Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:

Dziś były Panie po pieska ale to nie ci, o których pisałam. Spinka za mała dla nich i chyba za stara.
Ta z facebooka nie odzywa się. Ponad 700 wejść na tablicy i nic. :(

Posted

Bushido napisał(a):
:loveu:

Dziś były Panie po pieska ale to nie ci, o których pisałam. Spinka za mała dla nich i chyba za stara.
Ta z facebooka nie odzywa się. Ponad 700 wejść na tablicy i nic. :(

na razie nie ma powodu do zmartwień,dobrze,że zaglądają,w końcu ten najlepsiejszy KTOŚ powie,że tak długo właśnie na nią,na Spineczkę czekał:)

Posted

marmosia napisał(a):
Na pewno znajdzie się ten właściwy ludź :)

zakocha się ktoś w maleńkiej,zakocha! bo ona cudna jest,jak wszystkie plaskacze:loveu:

Posted

Bo my kochamy plaskate :loveu::loveu::loveu: I te cudne, i chore, i brzydkie, dla nas łone i tak najśliczniejsze :loveu:
Tylko czasami rozmiar chałup nie pozwala mieć ich więcej:-(:-(

Posted

marmosia napisał(a):
Bo my kochamy plaskate :loveu::loveu::loveu: I te cudne, i chore, i brzydkie, dla nas łone i tak najśliczniejsze :loveu:
Tylko czasami rozmiar chałup nie pozwala mieć ich więcej:-(:-(

o to to to:)i te ślepe i te głuche zawładnęły mym serduchem:loveu:
już nawet w totka zagrałam,ale nic to...nie odgadli moich numerów:diabloti::mad:

Posted

b-b napisał(a):
Powoli. Lepiej ,że mała poczeka i trafi na 102% na tego swojego niż by miała na niepewnego osobnik trafić:)

o tym właśnie z Marmosią rozmawiałyśmy:lol:
musi trafć na takie zakręconą na punkcie plaskaczy maminkę:)

Posted (edited)

Bushido napisał(a):
Macie rację. Tylko do plaskato-bardzo-lubnego ją oddamy. Najlepiej miłośnika rasy. :)

Tylko do takiego!!! Ludzie w większości biorą psiaka "bo ładny" albo "modny" a nie zdają sobie sprawy, że przy długowłosych trzeba poświęcić im więcej czasu albo wydawać częściej pieniądze u gromera ;) a o wiedzy na temat charakteru psa to już nie wspomnę...
To musi być SWÓJ ;) dla ciebie maleńka :D

Edited by b-b
Posted

b-b napisał(a):
Tylko do takiego!!! Ludzie w większości biorą psiaka "bo ładny" albo "modny" a nie zdają sobie sprawy, że przy długowłosych trzeba poświęcić im więcej czasu albo wydawać częściej pieniądze u gromera ;) a o wiedzy na temat charakteru psa to już nie wspomnę...
To musi być SWÓJ ;) dla ciebie maleńka :D

Więc drogie plaskate ciocie popytajcie swoich plaskatych znajomych czy nie chcą plaskatego cuda! :)

Posted

Bushido napisał(a):
Więc drogie plaskate ciocie popytajcie swoich plaskatych znajomych czy nie chcą plaskatego cuda! :)

u mnie albo zapsieni,zakoceni albo na nie:(
ale ciągle pytam
kusiole:)

Posted

Dziś byłyśmy na kontroli u weta. Pobiegłyśmy :) Sierść ładnie odrasta, ale krople wciąż wkrapiamy i żelem smarujemy oczka. Widać poprawę. Kąpanko też wykonane więc Spinka czysta i pachnąca.

Ludzia można szukać :)

Posted

Czy Spineczka ma ogłoszenia? Może wykupię dla niej na bazarku pakiecik ale musicie podesłać mi skleconych ładnie kilka sów o małej bo zdjęcia tu są ;)

Posted

b-b napisał(a):
Czy Spineczka ma ogłoszenia? Może wykupię dla niej na bazarku pakiecik ale musicie podesłać mi skleconych ładnie kilka sów o małej bo zdjęcia tu są ;)

Ma jedynie jedno na tablicy. Dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Dziś będą nowe fotki i napiszę jakiś tekst.

Posted

Bushido napisał(a):
Ma jedynie jedno na tablicy. Dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Dziś będą nowe fotki i napiszę jakiś tekst.

Wiec czekam :)