Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jovanna']Ja tez poprosze o wzor takiej umowy. Coprawda nie mam klopotow z repem bo juz sie dogadalismy poprzednim razem, ale na przyszlosci kiedy bede jechac do innego na krycie sie przyda...
jovanna@tlen.pl

wszystkim zainteresowanym wysle umowe

ale prosze - nie piscze w tym watku ze chcecie umowe bo ja do niego nei zagladam czesto i mozecie czekac miesiacami na ta umowe zanim misie przypomini zeby sprawdzic czy ktos nie napisal czegos w tym temacie :)

zainteresowanych zparaszam do pisania na moj e mail:

hodowla@vintoyra.com.pl

• 1 month later...
Posted

[quote name='Ludek']Przegladam forum i w kilku tematach przewinęła się informacja, że właściciele psiaków zawieraja miedzy sobą taką umowę.
Co w takiej umowie powinno byc zawarte>
A może ktoś mógłby mi podesłac wzór? [EMAIL="lude_k@wp.pl"]lude_k@wp.pl[/EMAIL][/QUOTE]

Mnie się wydaje ze w związku kynologicznym. Sprawdź tam i od razu weź.

• 3 weeks later...
Posted

Na mojej stronie http://www.mastifland.pl w lewym nawigatorze jest przejście na DOKUMENTY DO POBRANIA. Proszę z nich korzystać do woli, rozpowszechniać, kopiować i rozsyłać (jedynie z zastrzeżeniem jakie pojawia się na początku).

Oprócz umowy krycia są tam również umowy sprzedaży szczeniąt normalne i na warunkach hodowlanych... Wszystko do dyspozycji.

Posted

[quote name='wandko']Na mojej stronie http://www.mastifland.pl w lewym nawigatorze jest przejście na DOKUMENTY DO POBRANIA. Proszę z nich korzystać do woli, rozpowszechniać, kopiować i rozsyłać (jedynie z zastrzeżeniem jakie pojawia się na początku).

Oprócz umowy krycia są tam również umowy sprzedaży szczeniąt normalne i na warunkach hodowlanych... Wszystko do dyspozycji.

Dzięki :multi: :calus: