Bushido Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Dziś też ich nie było, ale za to na fejsie jakaś Pani o nią pyta. Quote
b-b Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 I co z maleńką? Może lepiej, że jeszcze czeka bo jeśli ktoś ją pokocha i zaraz po nią wleci :) Quote
Bushido Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 :loveu: Dziś były Panie po pieska ale to nie ci, o których pisałam. Spinka za mała dla nich i chyba za stara. Ta z facebooka nie odzywa się. Ponad 700 wejść na tablicy i nic. :( Quote
Bgra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Bushido napisał(a)::loveu: Dziś były Panie po pieska ale to nie ci, o których pisałam. Spinka za mała dla nich i chyba za stara. Ta z facebooka nie odzywa się. Ponad 700 wejść na tablicy i nic. :( na razie nie ma powodu do zmartwień,dobrze,że zaglądają,w końcu ten najlepsiejszy KTOŚ powie,że tak długo właśnie na nią,na Spineczkę czekał:) Quote
marmosia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Na pewno znajdzie się ten właściwy ludź :) Quote
Bgra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 marmosia napisał(a):Na pewno znajdzie się ten właściwy ludź :) zakocha się ktoś w maleńkiej,zakocha! bo ona cudna jest,jak wszystkie plaskacze:loveu: Quote
marmosia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Bo my kochamy plaskate :loveu::loveu::loveu: I te cudne, i chore, i brzydkie, dla nas łone i tak najśliczniejsze :loveu: Tylko czasami rozmiar chałup nie pozwala mieć ich więcej:-(:-( Quote
Bgra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 marmosia napisał(a):Bo my kochamy plaskate :loveu::loveu::loveu: I te cudne, i chore, i brzydkie, dla nas łone i tak najśliczniejsze :loveu: Tylko czasami rozmiar chałup nie pozwala mieć ich więcej:-(:-( o to to to:)i te ślepe i te głuche zawładnęły mym serduchem:loveu: już nawet w totka zagrałam,ale nic to...nie odgadli moich numerów:diabloti::mad: Quote
b-b Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Powoli. Lepiej ,że mała poczeka i trafi na 102% na tego swojego niż by miała na niepewnego osobnik trafić:) Quote
Bgra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 b-b napisał(a):Powoli. Lepiej ,że mała poczeka i trafi na 102% na tego swojego niż by miała na niepewnego osobnik trafić:) o tym właśnie z Marmosią rozmawiałyśmy:lol: musi trafć na takie zakręconą na punkcie plaskaczy maminkę:) Quote
Bushido Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Macie rację. Tylko do plaskato-bardzo-lubnego ją oddamy. Najlepiej miłośnika rasy. :) Quote
b-b Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) Bushido napisał(a):Macie rację. Tylko do plaskato-bardzo-lubnego ją oddamy. Najlepiej miłośnika rasy. :) Tylko do takiego!!! Ludzie w większości biorą psiaka "bo ładny" albo "modny" a nie zdają sobie sprawy, że przy długowłosych trzeba poświęcić im więcej czasu albo wydawać częściej pieniądze u gromera ;) a o wiedzy na temat charakteru psa to już nie wspomnę... To musi być SWÓJ ;) dla ciebie maleńka :D Edited August 27, 2012 by b-b Quote
Bushido Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 b-b napisał(a):Tylko do takiego!!! Ludzie w większości biorą psiaka "bo ładny" albo "modny" a nie zdają sobie sprawy, że przy długowłosych trzeba poświęcić im więcej czasu albo wydawać częściej pieniądze u gromera ;) a o wiedzy na temat charakteru psa to już nie wspomnę... To musi być SWÓJ ;) dla ciebie maleńka :D Więc drogie plaskate ciocie popytajcie swoich plaskatych znajomych czy nie chcą plaskatego cuda! :) Quote
marmosia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Spinusiu najmilsza, poczekaj na swojego człowieka. Na pewno taki jest... Nikomu innemu ciotki cie nie oddadzą, tylko takim zakręconym, jak my :) Quote
Bgra Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Bushido napisał(a):Więc drogie plaskate ciocie popytajcie swoich plaskatych znajomych czy nie chcą plaskatego cuda! :) u mnie albo zapsieni,zakoceni albo na nie:( ale ciągle pytam kusiole:) Quote
Bushido Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Dziś byłyśmy na kontroli u weta. Pobiegłyśmy :) Sierść ładnie odrasta, ale krople wciąż wkrapiamy i żelem smarujemy oczka. Widać poprawę. Kąpanko też wykonane więc Spinka czysta i pachnąca. Ludzia można szukać :) Quote
b-b Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Niestety u mnie nie ma wolnych zwierzolubnych ludziów :/ Quote
b-b Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Czy Spineczka ma ogłoszenia? Może wykupię dla niej na bazarku pakiecik ale musicie podesłać mi skleconych ładnie kilka sów o małej bo zdjęcia tu są ;) Quote
Bushido Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 b-b napisał(a):Czy Spineczka ma ogłoszenia? Może wykupię dla niej na bazarku pakiecik ale musicie podesłać mi skleconych ładnie kilka sów o małej bo zdjęcia tu są ;) Ma jedynie jedno na tablicy. Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Dziś będą nowe fotki i napiszę jakiś tekst. Quote
b-b Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Bushido napisał(a):Ma jedynie jedno na tablicy. Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Dziś będą nowe fotki i napiszę jakiś tekst. Wiec czekam :) Quote
Bushido Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 https://picasaweb.google.com/114806806614562947536/Spinka tutaj są wszystkie zdjęcia, na końcu te teraźniejsze :) Zaraz tekst sklecę ;) Quote
Recommended Posts