Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bushido napisał(a):
Mam wymiary małej. Od szyi do ogonka ma 30 cm. Za łapkami w górę 10 cm. Nie wiem czy o to ci chodziło :)

Za łapkami mierzone - chodziło mi o obwód tak jak my mierzymy się w pasie ;):)

Posted

b-b napisał(a):
Za łapkami mierzone - chodziło mi o obwód tak jak my mierzymy się w pasie ;):)

Aaaa... nie wpadłabym na to, że o obwód chodzi ;) To jutro część druga :)

Posted

Daj mi cioteczko adres, na który mam wysłać kubraczek dla Spineczki. Może uda utrafić się z rozmiarem :) Jak dostanę dzisiaj to jutro rano już wyślę :)

Posted

b-b napisał(a):
Daj mi cioteczko adres, na który mam wysłać kubraczek dla Spineczki. Może uda utrafić się z rozmiarem :) Jak dostanę dzisiaj to jutro rano już wyślę :)

Superr! Dziś ją zmierzę. Adres wyślę na PW. Pan z Bydgoszczy dzwonił ale chyba za daleko...

Posted

Bushido napisał(a):
Superr! Dziś ją zmierzę. Adres wyślę na PW. Pan z Bydgoszczy dzwonił ale chyba za daleko...

Przesyłka już wysłana tak że o ile ubranko okaże się za małe to będziemy zastanawiać się co dalej ;)

Posted

b-b napisał(a):
Przesyłka już wysłana tak że o ile ubranko okaże się za małe to będziemy zastanawiać się co dalej ;)

Obwód 39 cm, wejdzie na nią? :razz: Dzięki wielkie :)

Posted

Bushido napisał(a):
Obwód 39 cm, wejdzie na nią? :razz: Dzięki wielkie :)

O ile nasze mierzenia się pokrywają to na 100% powinna :)

Posted

Bushido napisał(a):
W środę byłyśmy na ostatniej kontroli u weta. W sumie nic nowego, oczy kropimy dalej, w dobre ręce już oddawać można :)

Tylko w dobre ten mały skarb :D

Posted

Dzwonił Pan z Bydgoszczy, ale mamy już dwie chętne na malutką i to troszkę daleko... Pani z okolic Katowic nie odzywa się na razie, ale ta z Krakowa jest zdecydowana więc myślę, że za niedługo ją weźmie. Ma przyjechać ze swoim cane corso i zapoznać go ze Spinką :)

Jest w przytulisku. Sam wet stwierdził, że opiekę miała doskonałą więc nie kojarzcie tego, że jest w przytulisku z kojcem, brakiem czasu dla zwierzaka i zaniedbaniem. Nic z tych rzeczy. Ma swój pokoik, codziennie przez kilka godzin siedzi na dworku i się grzeje. Zresztą widać poprawę jej stanu zdrowia. Zdjęcia pierwsze a zdjęcia ostatnie to niebo a ziemia.

Posted

Bushido napisał(a):
Dzwonił Pan z Bydgoszczy, ale mamy już dwie chętne na malutką i to troszkę daleko... Pani z okolic Katowic nie odzywa się na razie, ale ta z Krakowa jest zdecydowana więc myślę, że za niedługo ją weźmie. Ma przyjechać ze swoim cane corso i zapoznać go ze Spinką :)

Jest w przytulisku. Sam wet stwierdził, że opiekę miała doskonałą więc nie kojarzcie tego, że jest w przytulisku z kojcem, brakiem czasu dla zwierzaka i zaniedbaniem. Nic z tych rzeczy. Ma swój pokoik, codziennie przez kilka godzin siedzi na dworku i się grzeje. Zresztą widać poprawę jej stanu zdrowia. Zdjęcia pierwsze a zdjęcia ostatnie to niebo a ziemia.

To może jakie zdjęcia będą? :cool3:

Posted

ta pani z Krakowa to ta od remontu?wytrwała,to dobrze o niej świadczy:)żeby tylko psiaki się sobie spodobały
Kochana wiemy ile dla maleńkiej zrobiliście,chociaż warunki trudne,to widać gołym okiem:)
i zdjęcia...na tych pierwszych Spineczka nie do porównania do tych ostatnich:loveu:już po obcięciu

Posted

Bushido napisał(a):

Gdyby było inaczej walczyłabym najpierw z TZ aby zabrać małą na DT a później z Wami o jej wydanie ;):D Trzymam kciuki za domek z Krakowa :)
A zdjęcia...mała jest urocza i taka słodka :)Mam nadzieję ,że kubraczek dojdzie jutro bo jak nie to dopiero w poniedziałek :( Myślę, że będzie jej pasował...bo ona to takie maleństwo jest. Córka je szyła a moja już dawno z niego wyrosła. Do tego dołożyłam piszczaka bo one je uwielbiają :D Mam nadzieję, że Spince też się spodoba - moja za nią szaleje ;)

Posted

tak plaskate to cudne istotki,ma się jedną..mało,drugiego ...mało
ale chociaż serce pęka,rozsądek mówi....
więc pozostaje wierzyć,że gdzieś też będzie dobrze:loveu:

Posted

Na ostatnim zdjęciu Spinka śpi na siedząco. :) W środę spała na kolanach prawie godzinę, dopiero kiedy reszta przyjechała do przytuliska wstała żeby ich powitać.
Wiecie ona nie jest taką przytulanką w sensie że sama domaga się pieszczot, ale nie sposób jej nie kochać. Ma ogromny urok w sobie, jest kochana. Uwielbia spacery, chyba wtedy jest najbardziej szczęśliwa, biegnie z wywieszonym ozorkiem :)
To czekamy na przesyłkę :)

Posted

Bushido napisał(a):
Na ostatnim zdjęciu Spinka śpi na siedząco. :) W środę spała na kolanach prawie godzinę, dopiero kiedy reszta przyjechała do przytuliska wstała żeby ich powitać.
Wiecie ona nie jest taką przytulanką w sensie że sama domaga się pieszczot, ale nie sposób jej nie kochać. Ma ogromny urok w sobie, jest kochana. Uwielbia spacery, chyba wtedy jest najbardziej szczęśliwa, biegnie z wywieszonym ozorkiem :)
To czekamy na przesyłkę :)

Lalunia korzystaj z przywilejów ile możesz:eviltong:przytulania,kolanek,łóżeczek,miękkich poduszeczek,miziania,całusków... nigdy dość:loveu:

Posted

[quote name='Bushido']Niestety ubranko dziś nie przyszło :( ale weekend u nas ma być ciepły ;)

Ciepło będzie to kosteczki wygrzeje:lol:Hana i Alessandro pozdrawiają Spinunię Śpiącą Królewnę:loveu: