Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio mam taki kosmos w pracy, że czasu nie starcza mi zupełne na nic :shake:
Za odpowiedź więc na razie musi wystarczyć fotka
(mam nadzieją, że uda mi się wkleić - nigdy wcześniej tego nie robiłam :oops:)

• 4 weeks later...
Posted

Ponieważ reszta kotów obraziła się, że nie ma ich zdjęć na wątku nadrabiam zaległości :oops:

Kotka Frytka - należy pamiętać, że jest prawdziwą księżniczką i nie zadaje się z byle kim :lol:
psa olewa, i tylko czasem tłucze łapą (jak próbuje się spoufalać), resztę kotów tak samo :diabloti:
zresztą była z nami jako pierwsza więc ma do tego pełne prawo.

Posted

Kocurek Jacek, cudowny grubiutki kochany - cud-miód po prostu. Lubi spać i jeść.
Zgadza się na wszystko - daje się bez protestów obwąchiwać i ślinić Frodowi :eviltong:
No i jak pięknie się lansuje:

znalazłam go jak miał ok.3 tygodni i próbował przejść jedną z najruchliwszych ulic w moim mieście :shake:
składał się wtedy głównie z kataru, pcheł i robali, niestety ma przez to zarośnięty jeden kanalik łzowy.
Tak wyglądał po kilkunastu dniach u nas :loveu: uwielbiam jego zdjęcia z tego okresu - małe kotki są najsłodsze na świecie!!!

Posted

No i poznany już wcześniej Tofik - mój ukochany syneczek, troszkę tylko rozpuszczony...
Udaje, że lubi psa i chce się z nim bawić, po czym tłucze go łapą - biedny Frodo zawsze da się nabrać :roll:
Wielki przyjaciel Jacka - była to przyjaźń od pierwszego powąchania nosków :)
Patrząc na niego zawsze myślę "Kocie jak to możliwe, że nikt Cię wcześniej nie chciał!" i czuje się wybranką losu, że mi się takie cudo trafiło...
zresztą mam takie odczucia w stosunku do całego mojego stadka - wszyscy są absolutnie wyjątkowi i cudowni - reszta świata może mi tylko ich zazdrościć!!!

Toficzek lansuje się tak:

i ze swoim przyjacielem Jackiem :loveu:

Posted

No i Frodo - w końcu to o nim wątek :-D
Frodo lansuje się na dwa sposoby:
-wkradając się potajemnie na kanapę:

- oraz ze swoim ukochanym prosiakiem
(jak tylko ktoś do nas przychodzi Frodo wyciąga prosię nie wiadomo skąd i chodzi z nim w pysku cały z siebie dumny :stupid:)

Ponadto prosi, żeby przekazać że jest bardzo grzeczny, a przynajmniej się stara,
no wiadomo, że nie zawsze wyjdzie :lol: