Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bushido']Kilka dni temu o Spinkę pytała Pani z okolic Sando. W sobotę ma przyjść do przytuliska. Znajoma znajomej.[/QUOTE]
Dmucham na zimne aby nie zapeszyć :)

Posted

[quote name='Bushido']Kilka dni temu o Spinkę pytała Pani z okolic Sando. W sobotę ma przyjść do przytuliska. Znajoma znajomej.[/QUOTE]

trzymam kciuki:loveu:

Posted

[quote name='Bushido']A wszystko po staremu, właściwie nic się nie dzieje. Czekamy na sobotę, może Pani się zjawi
:) Chcialabym żeby znalazła swój domek :)[/QUOTE]
Nie tylko Ty :eviltong:Jest nas więcej...i miejmy nadzieję, że w końcu nasze marzenia się spełnią :)

Posted

[quote name='Bushido']Pani nie zjawiła się, szukamy dalej...[/QUOTE]
:( a miałam nadzieję,że ta sobota będzie dla niej szczęśliwa...

Posted

W piątek i sobotę Spinkę odwiedziły panie z Ameryki, które już od jakiegoś czasu śledzą jej losy i są w niej zakochane. Wzięłyby Spinkę ale często kursują na trasie Ameryka-Polska i niestety nie mogą sobie na to pozwolić.

Była też znajoma i z chęcią by ją przygarnęła ale ma szczeniaka w domu, który mógłby Spinkę zamęczyć. :/

Posted

Spinak ma wielu fanów...tylko domku nie może znaleźć ...bidulka kochana.
Dajcie mi znowu adres na PW. Kupiłam ortalionowo-polarowy kubraczek na bazarku u Saruni- Niuni dla Spineczki żeby jej dooopka nie marzła. Chociaż tyle mogę dla niej zrobić :/

Posted

b-b napisał(a):
Spinak ma wielu fanów...tylko domku nie może znaleźć ...bidulka kochana.
Dajcie mi znowu adres na PW. Kupiłam ortalionowo-polarowy kubraczek na bazarku u Saruni- Niuni dla Spineczki żeby jej dooopka nie marzła. Chociaż tyle mogę dla niej zrobić :/

Kurteczka świeżo odebrana :) DZIĘKUJĘ! Spince na pewno będzie ciepło i kolorystycznie będzie pasować.

Posted

Bushido napisał(a):
Kurteczka świeżo odebrana :) DZIĘKUJĘ! Spince na pewno będzie ciepło i kolorystycznie będzie pasować.

No to czekamy znowu na zdjęcia nasze kochanej mordeczki :) Przynajmniej banerek zmienię. Z czerwienią będzie się bardziej rzucać w ślipia :D

Posted

Bushido napisał(a):
W piątek i sobotę Spinkę odwiedziły panie z Ameryki, które już od jakiegoś czasu śledzą jej losy i są w niej zakochane. Wzięłyby Spinkę ale często kursują na trasie Ameryka-Polska i niestety nie mogą sobie na to pozwolić.

Była też znajoma i z chęcią by ją przygarnęła ale ma szczeniaka w domu, który mógłby Spinkę zamęczyć. :/

to,że szczeniak zamęczy to nie pewnik:lol:zależy od szczeniorka
do nas dołączył adoptowany w sędziwym wieku Alesandro,kiedy moja sunia miała roczek,wszystko jest ok,nie licząc Hańciowego focha na początku:razz:

Posted

Bgra napisał(a):
to,że szczeniak zamęczy to nie pewnik:lol:zależy od szczeniorka
do nas dołączył adoptowany w sędziwym wieku Alesandro,kiedy moja sunia miała roczek,wszystko jest ok,nie licząc Hańciowego focha na początku:razz:

Ale Spinka denerwuje się gdy ktoś ją zaczepia, podnosi kiedy ona leży w swoim legowisku. Według mnie najlepszy dom dla niej to dom bez psów ze starszą panią, która ma dużo czasu, ale inne też mile widziane żeby nie było :evil_lol:

Posted

Uwaga, uwaga! Coś się dzieje. Wczoraj na Spinkę były 2 chętne, Pani z Holandii i znad morza, ale odległość więc odpada ;/
A dziś napisała do nas Pani, która ma chętną na małą i pyta gdzie Spinka przebywa. No więc czekamy na rozwój akcji.

Posted (edited)

[quote name='Bushido']Uwaga, uwaga! Coś się dzieje. Wczoraj na Spinkę były 2 chętne, Pani z Holandii i znad morza, ale odległość więc odpada ;/
A dziś napisała do nas Pani, która ma chętną na małą i pyta gdzie Spinka przebywa. No więc czekamy na rozwój akcji.
....nie wiem czy się cieszyć bo BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ!
Ale z ta odległością to co? Nad morze nie może jechać?Zrobię bazarek na podróż i niech jedzie....byle by tylko domek dobrze przetestować!:mad:

Edited by b-b
Posted

b-b napisał(a):
....nie wiem sczy się cieszyć bp BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ!
Ale z ta odległością to co? Nad morze nie może jechać?Zrobię bazarek na podróż i niech jedzie....byle by tylko domek dobrze przetestować!:mad:

Kasę na podróż jakoś się skołuje,można też poprosić Skarpetę Plaskatych,jakieś fanty na bazar też się znajdą:)
z niecierpliwością czekam na rozwój akcji:loveu:

Posted

Bushido napisał(a):
Jeszcze mamy czas. Co dodamy zdjęcie na facebooka ktoś się odzywa więc nie jest źle. Jutro będą zdjęcia w kurteczce :)

Mam nadzieję, że nie edzie takiej potrzeby aby wywozić ją gdzieś na drugi koniec Polski ale... jak co to oferuję pomoc w bazarku na wyjazd.
Czekamy na fotki no i na tą jedną jedyną informację, że...ma już swój domek! :)