Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja znajoma ma pracownie artystyczna TABAKIERA i ,ona miała robic Agatce plakat, się zaangazowała w ta sprawe,teraz pomaga szukac mojej Miski, chciała cos od siebie dac przyszłym włascicielom Agaty, małe podarunki dostały tez Ania i Marysia, ja byłam za tym by paczka traiła do Poznańskich dziewczyn :) ale decyzje zostawiłam innym

Posted

podziekowałam juz ja niejednokrotnie :) jesli sie jej podoba to bardzo nam miło ,przekaże koleżance :) jesli Pani Anna chce wysłac podziekowania to mejl podaję :) znajoma ma na imie Kasia :) szakaok@wp.pl

Posted

W związku ze zbliżającymi się świętami
Ślemy moc uśmiechów z uściskami
Święconka niech dobra będzie
By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie
Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni
Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni
Niech się w życiu dobrze Wam powodzi
Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi
Życie niech się Wam dobrze układa
Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!!
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

ewatonieja napisał(a):
Agatka ma niespozyte pokłady energii, wypuszczona na dwór bieda w kółko i szczeka około 10 minut :)) troche jest nieposłuszna,ale to sie da naprawić :)

Hurra!!!! :multi:
Wspaniałe wiadomości!!! :loveu:

Posted

Cytuje mejl Pani Anny:
"Nareszcie mam pare zdjec Agaty! Ona uczy sie bardzo szybko, jest bardzo intelligentna ale tez troche uparta... Wszystko obraca w zart, kladzie sie brzuchem do gory, jak sie od niej cos wymaga i smieje sie w oczy z kazdej proby wychowywania. Zdominowala tez mojego Dalmata i pare innych psow. Z szukaniem domu nie spiesze sie, bo najpierw trzeba ja nauczyc zachowania. Je wszystko co moj pies tez je, mysle, ze troche utyla, choc ma duzo ruchu. Z kotami ( 6 stk) jest lepiej, nie biora jej powaznie tzn. wcale jej sie nie boja, co ja bardzo denerwuje, bo chce koty tez zdominowac! Ale w sumie jest ona bardzo kochana i przytulak!"

i zdjęcia na które tak czekaliśmy :) :multi::placz::multi:

Posted

Agatka i dwa dalmatyńczyki ,ten z brazowymi palmami to Semi,Pani Anna przygarnęła ja w 2006 roku, sunia ma 10 lat :cool3: tego drugiego tez wzięla jak miał 10 lat , złote serce ,prawda?

Posted

bumerang napisał(a):
Teraz to popłyneły mi łzy , ale ze szcześcia że mogłam zobaczyć ja na zdjeciach szczęśliwą :multi: :multi: :multi:
:loveu: :loveu: :loveu:
Bumerang, a czy dostrzegłaś, że oprócz szeleczek, Agatka ma na sobie szczęśliwą obrożę?:loveu:

Posted

tak, tak i to tym bardziej wzruszyło mnie do tych łez!
tak bardzo chciałoby sie przytulic ją i poczuć na policzku jej delikatne liżniecie
och ; rozmarzyłam się - wybaczcie, ja stara baba a zachowuje sie jak mazgaj!

Posted

bumerang napisał(a):
tak, tak i to tym bardziej wzruszyło mnie do tych łez!
tak bardzo chciałoby sie przytulic ją i poczuć na policzku jej delikatne liżniecie
och ; rozmarzyłam się - wybaczcie, ja stara baba a zachowuje sie jak mazgaj!

Miałaś szansę ;)