Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
ul. Naruszewicza 15/179
93-161 ŁÓDŹ
Konto Fundacji:
Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246

Jesli Moriaa wyzdrowieje to w ten weekend bedzie mogła zabrac Agatke do Poznania. Ale potrzebujemy cioteczki troche waszego wsparcia finansowego na transport Agatki,bo pieniązki szybko idą na potrzebujące psiaki. Takze za kazdą wpłate bedziemy wdzięczne.

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata coraz bliżej wyjazdu, trzymajmy kciuki za powodzenie akcji :)
Bumerangowi , GosiP z Poznania bardzoooooo dziekuje za pomoc i wielkie serce,a osobie ,która zabierze Agatke do Poznania zyczę szerokiej drogi :)

Posted

Agatka ma juz ustalony transport,ale na niedziele. Mozliwe ze juz w sobote ja wyciagniemy i poczeka sobie bezpiecznie w domciu.Ale wciaz niemamy całej sumy na transport! Agatka ma na koncie 70 zł. Samochód na benzyne do Poznania,to troszke za mało. Cioteczki,kto moze jeszcze wspomóc? Prosimy o wpłaty na konto fundacji zeby pomóc Agatce w transporcie!!

Posted

A ja dołączam sie do prośby Niewiasty o wpłaty by sfinansować podróż z Łodzi do Poznania.
Jak już Agatka będzie u nas w Poznaniu, pozostanie na naszym utrzymaniu do momentu dostarczenia do Bonn, więc wiele kasy nie trzeba!!

Mam 3 pytania:
1. Czy Agatka będzie wykąpana, czy mamy to zrobić w Poznaniu?
2. CZy będzie miała paszport i wszystkie inne dokumenty?
3. Czy wszystko już jest dogadane i uzgodnione z odbiorcą w Bonn? O to martwię się najbardziej, bo jak TZ będzie miał problemy to klops, i już nigdy nam nie pomoże:shake:

Posted

Na to wygląda że nie bedzie kąpana ,u nas strasznie zimno ,Agata ma puchata sierść i prawdopodobnie bedzie potrzebowała czestych spacerów zaraz po wyjsciu ,wiec obawiam sie że kapiel może jej nie wyjśc na zdrowie,
Agata bedzie miała wszystkie dokumenty o to zadba Ania (Niewiasta 21) oraz Moriaa :) którym bardzo dziękuję :)
dla Pani Anny z Niemiec 2 kwietnia to idealny dzień na spotkanie z Agata :)
powinno sie udać :)

Posted

ewatonieja napisał(a):

dla Pani Anny z Niemiec 2 kwietnia to idealny dzień na spotkanie z Agata :)
powinno sie udać :)
Ja mam nadzieję, że to będzie 2 kwietnia... A jak to będzie 3 albo 4, to co?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Do kogo my wogóle sunie wieziemy? chciałabym jakis numer na pw dostac. wszystkie dokumenty beda,o kąpiel poprosimy DT. Musi sie wszystko udac,musimy byc dobrej mysli cioteczki :-)
Wieziecie ją do Bumerang, pewnie tu niedługo zajrzy. A ja poasystuję ;)

Posted

[quote name='ewatonieja']Pani dzwonił do mnie i powiedziała że jej przyjaciółka,która prowadzi hotelik dla starszych psiaków chce przygarnąc do domu Kajunię z Mielca
wydaje mi sie że wiem o jakiego psa chodzi

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422

Pani prosiła bym się dowiedziała czy nie mozna by połaczyc transportu Agaty i kajuni?
pozostawiam to zainteresowanym pod rozwagę Ja odpowiadam za transport Poznań-Bonn, i nie wiem jak to zrobię, ale postaram sie przekonać TZta. Ale od razu mówię, że On się nie zgodzi wieść psów bez transporterów przewozowych :shake:
No i pozostaje kwestia załatwienia wszystkich formalności (paszport, czip, szczepienia):shake:, transport do Poznania, dt w Poznaniu itp.
Trudne, ale wykonalne.
Cioteczki, ruszcie głowami, kto ma transportery???

Posted

prosimy nie denerwowaqć cioci GoniP :p
Kiedy Agatka startuje ze schronu?? Ostatnio jestem zaabsorwowana naszymi psiakami z Jeleniej i wątki łódzkie tylko z doskoku czytam :oops:

Posted

no przepraszam ale myslałam ze skoro Gosia wezmie Agatke do samochodu TZ to jest przygotowana do tego typu akcji,dlatego postaram sie dowiedziec ile jest kasy na koncie Fundacji dla Agaty i postaramy sie jakis transporter skombinowac, co do ludzi z Mielca to bardzo mnie dziwi ze nikt sie z nami nie skontaktował,to jest wielka szansa dla Kajuni :(

Posted

AFN ma do dyspozycji klatkę do przewożenia nawet dużego psa, która jest we Wrocławiu - taka informacja jest w 1 poście. Może do nich uderzyć? Jeśli jest do dyspozycji w tej chwili, to można byle do jakieś tira zapakować i dojedzie. Tylko jakim samochodem będzie TZ GoniP wiózł Agatkę, czy się zmieści ta klatka? Ja nie wiem jaka ona jest duża.

Posted

Ania Agata napisał(a):
AFN ma do dyspozycji klatkę do przewożenia nawet dużego psa, która jest we Wrocławiu - taka informacja jest w 1 poście. Może do nich uderzyć? Jeśli jest do dyspozycji w tej chwili, to można byle do jakieś tira zapakować i dojedzie. Tylko jakim samochodem będzie TZ GoniP wiózł Agatkę, czy się zmieści ta klatka? Ja nie wiem jaka ona jest duża.
Agatka pojedzie Skodą SuperB.... Nie problem, gdyby miała jechać sama... Ale jeśli ma dołączyć koleżanka, to transportery obowiązkowe....