Magda i Morisek Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Witam dogomaniaków. Najczęściej narzekamy na forum na Związek a ja chciałabym napisać coś optymistycznego. Wysłałam papiery do zatwierdzenia championatu Polski 27.12.o3.(Moris zakończył 06.12.w Nowej Rudzie).Zadzwoniłam po 10.01.z zapytaniem,kiedy mogę się spodziewać papierów bo chcę zgłosić psa do Katowic już w championach (a 1-sze zgłoszenie do 31.01).Pani w ZG-niestety nie zapamiętałam nazwiska,była przemiła,wzięła ode mnie numer telefonu i obiecała,że się postara załatwić jak najszybciej.Okazało się,że Kraków (nasze CWC z międzynarodowej)w papierach przesłanych pominął Morisa.Pani z W-wy wysłała faks do Krakowa,kilkakrotnie dzwoniła do mnie na komórkę i faksem przesłała mi dyplom championa-pocztą pewnie przyjdzie dopiero w lutym. Jestem tym tak miło zaskoczona,że musiałam o tym napisać.Zdarzają się jednak osoby,które są zaangażowane i chyba lubią psiarzy. Magda z Moriskiem Quote
Kamilapon Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Brawo dla tej Pani :B-fly: i oby to nie był wyjątek potwierdzający regułę :D Quote
Agappe Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 ja dzisiaj byłam w związku w oddziale w wwa i obsługiwała mnie baaardzo miła Pani, brakowało mi 3 zł i 50 gr do zapłaty za coś i mi pożyczyła :) Quote
Noelani Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Ja tez mam mile doswiadczenia z ZG. Wszyscy wokol straszyli mnie ze nostryfikacja rodowodu moze trwac nawet ze 3 miesiace, a rodowod mojej suki wplynal do ZG 20.IX, 23 byl juz znostryfikowany i za pare dni odebralam go w oddziale. Cala procedura (od czasu zlozenia rodowodu z oddziale) trwala 2,5 tygodnia :D Quote
ursus Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Ciekawe dlaczego w takim razie dla mojej suki zarejestrowanej 4.11.2003r jeszcze rodowodu nie przysłali z ZG ???????? :evil: Toż to ponad 3 miesiace temu !! :evil: Quote
Marek z Gromem Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Ursus widocznie twoje papiery trafiły do "złej Pani" :( Quote
Carie Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 Ja na rodowód czekałem ok 5 miesięcy a wiem , że nie raz czeka się jeszcze dłużej :evil: Quote
JustynaJK Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 Różnie to niestety bywa i nie wiadomo od czego zależy :o Quote
Gosia Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Ursus- ja Ci powiem, czemu Ci nie przysłali rodowodu- bo Cię nie lubią :D :wink: ZG bardzo sprytnie wymyślił: zasłonili się taką przemiłą kobietą, bardzo ładną zresztą. I człowiekowi szczena opada, bo tu się z pyskiem dzwoni, a tu niespodzianka. No bo głupio tak wrzeszczeć na miłego rozmówcę. Chyba z TYmochowiczem gadali :wink: Gosia Quote
SH Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Ciekawe jest jednak dlaczego ten "miły głos" raz jest skuteczny, a innym razem tylko zniewalająco uprzejmy? :o Quote
ursus Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 no nareszcie jest rodowód mojej DIANY ! :D Quote
SH Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 A więc jednak zdarzają się cuda :lol: Może ta osoba poczytała o sobie na forum i szybciutko włożyła Twój tak długo wyczekiwany rodowód w kopertę :D Quote
ita Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Chcialabym z radoscia wszystkim zameldowa, ze chyba "idzie na lepsze" o czym najlepiej swiadcza nowe strony ZG - moze warto zastanowic sie co chcielibysmy jeszcze tam znalezc. Quote
SH Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Ten nowy adres to raczej http://www.zkwp.pl :D Stona ma bardzo przejrzystą strukturę i sporo na niej ciekawych informacji. Szkoda, że niektóre oddziały nawet całkiem duże jak np. Łódź, nie mają jeszcze swoich stronek :( Quote
ita Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 To ja niestety nie wiem, jak adres wlozyc Quote
SH Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Tak, brawo! Ja też jeszcze ciągle się uczę jak używać tych wszystkich "guziczków" :lol: Quote
ita Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 To ja jeszcze nie wiem, jak "emocje" wkladac - czegos niedoczytalam :lol: o chyba juz wiem Quote
Recommended Posts