jovanna Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja tez poprosze o wzor takiej umowy. Coprawda nie mam klopotow z repem bo juz sie dogadalismy poprzednim razem, ale na przyszlosci kiedy bede jechac do innego na krycie sie przyda... jovanna@tlen.pl Quote
filonek_bezogonek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='jovanna']Ja tez poprosze o wzor takiej umowy. Coprawda nie mam klopotow z repem bo juz sie dogadalismy poprzednim razem, ale na przyszlosci kiedy bede jechac do innego na krycie sie przyda... jovanna@tlen.pl wszystkim zainteresowanym wysle umowe ale prosze - nie piscze w tym watku ze chcecie umowe bo ja do niego nei zagladam czesto i mozecie czekac miesiacami na ta umowe zanim misie przypomini zeby sprawdzic czy ktos nie napisal czegos w tym temacie :) zainteresowanych zparaszam do pisania na moj e mail: hodowla@vintoyra.com.pl Quote
ewuśś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ludek']Przegladam forum i w kilku tematach przewinęła się informacja, że właściciele psiaków zawieraja miedzy sobą taką umowę. Co w takiej umowie powinno byc zawarte> A może ktoś mógłby mi podesłac wzór? [EMAIL="lude_k@wp.pl"]lude_k@wp.pl[/EMAIL][/QUOTE] Mnie się wydaje ze w związku kynologicznym. Sprawdź tam i od razu weź. Quote
wandko Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Na mojej stronie http://www.mastifland.pl w lewym nawigatorze jest przejście na DOKUMENTY DO POBRANIA. Proszę z nich korzystać do woli, rozpowszechniać, kopiować i rozsyłać (jedynie z zastrzeżeniem jakie pojawia się na początku). Oprócz umowy krycia są tam również umowy sprzedaży szczeniąt normalne i na warunkach hodowlanych... Wszystko do dyspozycji. Quote
jefta Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='wandko']Na mojej stronie http://www.mastifland.pl w lewym nawigatorze jest przejście na DOKUMENTY DO POBRANIA. Proszę z nich korzystać do woli, rozpowszechniać, kopiować i rozsyłać (jedynie z zastrzeżeniem jakie pojawia się na początku). Oprócz umowy krycia są tam również umowy sprzedaży szczeniąt normalne i na warunkach hodowlanych... Wszystko do dyspozycji. Dzięki :multi: :calus: Quote
Recommended Posts