Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem...ale jak słyszę , że dzwonią z ogłoszenia....to zaraz widzę pseuducha, który chce pieska tylko do jednego:( ....brrrrrr....aż mi ciarki latają na samą myśl po plecach :roll:

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby dzwonił ktoś w miarę normalny to dajcie mi na priva tel.
Mamy pekińczyki suczki i pieski i pieska shih tzaka do adopcji Czasem z morza oszołomów ktoś naprawdę konkretny się trafi.

Posted

[quote name='Bgra']zaglądam...nie ma nowych wieści...zawsze to lepiej niż złe wieści;)
mizianka:loveu:[/QUOTE]
A ja miałam nadzieję, że nam coś podrzucisz ;)

Posted

Kasia odpisała na fejsie:[SIZE=7][/SIZE]

[SIZE=6][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]"Mam kompa popsutego i na komie siedzę,dlatego nie pisze tak często bo tutaj slownik swoje słowa tworzy. Mała sprawuje się dobrze,dużo je ,z Majka są kumpelki,wylatuje na schody się przywitać jak wracam z pracy. Uwielbia się glaskac i spać na fotelu :))"

można spokojnie powiedzieć-Maleńka Spinka ma się super:)[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Bushido']Oj ciocie, ciocie... jasne, że po prawej ;)[/QUOTE]
nO COOOOO?:cool3:My niestety podziwiałyśmy małą tylko na zdjęciach a wiadomo zdjęcia z kolorami przekłamują ;)
To wspaniale, że Spineczka dobrze się czuje w nowej rodzince :)

Posted

Tak jak wcześniej pisałam a fb niestety nie mamy kompa a dotykowa klawiatura jest straszna do dłuższego pisania. Spinka dziś miała obcinane włoski na głowie ,więcej widzi :) pomału jej zetniemy włoski na równą dlugosc,teraz będzie.zima ,więc nie ma co przesadzac...cd..

Posted

Zastrzyki troszkę pomogły,oczka nie ropieja i wydaje się,że lepiej jej się porusza po tej dawce leków :) Mają obie z Majka teraz cieczke :D Na szczęście kandydaci na męża nie są tak upierdliwi :) Pieski fajnie się już dogaduja ,razem spędzają dużo czasu :) Spinka już reaguje szczekaniem na odgłos domofonu. Najlepsza jest jak chce wejsc na łóżko,szczeka.i się ddenerwuje az ktoś jej pozwoli wejść :D Jest kochana!

Posted

[quote name='haliza']Witaj w klubie - moja staje przednimi łapkami i piłuje morduchę żeby jej dupinkę podepchnąć :p[/QUOTE]

bo maminki są od tego...żeby być na zawołanie,podnieść,znieść,podać...
ot radość bycia z plaskaczem(już nas cioteczka Osa oświeciła):loveu:

cieszę się,że z oczkami lepiej:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']bo maminki są od tego...żeby być na zawołanie,podnieść,znieść,podać...
ot radość bycia z plaskaczem(już nas cioteczka Osa oświeciła):loveu:

cieszę się,że z oczkami lepiej:loveu:[/QUOTE]
No właśnie, stwierdziła, że test z posłuszeństwa zaliczony [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/121.gif[/IMG]

Posted

Z Majka są całkowicie inne i to jest fajne,smiejemy się jak Spinka się denerwuje,bo mój uwielbia im dokuczac,chociaż ostatnio jestem pod wrazeniem sama zaczyna z nim.żeby ją poczochrac : D