b-b Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nie wiem...ale jak słyszę , że dzwonią z ogłoszenia....to zaraz widzę pseuducha, który chce pieska tylko do jednego:( ....brrrrrr....aż mi ciarki latają na samą myśl po plecach :roll: Quote
Osa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jakby dzwonił ktoś w miarę normalny to dajcie mi na priva tel. Mamy pekińczyki suczki i pieski i pieska shih tzaka do adopcji Czasem z morza oszołomów ktoś naprawdę konkretny się trafi. Quote
Bgra Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 zaglądam...nie ma nowych wieści...zawsze to lepiej niż złe wieści;) mizianka:loveu: Quote
b-b Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Bgra']zaglądam...nie ma nowych wieści...zawsze to lepiej niż złe wieści;) mizianka:loveu:[/QUOTE] A ja miałam nadzieję, że nam coś podrzucisz ;) Quote
Bgra Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kasia odpisała na fejsie:[SIZE=7][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]"Mam kompa popsutego i na komie siedzę,dlatego nie pisze tak często bo tutaj slownik swoje słowa tworzy. Mała sprawuje się dobrze,dużo je ,z Majka są kumpelki,wylatuje na schody się przywitać jak wracam z pracy. Uwielbia się glaskac i spać na fotelu :))" można spokojnie powiedzieć-Maleńka Spinka ma się super:)[/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
Bgra Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [IMG]http://i45.tinypic.com/awsw28.jpg[/IMG] która jest która?:loveu: Quote
b-b Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Po prawej Spinka? Ale będzie wstyd jak okaże się, że nie ;):) Quote
Osa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja stawiam że to ta z z odwiniętym uchem - albo i nie...:evil_lol: Quote
Bgra Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ja myślę,że poprawej:razz:ale głowy nie dam:eviltong: Quote
haliza Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ale śliczne :loveu: - rozciągnięte jak dywaniki :evil_lol: Quote
Bushido Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Oj ciocie, ciocie... jasne, że po prawej ;) Quote
b-b Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Bushido']Oj ciocie, ciocie... jasne, że po prawej ;)[/QUOTE] nO COOOOO?:cool3:My niestety podziwiałyśmy małą tylko na zdjęciach a wiadomo zdjęcia z kolorami przekłamują ;) To wspaniale, że Spineczka dobrze się czuje w nowej rodzince :) Quote
vikusdg Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Tak jak wcześniej pisałam a fb niestety nie mamy kompa a dotykowa klawiatura jest straszna do dłuższego pisania. Spinka dziś miała obcinane włoski na głowie ,więcej widzi :) pomału jej zetniemy włoski na równą dlugosc,teraz będzie.zima ,więc nie ma co przesadzac...cd.. Quote
vikusdg Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Zastrzyki troszkę pomogły,oczka nie ropieja i wydaje się,że lepiej jej się porusza po tej dawce leków :) Mają obie z Majka teraz cieczke :D Na szczęście kandydaci na męża nie są tak upierdliwi :) Pieski fajnie się już dogaduja ,razem spędzają dużo czasu :) Spinka już reaguje szczekaniem na odgłos domofonu. Najlepsza jest jak chce wejsc na łóżko,szczeka.i się ddenerwuje az ktoś jej pozwoli wejść :D Jest kochana! Quote
haliza Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Witaj w klubie - moja staje przednimi łapkami i piłuje morduchę żeby jej dupinkę podepchnąć :p Quote
Bgra Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='haliza']Witaj w klubie - moja staje przednimi łapkami i piłuje morduchę żeby jej dupinkę podepchnąć :p[/QUOTE] bo maminki są od tego...żeby być na zawołanie,podnieść,znieść,podać... ot radość bycia z plaskaczem(już nas cioteczka Osa oświeciła):loveu: cieszę się,że z oczkami lepiej:loveu: Quote
haliza Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Bgra']bo maminki są od tego...żeby być na zawołanie,podnieść,znieść,podać... ot radość bycia z plaskaczem(już nas cioteczka Osa oświeciła):loveu: cieszę się,że z oczkami lepiej:loveu:[/QUOTE] No właśnie, stwierdziła, że test z posłuszeństwa zaliczony [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/121.gif[/IMG] Quote
b-b Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 One potrafią, oj potrafią ustawiać nas tak jak chcą :D Quote
vikusdg Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Z Majka są całkowicie inne i to jest fajne,smiejemy się jak Spinka się denerwuje,bo mój uwielbia im dokuczac,chociaż ostatnio jestem pod wrazeniem sama zaczyna z nim.żeby ją poczochrac : D Quote
Bgra Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 śpisz Spineczko...czy pękasz,ze śmiechu:razz: stawiam,że to Majka na ostatnim zdjęciu;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Osa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 A ja już nie zgaduję...:obrazic: :evil_lol: Quote
b-b Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Majeczka ma jaśniejszą główkę, Spineczka ma brązy nad ślipkami ;) A może by tak zmienić tytuł wątku?:) Quote
Bgra Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Zmienić,zmienić,już czas:multi: podobne dziewczynki do siebie,Spinka pięknie zarosła:loveu: Quote
Recommended Posts