Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xamon']bardzo chętnie :D nawet w tym tyg jeśli masz czas i ochotę :) my dziś zrobiliśmy 16km :)[/QUOTE]
Jak tylko Ptysiek poczuje się lepiej niż dziś to nie ma sprawy :) Tyle, że popołudniu lub wieczorem bo do 16 pracuję :roll: a potem jeszcze obiad muszę zrobić :evil_lol:
Co prawda my 16 km nie zrobimy bo mój pies jest tak leniwy jak Ja czasami ale coś wymyślimy :D
Tylko trzeba pomyśleć gdzie ten spacerek bo Wy chyba nie mieszkacie w okolicach Ćmoka z tego co pamiętam jak pisałaś na Owczarku :)

[url]http://images10.fotosik.pl/2151/3ad831e36f998e2b.jpg[/url] słodziak :loveu:

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak tylko Ptysiek poczuje się lepiej niż dziś to nie ma sprawy :) Tyle, że popołudniu lub wieczorem bo do 16 pracuję :roll: a potem jeszcze obiad muszę zrobić :evil_lol:
Co prawda my 16 km nie zrobimy bo mój pies jest tak leniwy jak Ja czasami ale coś wymyślimy :D
Tylko trzeba pomyśleć gdzie ten spacerek bo Wy chyba nie mieszkacie w okolicach Ćmoka z tego co pamiętam jak pisałaś na Owczarku :)

[URL]http://images10.fotosik.pl/2151/3ad831e36f998e2b.jpg[/URL] słodziak :loveu:[/QUOTE]

na kosztowach :D ale to się jeszcze zgadamy! wieczorem najlepiej bo najchłodniej :)

Posted

[quote name='xamon']na kosztowach :D ale to się jeszcze zgadamy! wieczorem najlepiej bo najchłodniej :)[/QUOTE]
Koło mnie za bardzo ciekawych miejsc to jakoś nie widziałam... chyba, że lubisz spacerować po betonowych ścieżkach lub przy drodze szybkiego ruchu :evil_lol: Więc Ciebie obarczam wymyślaniem spaceru ;)
Co do wieczorów to święta racja :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Koło mnie za bardzo ciekawych miejsc to jakoś nie widziałam... chyba, że lubisz spacerować po betonowych ścieżkach lub przy drodze szybkiego ruchu :evil_lol: Więc Ciebie obarczam wymyślaniem spaceru ;)
Co do wieczorów to święta racja :)[/QUOTE]

u mnie jest teren do spacerków na max 5km :D czyli ok. 40min :) zapraszam!

Posted

[quote name='xamon']u mnie jest teren do spacerków na max 5km :D czyli ok. 40min :) zapraszam![/QUOTE]
No to się umówimy u Ciebie skoro jest gdzie pospacerować :)
Zobaczę jutro jak pies się będzie czuł i dogadamy się co do dnia spacerku :diabloti:

Posted

Czyli jak będzie wszystko okej i nie będzie końca świata:evil_lol: to w piątek się poznamy :multi:
Mam nadzieję, że psy się zaprzyjaźnią :)

Chyba zabiorę lustrzankę by zdjęcia ładniejsze zrobić niż tym moim gówienkiem :evil_lol:

Posted

Sory, że tak się wtrące do rozmowy, ale byłoby miło gdybyście dodały foteczki ze wspólnego spacerku, jak psy szaleją i wgl, strasznie chciałabym je razem zobaczyć:p

Posted

[quote name='leónowa']Sory, że tak się wtrące do rozmowy, ale byłoby miło gdybyście dodały foteczki ze wspólnego spacerku, jak psy szaleją i wgl, strasznie chciałabym je razem zobaczyć:p[/QUOTE]
Ja też:loveu:

Posted

hej hej! Wczoraj skromny spacerek bo tylko 11km potem szybko do domu i 7km spacerku z Ptysiem Z psa jestem zadowolona, obyło się bez afer jedynie pokazywanie młodemu że on tu jest samcem alfa dwa razy Ptysiu jest kochany! Faktycznie futrzaste ciasteczko. Xandziu chyba wstydu mi nie przyniósł bo jak coś podejrzanie podchodził do młodego powiedziałam 'fe' i odchodził z oczkami 'no ale ja nic nie zrobiłem, chociaż mógłbym... '
Mam kilka zdjęć:

Posted

Szkoda, że tego buziaka na przystanku nie sfotografowałam :evil_lol:

Wiedziałam, że Twoje zdjęcia będą dużo ładniejsze :) Śliczne wyszły :loveu:
Xandziu jest słodki :loveu: i choć lubi kałuże to przynajmniej nie brudzi się tak jak mój :roll::evil_lol:

Posted

Wpadam się przywitać :)

Piękny Xandor :loveu: i widzę, że spacerek z Ptysiem bardzo udany :)

Przejrzałam galerię i widzę, że Xandor lubi piłeczki na sznurku jak moja Tora :)

Posted

Boskie foty, uwielbiam wasze psiaki:loveu: Teraz widze, że wiele traciłam nie zaglądając do galerii Ptysia, ale mam nadzieję, że niedługo to nadrobie;) Oby więcej takich spacerków:lol:

Posted

Hej Monika :loveu: na fb juz składałam ale złoże i tu: najlepszego dla Xandorka :) chłopak wydoroślał :P cudowne zdjęcia robisz no ale psiaka też masz pięknego :loveu: obiecujemy wpaaadać :D

a żeby nie było że mówię że X wydoroślał a to nie prawda to proszę :) wystawa sosnowiec :)