Hakita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cudownie...:loveu: :loveu: :loveu: Brawo dla wszystkich zaangażowanych przy tej akcji!!! :klacz: :Rose: Quote
Puchatek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi: :multi: :multi: No to pozostaje nam tylko czekać na dalsze wieści i jakieś fotki może ... Quote
Niewiasta_21 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Paczka była dla pani Anny od pewnej pani artystki. Co wiecej tłumaczyc? Quote
ewatonieja Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Moja znajoma ma pracownie artystyczna TABAKIERA i ,ona miała robic Agatce plakat, się zaangazowała w ta sprawe,teraz pomaga szukac mojej Miski, chciała cos od siebie dac przyszłym włascicielom Agaty, małe podarunki dostały tez Ania i Marysia, ja byłam za tym by paczka traiła do Poznańskich dziewczyn :) ale decyzje zostawiłam innym Quote
bumerang Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Z rozmowy z p. Anną wywnioskowałam, że chciałaby wiedzieć od kogo ta paczka i chciałaby podziekować! Quote
ewatonieja Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 podziekowałam juz ja niejednokrotnie :) jesli sie jej podoba to bardzo nam miło ,przekaże koleżance :) jesli Pani Anna chce wysłac podziekowania to mejl podaję :) znajoma ma na imie Kasia :) szakaok@wp.pl Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W związku ze zbliżającymi się świętami Ślemy moc uśmiechów z uściskami Święconka niech dobra będzie By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni Niech się w życiu dobrze Wam powodzi Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi Życie niech się Wam dobrze układa Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
bumerang Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych świąt dla wszystkich ktorzy pomagali Agatce i innym pieskom potrzebującym :loveu: Quote
ewatonieja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Spokojnych,zdrowych i pełnych nadziei SWiat życze wszystkim dogomaniakom :) Quote
bellatriks Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej, od paru tygodni nie było mnie na Dogo; wracam, a tu cudowne wieści!:multi: Bardzo się cieszę,że Agatka ma dobry domek:loveu: Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Agatka ma niespozyte pokłady energii, wypuszczona na dwór bieda w kółko i szczeka około 10 minut :)) troche jest nieposłuszna,ale to sie da naprawić :) Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ewatonieja napisał(a):Agatka ma niespozyte pokłady energii, wypuszczona na dwór bieda w kółko i szczeka około 10 minut :)) troche jest nieposłuszna,ale to sie da naprawić :) Hurra!!!! :multi: Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: Quote
bumerang Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cieszę się że jest szczęśliwa! a fotki jakieś będą? Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Chciałabym podzielić się informacją dot. zatrutej karmy, którą zamieściłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59951 Quote
ewatonieja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Cytuje mejl Pani Anny: "Nareszcie mam pare zdjec Agaty! Ona uczy sie bardzo szybko, jest bardzo intelligentna ale tez troche uparta... Wszystko obraca w zart, kladzie sie brzuchem do gory, jak sie od niej cos wymaga i smieje sie w oczy z kazdej proby wychowywania. Zdominowala tez mojego Dalmata i pare innych psow. Z szukaniem domu nie spiesze sie, bo najpierw trzeba ja nauczyc zachowania. Je wszystko co moj pies tez je, mysle, ze troche utyla, choc ma duzo ruchu. Z kotami ( 6 stk) jest lepiej, nie biora jej powaznie tzn. wcale jej sie nie boja, co ja bardzo denerwuje, bo chce koty tez zdominowac! Ale w sumie jest ona bardzo kochana i przytulak!" i zdjęcia na które tak czekaliśmy :) :multi::placz::multi: Quote
ewatonieja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Agatka i dwa dalmatyńczyki ,ten z brazowymi palmami to Semi,Pani Anna przygarnęła ja w 2006 roku, sunia ma 10 lat :cool3: tego drugiego tez wzięla jak miał 10 lat , złote serce ,prawda? Quote
GoniaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ojej, jak pięknie się ogląda zdjęcia szczęśliwych psiaków :loveu::multi::loveu: Quote
Hakita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Piękne zdjęcia...:loveu: Cudownie...:loveu: Przytyło się Agatce...:cool3: P.S. Gdzieś szczęście, gdzieś płacz... Quote
bumerang Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Teraz to popłyneły mi łzy , ale ze szcześcia że mogłam zobaczyć ja na zdjeciach szczęśliwą :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 bumerang napisał(a):Teraz to popłyneły mi łzy , ale ze szcześcia że mogłam zobaczyć ja na zdjeciach szczęśliwą :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Bumerang, a czy dostrzegłaś, że oprócz szeleczek, Agatka ma na sobie szczęśliwą obrożę?:loveu: Quote
bumerang Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tak, tak i to tym bardziej wzruszyło mnie do tych łez! tak bardzo chciałoby sie przytulic ją i poczuć na policzku jej delikatne liżniecie och ; rozmarzyłam się - wybaczcie, ja stara baba a zachowuje sie jak mazgaj! Quote
bellatriks Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 super fotki, widać, że psica szczęśliwa =) Quote
Puchatek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 bumerang napisał(a):tak, tak i to tym bardziej wzruszyło mnie do tych łez! tak bardzo chciałoby sie przytulic ją i poczuć na policzku jej delikatne liżniecie och ; rozmarzyłam się - wybaczcie, ja stara baba a zachowuje sie jak mazgaj! Miałaś szansę ;) Quote
Recommended Posts