Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim choć większość pewnie śpi. :eviltong: Noc minęła spokojnie, Sonia spała ze mną na łóżku, co jakiś czas zmieniając pozycję, a w jednym momencie obudziło mnie lizanie po ręce :loveu: Byłyśmy już na porannym siusiu, teraz mała odpoczywa dalej. Od suchej karmy woli Lukullusa z saszetki, którego ze smakiem zjada. Czy nie ma ktoś z Was odsprzedać, bądź pożyczyć legowiska ze ściankami, typu
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9626/dsc2925j.jpg[/IMG]

Małej bardzo służy takie legowisko, może się ułożyć na wiele sposobów, bez obaw, że się będzie przewracać.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na koncie Soni takie wpłaty :
[B]Pani Agnieszka D - 30 zł
Pani Anna Sz - 20 zł
Pan Tomasz N - 150 zł
ceris - 30 zł
[/B]
jak ktos jest tu z dogo to dajcie znac :)
Dziękujemy ogromnie !!:loveu:

Posted

[SIZE=2]Sonia jest cudowna, jak tylko wróciłam z pracy od razu przyszła i się przywitała. Mój psiur trochę zazdrosny, tym bardziej, że malutka spała dziś ze mną. Apetyt jej dopisuje, chętniej je mokre żarełko. Jednak nadal widzę, że jest zestresowana sytuacją, a uniesiona wyżej ręka i mała się wycofuje.. :([/SIZE]

Posted

[quote name='agaton85']Dzień dobry wszystkim choć większość pewnie śpi. :eviltong: Noc minęła spokojnie, Sonia spała ze mną na łóżku, co jakiś czas zmieniając pozycję, a w jednym momencie obudziło mnie lizanie po ręce :loveu: Byłyśmy już na porannym siusiu, teraz mała odpoczywa dalej. Od suchej karmy woli Lukullusa z saszetki, którego ze smakiem zjada. Czy nie ma ktoś z Was odsprzedać, bądź pożyczyć legowiska ze ściankami, typu
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9626/dsc2925j.jpg[/IMG]

Małej bardzo służy takie legowisko, może się ułożyć na wiele sposobów, bez obaw, że się będzie przewracać.[/QUOTE]

Znalazłam takie
[IMG]http://images39.fotosik.pl/1558/c70c633fe7e077e2med.jpg[/IMG]

na bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230648-ZAPRASZAM!!!-Bazarek-na-weta-i-jedzonko-dla-boksia-Kinga-z-niedow%C5%82adem-do-27-08-2012?p=19511675#post19511675[/url] (nr 57)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Na koncie Soni takie wpłaty :
[B]Pani Agnieszka D - 30 zł
Pani Anna Sz - 20 zł
Pan Tomasz N - 150 zł
ceris - 30 zł
[/B]
jak ktos jest tu z dogo to dajcie znac :)
Dziękujemy ogromnie !!:loveu:[/QUOTE]

[B]Agnieszka D - 30 zł [/B]to chyba ja

cieszę się że mała dobrze znosi zabieg
Ciocie czy do tego ortopedy który robił zabieg Soni jest kolejka i jakie badania sobie życzy na wizytę a może robi swoje

Posted

No to ja jeszcze wrzucę zdjątka Soni i nie tylko jej :eviltong:
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/1058/s1052969.jpg[/IMG]

[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/9567/s1052973j.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='sonia1974'][B]Agnieszka D - 30 zł [/B]to chyba ja

cieszę się że mała dobrze znosi zabieg
Ciocie czy do tego ortopedy który robił zabieg Soni jest kolejka i jakie badania sobie życzy na wizytę a może robi swoje[/QUOTE]

Tutaj sprawe załatwiala moja wetka bo to jej dobry znajomy ,Sonia jechała juz ze zdjęciami RTG na zabieg, najlepiej zadzwonc i sie dowiedziec jakie beda koszta i czy opłaca sie jechac az do Nowego Tomyśla na operacje. Moze warto tez zapytac u dr Rykaczewskiego z Torunia -tego co operował Farcie , On jest tez dosc wrazliwy na los zwierzat bezdomnych i wtedy z Farcia tez duzo z ceny zszedł a zabieg byl dosc skomplikowany , martik b tez polecala kogos z Bydgoszczy.

Posted

Wróciłyśmy z Sonią z lecznicy, wszystko jest w porządku. Temperatura ciała w normie, czucie w łapce jest. Sonia ma apetyt i mnóstwo energii. Nie chce być noszona na rękach, więc dzisiaj kawałek drogi pokonała samodzielnie. Teraz odpoczywa. Ciocia Olga z lecznicy zapłaciła za wizytę, antybiotyk i tabletki które dostałyśmy, bardzo dziękujemy :* a jak kupowałyśmy karmę w sklepie, dostałyśmy jeszcze gratisowe próbki. :)

Posted

agaton85 napisał(a):
Wróciłyśmy z Sonią z lecznicy, wszystko jest w porządku. Temperatura ciała w normie, czucie w łapce jest. Sonia ma apetyt i mnóstwo energii. Nie chce być noszona na rękach, więc dzisiaj kawałek drogi pokonała samodzielnie. Teraz odpoczywa. Ciocia Olga z lecznicy zapłaciła za wizytę, antybiotyk i tabletki które dostałyśmy, bardzo dziękujemy :* a jak kupowałyśmy karmę w sklepie, dostałyśmy jeszcze gratisowe próbki. :)

Ja przygotuje dla Olgi jakas laurke ;) bo juz 2 raz płaci za Sonie :) musze zdobyc tylko jej adres ;)

Posted

Olga ma wielkie serducho :loveu:
Sonia się przełamała i zaczyna wcinać Ariona. Jest odważniejsza i chyba zdobyłam jej zaufanie, chodzi za mną krok w krok. Nawet do łazienki idzie jako obstawa. :eviltong:
Muszę jej jakieś mini zabawki kupić, bo widać, że lubi się nimi bawić. Jak już poczuła się pewniej to i ząbki wystawia, króliki obszczekała i pyskuje goldence kilka razy większej od siebie.

Posted

toyota napisał(a):
Te małe tak mają, że często są pyskate :diabloti:.

Oj tak, małe są pyskate bez względu na wielkość ewentualnego agresora :evil_lol:

Posted

Cudnie się ogląda takie zdjęcia i czyta takie radosne wieści :loveu: Agatuś tak Ci po raz kolejny dziękuję za pomoc, mała nie mogła lepiej trafić do dt :loveu:
Kasiula mogę zrobić coś dla Olgi w powerpoincie już kiedyś ode mnie dostała taką laurkę, bo zafundowała mojej Carmeli piękne posłanko, ma dobre serce dziewczyna, więcej takich wetów powinno być :) Ale jeśli chcesz możesz zrobić Ty, adres znam i mogę podać albo na lecznicę można tez słać, teraz od jutra razem z bartkiem nie będzie ich w lecznicy bo mają urlop 2 tyg zdecyduj więc sama!
I daj znać co z tym opatrunkiem czy damy radę zrobić to u mnie w lecznicy czy muszę szukać kogoś innego ...

Posted

Martuś, nie dziękuj :oops:

Sonia już smacznie śpi, muszę Wam powiedzieć, że robi się coraz odważniejsza, dziś naszczekała na moją Sarcię, a ta stanęła zdziwiona. :D Naprawdę jest niesamowita, ktoś kto ją adoptuje będzie obdarowywany buziakami praktycznie cały czas. ;) W związku z tym, że 4 września wyjeżdżam na urlop nad morze, na zlot owczarków i nie chcę w tym czasie szukać krótkiego DT dla Soni.. postanowiłam, że zabiorę ją ze sobą :) Nie ma żadnych przeciwwskazań, Sonia czuje się wyśmienicie, więc będzie miała okazję pobyć trochę wśród swoich XXL ONkowych kolegów i koleżanek :)

Posted

Sonia praktycznie nie chce siedzieć w domu, ciągnie ją na dwór, naśladuje mojego psa we wszystkim. Ze swojej miski pić nie chce, lepiej wypić z Sary michy, śpi na jej legowisku - Sara się już z tym pogodziła, przyłapałam ją na piciu wody z kałuży :evil_lol: bo widziała, że starsza koleżanka też pije, a z goldenką która mieszka piętro wyżej już się zaprzyjaźniła :cool3: