Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

PROŚBA DO ADMINÓW: NIUNIA NIE MA DOMU, TYLKO AWARYJNE DT. ZE WZGLEDU NA JEJ STAN I DALSZĄ MOŻLIWOŚC ADOPCJI CZY MOGLABYM PROSIC O PRZENIESIENIE WĄTKU DO WOJ.MAZOWIECKIEGO- PSY DO ADOPCJI?

Witam Was! Nie udzielam się na forum, ale poproszono mnie na FB żebym założyła wątek Niuni, która potrzebuje wsparcia. Kilka zlotych nawet się przyda.
Niunia to sunia z łódzkiego schronu
dokładne info i zdjęcia psiaka na fb
[URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.419482718088774.83915.167056143331434&type=1[/URL]
[B]BŁAGAMY!POMÓŻCIE NAM DAĆ JEJ GODNE OSTATNIE CHWILE ŻYCIA![/B]

Liczyłyśmy na to, że odezwie się ktoś kto zaadoptuje malutką i da jej dom na ostatnie jej dni....

Niestety... nie odezwał się nikt

Dlatego, mimo krytycznej sytuacji finansowej i porozumienia z Wami (naszymi darczyńcami) podjęłyśmy decyzję - ta sunia nie ma czasu.
W każdej chwili może jej już nie być.
Zabieramy natychmiast!

Tym sposobem Babunia Bunia jedzie właśnie do nas do Warszawy do mikropsiejskiego domu tymczasowego.

Jednak, mając na uwadze prawie zerowy stan naszego konta

BŁAGAMY WAS O POMOC!

Malutka musi być porządnie zdiagnozowana i leczona.
Musimy zapłacić za transport, dać jej jeść, odrobaczyć i zrobić wszystko, żeby ostatnie tygodnie/miesiące były dla niej najlepszymi jakie miała w życiu.
[B]Malutka nie ma połowy sierści tylko pomarszczoną skórę. Problemy z chodzeniem, popuszcza, ledwo co widzi, ledwo co słyszy, COŚ wisi jej z tyłu. Jutro wpychamy się przed kolejkę i musimy zdiagnozować maleństwo :( Jest tak biedna, że serce się kraje :(([/B]

PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ, PODKŁADY, DOBRĄ MOKRA KARMĘ (Babunia Nie ma zębów)

MIKROPSY
Skrzydło Fundacji Azylu pod Psim Aniołem
ul. Kosodrzewiny 7/9
04-979 Warszawa
nr konta: 46 1020 1042 0000 8102 0257 1370
Tytułem Babunia Bunia

Jeśli nie możecie pomóc materialnie ani finansowo, prosimy, udostępniajcie ten album na fb.

Będziemy wdzięczne za każda pomoc.

Kontakt: [EMAIL="mikropsydoadopcji@o2.pl"]mikropsydoadopcji@o2.pl[/EMAIL]
tel: 515-992-305 lub 515-992-242

Potrzeby malutkiej -

karma puszki ANIMONDA dla seniorów, podkłady, pieluchy a przede wszystkim wsparcie finansowe na diagnostykę i ew leczenie...MOZE MA KTOS DRY BED?

Edited by kucyk
Posted

Kilka chwil temu Niunia-Bunia odeszła sama... Zasnęła w ramionach tymczasowej opiekunki.
Miała ciepło i miłość w ost chwilach.
Szczerze mówiąc, wiedziałam że tak będzie. Zwierzęta często wiele przechodzą, a kiedy są już bezpieczne, otoczone opieką, po prostu odchodzą. Jakby całe życie czekały na ten jedne moment, na ta jedną jedyną osobę....
Dziękujemy za wpłaty. Reszta pieniędzy zostanie przekazana na inne Mikropieski.

Posted

Bardzo mi przykro :( Ale dobrze, że maleństwo miało kochający domek na te kilka ostatnich chwil. Że ktoś otoczył ją opieką i pokazał jeszcze, że jest kochanym psiakem...