majafaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ale fajnie:) będzie jej dobrze w Bonn:loveu::multi: Quote
GoniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ania Agata napisał(a):Dostałam odpowiedź, że mieści się " w conajmniej dużym kombi". Ten samochód to nie kombi... Quote
Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzisiaj Agatka wychodzi ze schronu :multi: Po południu relacje i zdięcia :loveu: Quote
GoniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dzisiaj Agatka wychodzi ze schronu :multi: Po południu relacje i zdięcia :loveu: Ojej, ale się cieszę :multi: A do tego mamy dziś taki piękny dzień :loveu: Trzymam kciuki!!! Quote
ewatonieja Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Kajunia nie pojedzie najpewniej,przynajmniej nie ma pomocy z tamtej strony a nikt od nas nie bedzie jechał specjalnei do mielca ,podam im namiary na Ta Panią i oni będa to załatwiali sami ,zapewne przy finansowym wsparciu tej osoby z Niemiec, troche jestem rozcarowana,ale czasu mało, może jeszcze wymyślą jak wysłać Kajunię do Poznania ale watpię,bo wolontariusz prosił nas :-( o kontakt z kierownikiem schroniska,potrzebują kasy na wyrobienie paszportu,na zaczipowanie, nei wiem czy bedzie ja miał kto wziąc,szkoda wielka szkoda :((( Quote
ciapuś Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agatka już poza schronem, tak zadowolonego psa z odzyskanej wolności jeszcze nie widziałam. Podskakiwała jak szczeniaczek Quote
bumerang Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jesteśmy gotowi do jutrzejszego powitania, Cezar i cała rodzinka czekamy :multi: :multi: Quote
nata od jadzi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziewczyny! Gratuluję udanej akcji! Żeby tak zawsze mogło być... Quote
Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ciotki,Agata poprostu oszalała jak tylko wyszła na wolosc! Skakała,cieszyła sie...poprostu inny pies. Jest cudowna. Zawiozłysmy ja do jednej z naszych wolontariuszek Marysi,jednak ja wykapałysmy bo smierdziała niemiłosiernie.Agata jest poprostu przekochana. Wlacze z aparatem bo wysiadły mi baterie,moze uda mi sie je wstawic. Quote
Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A oto foteczki: Agatka jeszcze przed kąpielą. " class="ipsImage" alt=""> A tu juz po kąpieli. " class="ipsImage" alt=""> Uwielbia byc kochana. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Czy Agatka podoba sie ciociom? Quote
Seaside Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Niewiasta_21 napisał(a): Czy Agatka podoba sie ciociom? I już kołąmi do góry :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudna jest :) Quote
bumerang Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Już ją kochamy, czarny chyba oszaleje ze szczęścia :multi: Quote
GoniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bumerang napisał(a):Już ją kochamy, czarny chyba oszaleje ze szczęścia :multi: Cioteczko Bumerang, dopiero wróciłam, ale jeszcze nie skonczyłam .... Więc spróbuję zadzwonić do Ciebie do 22. Może być? Quote
supergoga Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ależ ona piękna, teraz do[piero widać. Bumerang, Ty wiesz, co piekne jest. Zreszta to widac po cezarze. ;) Goniu - my mamy transporter ale dość duży, nie wiem jak z wstawieniem do auta by było. W naszym combi bez kłopotu, ale gdyby był potrzebny daj znac - zmierzymy. Quote
Kar0la Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczna Agatka. :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Ja te psy się zmieniają po wyjściu ze schroniska. Prawdziwa bomba radości. Quote
katya Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wspaniała psina, ona po prostu oszalała ze szczęścia, chyba wszystkich kocha... Quote
ewatonieja Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Widziałam dzisiaj Agatke ,po prostu wulkan energii,ale ku radości Marysi w koncu padła na trochę :) skacze,macha ogonem wystawia koła do góry,łasi się ,toleruje koty ,liże po twarzy, moja Miśka już miesiac mieszka u mnie i tak sie nie cieszy na mój widok :( jeszcze mnie nie polizała a dzisiaj jest troche chora jakies zatrucie :( szkoda ze nie moge jej sprawić takiej koleżanki :( Quote
bumerang Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agatki oczy ujeły mnie do łez a derce zabiło mocniej, cieszę się że mogę dać jej choć trochę miłości i ciepła domowego ! Goniu - jestesmy tak podekscytowani,że możesz dzwonić o ktorej ci pasuje! Myślę, ze obie ciotki z Poznania te mocno zakręcone nas w tygodniu odwiedzą bo jak nie:mad: :mad: Quote
supergoga Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Odwiedzą, a przynajmniej ta jedna z wujaszkiem - zabierzemy aparacik, zrobimy foteczki, poznamy Agatke osobiscie. Bumerang, jestes kochana. Quote
pajunia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja bym chciala serdecznie podziekowac Pani Annie W. z okolic Bonn, ktora jest bardzo kochana osoba , i ktora zdecydowala sie Agatke wziasc na domek tymczasowy i jej ostatecznego u siebie szukac. Dziekuje Pani Anno.:Rose: :Rose: i mam nadzieje , ze dla Agatki szybko Pani wspanialy domek znajdzie. Quote
ewatonieja Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Pani Anna ma przyjaciółkę ,która prowadzi hotelik dla starszych psów, ta osoba chce dać dom u siebie(nie w hoteliku) kajuni z Mielca ,bardzo potrzebna pomoc finansowa i zw z transportem, trzeba sie zwrócic bezposrednio do kierownika schroniska w Mielcu, bo Kajunia nie ma czipa,paszportu, nie ma ja w tej chwili kto zawieżc np do Poznania,by pojechała z Agatką :( jesli ktoś może pomóc to bardzo prosimy !!! wątek psinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422 Quote
GoniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 supergoga napisał(a):Goniu - my mamy transporter ale dość duży, nie wiem jak z wstawieniem do auta by było. W naszym combi bez kłopotu, ale gdyby był potrzebny daj znac - zmierzymy. Gońku, jeśli nie pojedzie ta sunia z Mielca, to dla Agatki ja chyba właśnie pożyczyłam transporter. Tzn. przyjedzie do mnie jutro i mam nadzieję, że będzie dla niej odpowiedni. Jeśli jednak sunia z Mielca przyjedzie to będziemy mierzyć i się zastanawiać ;) Quote
Recommended Posts