kaszalocik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Chciałabym z moją boksią - Saba ( 5l.) zaczeć ćwiczyć frisbee, tylko nie wiem czy nie jest za stara? I jakie frisbee kupic? Quote
drzalka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 W cale niejesy za stara.... jrsli chcesz j nakręcic mozesz kupić jej na początku frissbe z materiału.. przeciągaj sie znia, baw.. zeby polubiła tego rodzaju zabawe.. , ale to frisbee niema właściwości lotnych, nast jeśli chcesz porządnie z psem rzucać, powiedzmy bardziej profesjonalnie to dobre friesbee Jawz - najbardziej wytrzymały dysk dla psa...oraz Eurablend - troche mniej wytrzymały, ale raczej lepiej sie nim rzuca.. wiecej na http://www.frisbee.net.pl/ Quote
Lulla Luck Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja bym raczej na dobry początek po szmacianych spróbowala na 2-ch Softflie'ach, ale najpierw koniecznie przebadaj suczke na dysplazje! Wtedy będziesz miała pewność, że frisbee będzie w pełni zdrowe i radosne;) Powodzenia! Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Lulla Luck napisał(a):najpierw koniecznie przepadaj suczke na dysplazje! Wtedy będziesz miała pewność, że frisbee będzie w pełni zdrowe i radosne;) Lepiej, żeby suczka była w pełni zdrowa i radosna :evil_lol: Sorry, żarcik taki :cool3: Quote
Recommended Posts