nie może znaleźć ...bidulka kochana. Dajcie mi znowu adres na PW. Kupiłam ortalionowo-polarowy kubraczek na bazarku u Saruni- Niuni dla Spineczki żeby jej dooopka nie marzła. Chociaż tyle mogę dla niej zrobić :/ Quote
Bushido Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 b-b napisał(a):Spinak ma wielu fanów...tylko domku nie może znaleźć ...bidulka kochana. Dajcie mi znowu adres na PW. Kupiłam ortalionowo-polarowy kubraczek na bazarku u Saruni- Niuni dla Spineczki żeby jej dooopka nie marzła. Chociaż tyle mogę dla niej zrobić :/ Kurteczka świeżo odebrana :) DZIĘKUJĘ! Spince na pewno będzie ciepło i kolorystycznie będzie pasować. Quote
b-b Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Bushido napisał(a):Kurteczka świeżo odebrana :) DZIĘKUJĘ! Spince na pewno będzie ciepło i kolorystycznie będzie pasować. No to czekamy znowu na zdjęcia nasze kochanej mordeczki :) Przynajmniej banerek zmienię. Z czerwienią będzie się bardziej rzucać w ślipia :D Quote
Bgra Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Bushido napisał(a):W piątek i sobotę Spinkę odwiedziły panie z Ameryki, które już od jakiegoś czasu śledzą jej losy i są w niej zakochane. Wzięłyby Spinkę ale często kursują na trasie Ameryka-Polska i niestety nie mogą sobie na to pozwolić. Była też znajoma i z chęcią by ją przygarnęła ale ma szczeniaka w domu, który mógłby Spinkę zamęczyć. :/ to,że szczeniak zamęczy to nie pewnik:lol:zależy od szczeniorka do nas dołączył adoptowany w sędziwym wieku Alesandro,kiedy moja sunia miała roczek,wszystko jest ok,nie licząc Hańciowego focha na początku:razz: Quote
Bushido Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Bgra napisał(a):to,że szczeniak zamęczy to nie pewnik:lol:zależy od szczeniorka do nas dołączył adoptowany w sędziwym wieku Alesandro,kiedy moja sunia miała roczek,wszystko jest ok,nie licząc Hańciowego focha na początku:razz: Ale Spinka denerwuje się gdy ktoś ją zaczepia, podnosi kiedy ona leży w swoim legowisku. Według mnie najlepszy dom dla niej to dom bez psów ze starszą panią, która ma dużo czasu, ale inne też mile widziane żeby nie było :evil_lol: Quote
Bushido Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Uwaga, uwaga! Coś się dzieje. Wczoraj na Spinkę były 2 chętne, Pani z Holandii i znad morza, ale odległość więc odpada ;/ A dziś napisała do nas Pani, która ma chętną na małą i pyta gdzie Spinka przebywa. No więc czekamy na rozwój akcji. Quote
b-b Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) [quote name='Bushido']Uwaga, uwaga! Coś się dzieje. Wczoraj na Spinkę były 2 chętne, Pani z Holandii i znad morza, ale odległość więc odpada ;/ A dziś napisała do nas Pani, która ma chętną na małą i pyta gdzie Spinka przebywa. No więc czekamy na rozwój akcji. ....nie wiem czy się cieszyć bo BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ! Ale z ta odległością to co? Nad morze nie może jechać?Zrobię bazarek na podróż i niech jedzie....byle by tylko domek dobrze przetestować!:mad: Edited October 12, 2012 by b-b Quote
Bgra Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 b-b napisał(a):....nie wiem sczy się cieszyć bp BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ! Ale z ta odległością to co? Nad morze nie może jechać?Zrobię bazarek na podróż i niech jedzie....byle by tylko domek dobrze przetestować!:mad: Kasę na podróż jakoś się skołuje,można też poprosić Skarpetę Plaskatych,jakieś fanty na bazar też się znajdą:) z niecierpliwością czekam na rozwój akcji:loveu: Quote
Bushido Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 To jest z 10 godzin jazdy. Nikt od nas jej nie zawiezie bo pracujemy, uczymy się. Poczekajmy aż odezwie się ta Pani z dziś. Na razie cisza. Quote
b-b Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Można znaleźć na Dogo łączony transport. Gdzieś tu jest taki temat :) Quote
Bushido Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Jeszcze mamy czas. Co dodamy zdjęcie na facebooka ktoś się odzywa więc nie jest źle. Jutro będą zdjęcia w kurteczce :) Quote
b-b Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Bushido napisał(a):Jeszcze mamy czas. Co dodamy zdjęcie na facebooka ktoś się odzywa więc nie jest źle. Jutro będą zdjęcia w kurteczce :) Mam nadzieję, że nie edzie takiej potrzeby aby wywozić ją gdzieś na drugi koniec Polski ale... jak co to oferuję pomoc w bazarku na wyjazd. Czekamy na fotki no i na tą jedną jedyną informację, że...ma już swój domek! :) Quote
Recommended Posts