Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Dzisiaj Agatka wychodzi ze schronu :multi:
Po południu relacje i zdięcia :loveu:
Ojej, ale się cieszę :multi: A do tego mamy dziś taki piękny dzień :loveu:
Trzymam kciuki!!!

Posted

Kajunia nie pojedzie najpewniej,przynajmniej nie ma pomocy z tamtej strony a nikt od nas nie bedzie jechał specjalnei do mielca ,podam im namiary na Ta Panią i oni będa to załatwiali sami ,zapewne przy finansowym wsparciu tej osoby z Niemiec, troche jestem rozcarowana,ale czasu mało, może jeszcze wymyślą jak wysłać Kajunię do Poznania ale watpię,bo wolontariusz prosił nas :-( o kontakt z kierownikiem schroniska,potrzebują kasy na wyrobienie paszportu,na zaczipowanie, nei wiem czy bedzie ja miał kto wziąc,szkoda wielka szkoda :(((

Posted

Ciotki,Agata poprostu oszalała jak tylko wyszła na wolosc! Skakała,cieszyła sie...poprostu inny pies. Jest cudowna. Zawiozłysmy ja do jednej z naszych wolontariuszek Marysi,jednak ja wykapałysmy bo smierdziała niemiłosiernie.Agata jest poprostu przekochana.
Wlacze z aparatem bo wysiadły mi baterie,moze uda mi sie je wstawic.

Posted

A oto foteczki:
Agatka jeszcze przed kąpielą.
" class="ipsImage" alt="">
A tu juz po kąpieli.
Uwielbia byc kochana.

Czy Agatka podoba sie ciociom?

Posted

bumerang napisał(a):
Już ją kochamy, czarny chyba oszaleje ze szczęścia :multi:
Cioteczko Bumerang, dopiero wróciłam, ale jeszcze nie skonczyłam .... Więc spróbuję zadzwonić do Ciebie do 22. Może być?

Posted

Ależ ona piękna, teraz do[piero widać. Bumerang, Ty wiesz, co piekne jest. Zreszta to widac po cezarze. ;)

Goniu - my mamy transporter ale dość duży, nie wiem jak z wstawieniem do auta by było. W naszym combi bez kłopotu, ale gdyby był potrzebny daj znac - zmierzymy.

Posted

Widziałam dzisiaj Agatke ,po prostu wulkan energii,ale ku radości Marysi w koncu padła na trochę :) skacze,macha ogonem wystawia koła do góry,łasi się ,toleruje koty ,liże po twarzy, moja Miśka już miesiac mieszka u mnie i tak sie nie cieszy na mój widok :( jeszcze mnie nie polizała a dzisiaj jest troche chora jakies zatrucie :( szkoda ze nie moge jej sprawić takiej koleżanki :(

Posted

Agatki oczy ujeły mnie do łez a derce zabiło mocniej,
cieszę się że mogę dać jej choć trochę miłości i ciepła domowego !
Goniu - jestesmy tak podekscytowani,że możesz dzwonić o ktorej ci pasuje!
Myślę, ze obie ciotki z Poznania te mocno zakręcone nas w tygodniu odwiedzą
bo jak nie:mad: :mad:

Posted

A ja bym chciala serdecznie podziekowac Pani Annie W. z okolic Bonn, ktora jest bardzo kochana osoba , i ktora zdecydowala sie Agatke wziasc na domek tymczasowy i jej ostatecznego u siebie szukac.
Dziekuje Pani Anno.:Rose: :Rose: i mam nadzieje , ze dla Agatki szybko Pani wspanialy domek znajdzie.

Posted

Pani Anna ma przyjaciółkę ,która prowadzi hotelik dla starszych psów, ta osoba chce dać dom u siebie(nie w hoteliku) kajuni z Mielca ,bardzo potrzebna pomoc finansowa i zw z transportem, trzeba sie zwrócic bezposrednio do kierownika schroniska w Mielcu, bo Kajunia nie ma czipa,paszportu, nie ma ja w tej chwili kto zawieżc np do Poznania,by pojechała z Agatką :( jesli ktoś może pomóc to bardzo prosimy !!!
wątek psinki
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422

Posted

supergoga napisał(a):
Goniu - my mamy transporter ale dość duży, nie wiem jak z wstawieniem do auta by było. W naszym combi bez kłopotu, ale gdyby był potrzebny daj znac - zmierzymy.
Gońku, jeśli nie pojedzie ta sunia z Mielca, to dla Agatki ja chyba właśnie pożyczyłam transporter. Tzn. przyjedzie do mnie jutro i mam nadzieję, że będzie dla niej odpowiedni. Jeśli jednak sunia z Mielca przyjedzie to będziemy mierzyć i się zastanawiać ;)